Προς το περιεχόμενο

Συμφέρει η true 120 για έναν αρχάριο;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας παιδιά.

Είπα να σας ρωτήσω,μιας που δεν έχω ξαναπεράσει ΠΟΤΕ ψύκτρα σε επεξεργαστή.

Λέω να πάρω αυτή,μιας που ακούω και καλά λόγια.Πρώτα απ'όλα,με ενδιαφέρει αν θα τη περάσω εύκολα και χωρίς να κάνω ζημιά.Δεύτερων,χωράει στο κουτί μου...Έτσι;(haf 932).Και τρίτων...Πιο ανεμιστήρι λέτε να πάρω;(Λέω για push and pull....)Να είναι όσο πιο καλά αλλά και όσο πιο αθόρυβα γίνεται μιας που δύο λόγοι είναι που αλλάζω ψύχτρα από στοκ.

1.Θόρυβος

2.Θερμοκρασίες,μιας που σε full use ανεβάζει στους 60+(και μου τη δίνει ΠΟΛΥ)

και για να κάνω και λιγάκι o/c.

Αυτά :-)

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Καλό σας βράδυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να την περασεις δεν ειναι και κατι δυσκολο αρκει να διαβαζεις τις οδηγιες αφου δεν εχεις ξαναπερασει.

Στο κουτι σου την χωραει...εχω την v8 σε αυτο το κουτι που ειναι ενα κλικ πιο ψηλη και ειναι ανετη.

Σκέφτηκα και την V8 της cm,αλλά ακούω κάπως "κακά λόγια" ότι και καλά είναι τεράστια...Θέλω να μου προτείνετε την καλύτερη αν είναι έως 60 ευρά + άλλα λίγα για push and pull φουρφούρια.

Σκέφτηκα και την V8 της cm,αλλά ακούω κάπως "κακά λόγια" ότι και καλά είναι τεράστια...Θέλω να μου προτείνετε την καλύτερη αν είναι έως 60 ευρά + άλλα λίγα για push and pull φουρφούρια.

Οντως ειναι τεραστια αλλα δεν βλεπω γιατι μπορει να ειναι κακο και ειδικα με ενα κουτι σαν αυτο που εχουμε... Παντως σαν πιο καλη τα διαφορα reviews βγαζουν την true λιγο καλυτερη απο την v8 και πιστευω οτι οι δυο ανεμηστηρες μπορει και να κανουν αισθητη διαφορα σε τραβηγμενο oc αρα προχωρα.

Coolermaster: 120 x 128 x 161.1mm

Thermalright: 63.44(Μ) x 132(Π) x 160.5(Υ)mm

Κατ'αρχάς push n pull διάταξη fans δεν έχεις λόγο να κάνεις γιατί η διαφορά στις θερμοκρασίες είναι μηδαμινή. (της τάξεως των 2°C ..)

Επιπλέον, όπως βλέπω έχεις έναν 8400, που δεν θα τον χαρακτήριζα και ιδιαίτερα θερμό CPU. :P

Η γνώμη μου είναι πως μια σκέτη True Black 120 είναι ύπερ-αρκετή, ακόμα και αν σκοπεύεις να κλοκάρεις. Αλλά αν επιμένεις να βάλεις έστω και έναν ανεμιστήρα, προτείνω αυτόν.

ΥΓ. Η True Black εκτός απο αποδοτική είναι μικρή και κομψή. ;)

Κ

Επιπλέον, όπως βλέπω έχεις έναν 8400, που δεν θα τον χαρακτήριζα και ιδιαίτερα θερμό CPU. :P

Εσύ λες έτσι...Αλλά όταν με 7 λεπτά orthos βλέπω 70ρια βαθμούς...Ε,κάπου τα παίρνω.Έχω αλλάξει και δύο φορές θερμοαγώγιμη...

post-99457-129062992096_thumb.jpg

εγω εχω true black και στην συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!τα σπαει και ειναι και πολυ ωραια οπως ειπε και ο pappous_soulis!!

Ωραία τότε.Αύριο θα ρίξω καμιά παραγγελία :-)

Βαριέμαι τώρα :-(

Κάτι άλλο...Όταν την πάρω,πως να βάλω τον ανεμιστήρα;

Κι εγώ την TB 120 έχω, φοβερή ψύκτρα.

Το ανεμιστηράκι όμως, με δυσκόλεψε απίστευτα στην αρχή για να το βάλω. Σε σημείο που λέω, αν για τον Χ λόγο τη βγάλω, θα αφήσω και τον ανεμιστήρα πάνω μη παλεύω πάλι κάνα μισάωρο μετά.

Το ανεμιστηράκι όμως, με δυσκόλεψε απίστευτα στην αρχή για να το βάλω. Σε σημείο που λέω, αν για τον Χ λόγο τη βγάλω, θα αφήσω και τον ανεμιστήρα πάνω μη παλεύω πάλι κάνα μισάωρο μετά.

Εννοώ να το βάλω όπως στην εικόνα που σας παραθέτω;Δηλαδή να φέρνει κρυο άερα...Ή να διωχνει τον ζεστό;Και πως θα το κάνω;Πρώτα θα βάλω τον ανεμιστήρα και μετά θα βάλω την ψύχτρα στον επεξεργαστή;Ή το αντίθετο;

post-99457-129062992107_thumb.jpg

V8 με HAF932 είναι πολύ καλός συνδυασμός.

Δες εδώ μια φωτογραφία από το δικό μου

post-99475-129062992114_thumb.jpg

post-99475-129062992116_thumb.jpg

post-99475-129062992122_thumb.jpg

Κάντο να ρίχνει αέρα πάνω στην ψύκτρα, όχι να τραβάει. Αποδίδει πιο πολύ. Δηλαδή όπως το έχεις στην εικόνα, η ροή του αέρα να είναι προς τα πάνω.

Κάντο να ρίχνει αέρα πάνω στην ψύκτρα, όχι να τραβάει. Αποδίδει πιο πολύ. Δηλαδή όπως το έχεις στην εικόνα, η ροή του αέρα να είναι προς τα πάνω.

ΟΚ τότε!Αύριο παραγγέλνω! :-)

V8 με HAF932 είναι πολύ καλός συνδυασμός.

Δες εδώ μια φωτογραφία από το δικό μου

Πάρα πολύ καλό κουτί και πολύ καλές θερμοκρασίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...