mits@kos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δεν το δοκίμασα αυτό που λες, ωστόσο από που θα τραβάει αέρα το fan αν θα είναι πάνω στο PSU...? I'll give it a try though. Btw για το bridge είσαι σωστός, απλά πήρε το μάτι μου ένα flash video της ΑΤΙ όπου έδειχνε πως τοποθετείς και τα 2 bridges, οπότε το έβαλα κι ασ' το να κουρεύεται...
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 τα 2 bridge πολλές φορές δίνουν αστάθεια δεν υπάρχει λόγος να τα έχεις είναι για να έχεις 3 κάρτες αέρα θα τραβάει από τον πλαϊνό ανεμιστήρα που λες και μέσα από το ίδιο το κουτί από την εισαγωγή του μπροστά δοκίμασε το έτσι και θα πέσουν λίγο οι θερμοκρασίες και αν έχεις λαμάκια ανάμεσα στις κάρτες ( αυτά που είναι πίσω στο κουτί για τις κάρτες ) βγάλτα
red7genius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Και πάλι,τα χρήματα που θα δαπανήσεις πλησιάζουν επικίνδυνα το κόστος μια VaporX HD4870 η οποία είναι factory o/c'ed, δέν έχεις τον φόβο να χάσεις την εργοστασιακή εγγύηση,έχει σαφώς πιο αθόρυβο σύστημα ψύξης και πιο χαμηλές θερμοκρασίες απο το reference μοντέλο (δέν πλησιάζει όμως σε επιδόσεις την T-rad2). Αν σου αρέσουν τα mod's και τα χρήματα δέν είναι θέμα,θα έλεγα οτι η T-rad2 ειναι μονόδρομος. oops sorry, μπερδεύτηκα με τον τίτλο... για μένα όχι δεν υπάρχει... Μαλιστα. Αρα παω για την t-rad2, μιας που την 4870 θα την παρω απο αλλου Thnx για τις απαντησεις, κοβω το οφτοπικ εδω
NEKROMA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Thnx για τον κόπο αδερφέ pabou, οπότε κι επίσημα ξεχνάω την GV1000 και κατά τα φαινόμενα τις VF700/900 που έχουν ίδιο μηχανισμό στήριξης. Robertox ενδιαφέρουσα η λύση που προτείνεις, φαίνεται κι αρκετά compact, αλλά δεν τη βρήκα ούτε στο Skroutz, ούτε στο E-bay :/. Aπό πού την πήρες? Btw, αν μπορείς να μετρήσεις πόσο χώρο πιάνουν οι βίδες που τη στηρίζουν στο πίσω μέρος της κάρτας θα σου ήμουν ευγνώμων :Ρ. Όσο για νερό, αφενός δεν θα το έκανα (κυρίως λόγω κόστους), αφετέρου δεν χωράει loopa, τουλάχιστον χωρίς άπειρες ώρες πάλης με τα καλώδια (τα οποία ήδη έχω τακτοποιήσει όσο μπορώ χωρίς εργαλεία για έξτρα τρύπες). Edit: Μόλις βρήκα τη Zerotherm στο Pixmania, με 15 ευρώ μεταφορικά ... με σχεση της μεγαλες ψυχτρες καλυτερα νερο
mits@kos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αδερφέ η loopά σου δε χωράει σε μένα ούτε με σφαίρες... (πολύ εντυπωσιακή πάντως...) Πήρα απαντήσεις από ΤΤ, Zalman και Akasa. Η DuOrb πλήρως εγκατεστημένη πιάνει 4.3cm από άκρη σ' άκρη, οπότε πάει. Η απάντηση της Zalman θύμισε bot, αφού μου λέει ότι και η VF900 και η GV1000 είναι κατάλληλες για την περίπτωσή μου (ανάθεμα κι αν πρόσεξαν τα 4cm απόσταση...), ενώ οι της Akasa με διαβεβαίωσαν πως δεν θα έχω πρόβλημα με δυο Vortexx ταυτόχρονα φορεμένες, καθώς η ψύκτρα εγκατεστημένη πιάνει <4cm χώρο (απάντησαν και μέσα σε 1 ώρα!!!). Οπότε μάλλον εκεί καταλήγω... Vatos, με το 120mm να φυσάει τις κάρτες από κάτω είδα μείωση 2 βαθμών στην κάτω κάρτα και 1 στην πάνω, οπότε δεν μου δίνει και πολλά :/. Thnx για την ιδέα πάντως.
drk2276 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 βρες μια λύση ώστε να μπορείς να ψύξεις και τα vrm γιατί με τις μαμά ψύκτρες δεν βγάζουν το furmark .εγώ έψαχνα καιρό λύση για τη 4870 και κατέληξα στην hr-03gt (δεν κάνει όμως σε καμία περίπτωση για crossfire ) και στο zm-rhs70 (συνδυάζεται άνετα με την ψύκτρα της zalman και το είχα παραγγείλει από αγγλία γύρω στα 5 ευρώ) .
mits@kos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Για τα VRMs δουλειά γίνεται και με μερικά VRAM heatsinks... Όντως, αν δεν έχουν επαρκή ψύξη, ότι ψύκτρα και να βάλεις πάνω, μάπα το καρπούζι...
drk2276 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 είχα βάλει κάτι χάλκινες ψύκτρες της enzotech αλλά μεγάλη διαφορά είδα με το zm-rhs70.
mits@kos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το πρόβλημα με το παραπάνω heatsink είναι πως χωράει μόνο μαζί με ψύκτρες που δεν σκεπάζουν την περιοχή των VRMs. Αντίθετα, τα VRAM heatsinks είναι χαμηλού ύψους και βολεύουν με ψύκτρες όπως η Akasa.
drk2276 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 απόλυτα σωστός !όμως μόνο με αυτή βρήκα την υγειά μου!με τις άλλες της enzotech (με ανεμιστηράκι πάνω ) στο furmark πιάνανε 120 βαθμούς σε χρόνο μηδέν !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.