Προς το περιεχόμενο

Φθηνός τρόπος επικοινωνίας από Κύπρο για Ελλάδα;

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτημα που απευθύνεται σε όσους είναι Κύπριοι ή αντιμετώπισαν κάποτε το ίδιο πρόβλημα.

Με στέλνουν μετάθεση ΕΛ.ΔΥ.Κ. (Κύπρο) και ψάχνω απεγνωσμένα κάποιον φθηνό τρόπο να επικοινωνώ μέσω κινητού με την κοπέλα μου και τους δικούς μου πίσω στην Ελλάδα όσο θα είμαι εκεί. Μέχρι τώρα (1,5 μήνα στο κέντρο στην Τρίπολη) βολεύτηκα πολύ με το πρόγραμμα 1000 λεπτά και 1000 μηνύματα της Wind F2G. Η αναθεματισμένη (παρά τη θέλησή μου) μετάθεση με έχει φέρει μπροστά σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς έχω συνηθίσει (και έχω ανάγκη) να επικοινωνώ αρκετά, τουλάχιστον με την κοπέλα μου - ήδη ο στρατός είναι μια δοκιμασία για τη σχέση. Έχετε υπόψιν σας κάποιον τρόπο που να μπορώ να επικοινωνώ (μέσα από το στρατόπεδο, προφανώς σε έξοδο θα μπορώ να πηγαίνω και σε internet καφέ);

Δυστυχώς δε θα μπορώ να παρακολουθώ το τόπικ μιας και δεν ξέρω πότε θα έχω ξανά έξοδο, αλλά κάποια από τις επόμενες μέρες θα διαβάσω μαζεμένες τις απαντήσεις. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Καλή θητεία φίλε και κυρίως καλή υπομονή. Εμένα ο κολλητός μου είχε υπηρετήσει στη Κύπρο και μου τηλεφωνούσε εκείνος γιατί η χρέωση ήταν πολύ φθηνή. Βέβαια θα πάρεις αριθμό κυπριακό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...