parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κάνε τη ρημάδα τη ρύθμιση που ανέφερα για τα subscriptions στο προφίλ σου. Χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά. Μετά, θα είναι τόσο απλό, όσο το να κάνεις ένα κλικ εδώ: και θα σου εμφανίζει έτοιμα μόνο αυτά που θέλεις (αυτά με έντονο χρώμα όπως σωστά είπες), εδώ: Πιο απλό, όχι, δε νομίζω πως γίνεται. Είμαστε ήδη στο ένα κλικ. Για να πάμε σε λύση με κανένα κλικ, χρειάζονται κάσκες που να διαβάζουν τα εγκεφαλικά κύματα και αντίστοιχο vBulletin plugin. Γι' αυτό, θα περιμένεις λίγα χρόνια.
the_eye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Είσαι ρύθμιση + 1 κλικ και οι κάσκες και τα plugin είναι @@
cassidy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η ενεργοποίηση γίνεται, όπως προανέφερα, από Πίνακας Ελέγχου > Επεξεργασία Ρυθμίσεων > Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος. Δε θυμάμαι να το άλλαξα ποτέ και είναι στο «καμία ενημέρωση μέσω e-mail», δηλαδή προσθέτει το θέμα στα υπό παρακολούθηση όταν απαντώ σε αυτό. Αυτό δεν είναι το default; O the_eye πως και έχει διαφορετική; the_eye, κάνε τη ρύθμιση και βάλε τον πίνακα ελέγχου ως homepage στον browser σου. Μια ρύθμιση και κανένα κλικ.
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 the_eye, αρχίζεις να τρολάρεις ή μου φαίνεται; Η ρύθμιση γίνεται μία φορά και ξεμπερδεύεις. Κατά τ' άλλα, ο @@αρας είμαι εγώ (για τον cassidy δε δικαιούμαι να μιλήσω) που ασχολήθηκα και τόσο: Λύση σου δόθηκε ήδη, αν δε θέλεις να το καταλάβεις ή να την χρησιμοποιήσεις επειδή σου ξυνίζει, λυπάμαι αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 To thread είναι διασκεδαστικότατο. Λύση υπάρχει. Άσε τον browser ανοιχτό μόνιμα εκεί και πάτα το refresh. Αν δε θες να πατάς κουμπιά κατέβασε μια εφαρμογή autoclick και βάλε το να κάνει refresh κάθε δύο λεπτά. Μην κλείσεις το pc γιατί θα πρέπει να ξαναρχίζεις από την αρχή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Άσε τον browser ανοιχτό μόνιμα εκεί και πάτα το refresh. Αν δε θες να πατάς κουμπιά κατέβασε μια εφαρμογή autoclick και βάλε το να κάνει refresh κάθε δύο λεπτά. Μην κλείσεις το pc γιατί θα πρέπει να ξαναρχίζεις από την αρχή κάτι πιο απλό?
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 κάτι πιο απλό? Βάλε ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή με τον thresh να σου κάνει ενημέρωση για κάθε νέο θέμα :p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 τουλάχιστον λέω αστεία ανέκδοτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.