the_eye Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος εγώ το κάνω με μια συντόμευση που έκανα στον firefox http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=process&searchuser=username Όπου username βάζετε το δικό σας.
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Τα θέματα στα οποία έχεις συμμετάσχει (δηλαδή σε αυτά που έχεις δημοσιεύσει μήνυμα) ή τα θέματα στα οποία έχεις ορίσει Παρακολούθηση Θέματος (για το οποίο δεν απαιτείται σώνει και καλά η δημοσίευση μηνύματος σε αυτά); Το link που δίνεις πιάνει μόνο την 1η κατηγορία. Για τη 2η (που αναλόγως μίας ρύθμισης στο προφίλ σου, μπορεί και να περιλαμβάνει όλα τα θέματα της 1ης), μπορείς να χρησιμοποιείς το παρακάτω: >http://www.insomnia.gr/forum/subscription.php?do=viewsubscription
cassidy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Τα βλέπεις κι από τον «πίνακα ελέγχου» (πιάνει και τις δυο κατηγορίες).
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Όχι, στον Πίνακα Ελέγχου εμφανίζει τα «Νέα Θέματα Υπό Παρακολούθηση». Για να τα δεις όλα, πρέπει να κάνεις κλικ εδώ: που είναι το link που έδωσα πιο πάνω...more or less...
cassidy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Όχι, στον Πίνακα Ελέγχου εμφανίζει τα «Νέα Θέματα Υπό Παρακολούθηση». Για να τα δεις όλα, πρέπει να κάνεις κλικ εδώ: [ATTACH]16574[/ATTACH] που είναι το link που έδωσα πιο πάνω...more or less... the_eye, όπως εξήγησε ήδη ο parsifal, τα θέματα υπό παρακολούθηση συμπεραλαμβάνουν και τα θέματα στα οποία έχεις συμμετάσχει.
the_eye Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Σε εμένα βγάζει >Θέματα υπό Παρακολούθηση στο Κατάλογο: Όλα Αυτός ο φάκελος είναι άδειος.
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Έγραψα πιο πάνω: «Για τη 2η (που αναλόγως μίας ρύθμισης στο προφίλ σου, μπορεί και να περιλαμβάνει όλα τα θέματα της 1ης)». Η συγκεκριμένη ρύθμιση βρίσκεται: Πίνακας Ελέγχου > Επεξεργασία Ρυθμίσεων > Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος με δυνατές επιλογές: Μην κάνετε συνδρομήΚαμία ενημέρωση μέσω email Άμεση ειδοποίηση μέσω email Ημερήσια ενημέρωση μέσω email Εβδομαδιαία ενημέρωση μέσω email Εσύ τί έχεις επιλεγμένο εκεί; Επίσης, μπορείς να ορίσεις συνδρομή σε ένα θέμα, χωρίς να δημοσιεύσεις κατ' ανάγκη μήνυμα σε αυτό. Πάνω αριστερά: Εργαλεία > Παρακολούθηση Θέματος.
the_eye Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ένα κουμπάκι που να λέει "Οι δημοσιεύσεις μου" στο μενού δεν θα ήταν ποιό απλό.
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ. Δε θα ήταν πιο απλό. Το πιο απλό είναι το παρακάτω, που υπάρχει ήδη:
the_eye Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δεν βγάζει όμως αν υπάρχει κάτι νέο σε αυτά τα θέματα.
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Επειδή φαίνεται να βαδίζουμε σε σουρεαλιστικά μονοπάτια, ρωτάω για να σιγουρέψω ότι δεν έχω καταλάβει εγώ λάθος: Θέλεις μία επιλογή με τίτλο «Οι δημοσιεύσεις μου» που να σου εμφανίζει μόνο τα θέματα στα οποία έχεις συμμετάσχει και που έχουν νεότερες δημοσιεύσεις άλλων... ;
the_eye Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θέλω να εμφανίζει ότι βγάζει αν κάνω Αναζήτηση ->Εκτενής Αναζήτηση ->Αναζήτηση με Όνομα Χρήστη -> το nickname μου (εύρεση μηνυμάτων ...) Αυτό βγάζει 1 λίστα με όλα τα μηνύματα ΑΛΛΑ έχει και με ποιό έντονο χρώμα αυτά που έχουν νέα μηνύματα τα οποία δεν έχω διαβάσει. Πιστεύω είμουν αναλυτικός. Όπως στην εικόνα
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αυτό που θέλεις είναι αυτό που έγραψε πιο πάνω ο cassidy: Τα βλέπεις κι από τον «πίνακα ελέγχου» (πιάνει και τις δυο κατηγορίες). με την προϋπόθεση όμως ότι έχεις ενεργοποιήσει από το προφίλ σου την αυτόματη συνδρομή για κάθε θέμα στο οποίο έχεις δημοσιεύσει μήνυμα. Η ενεργοποίηση γίνεται, όπως προανέφερα, από Πίνακας Ελέγχου > Επεξεργασία Ρυθμίσεων > Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος. Αν δεν το είχες ενεργοποιημένο και το ενεργοποιήσεις τώρα, θα ισχύει μόνο για όσα θέματα συμμετάσχεις από εδώ και πέρα. Για τα παλαιότερα...tough luck. Λυπάμαι... btw, αντί για το σιδηρόδρομο «Αναζήτηση ->Εκτενής Αναζήτηση ->Αναζήτηση με Όνομα Χρήστη -> το nickname μου (εύρεση μηνυμάτων ...)» που έγραψες, δες ξανά το screenshot στο post #10. Ακριβώς το ίδιο πράγμα, με μόλις δύο κλικ του ποντικιού.
the_eye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ΟΚ εντάξει και με το δικό μου τρόπο γίνεται. Απλά δεν μπορεί να γίνει ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.