peloukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 συμφωνώ μαζί σου! σαν νέα και θεωριτικό μέλλον της Ελλάδας μπορώ να σου πω πως ο κόσμος σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τους Έλληνες που κάποτε χάνανε την ζωή τους για τα δικαιώματα τους! Μέρες που είναι (25η Μαρτίου) καλά θα ήταν να αποκτίσουμε την συνείδηση που πρέπει και όχι αυτή που μας επιβάλλουν..αλλά οι απόψεις μου αυτές σίγουρα δεν θα πρέπει αν αναφερθούν σε αυτό το topic οπότε και το κόβω εδώ... Όσο για τις εταιρίες που είπα πριν τι εννοώ? Γύρισα την σύνδεση μου στα 24mbps τον Οκτώμβρη και άρχισε να λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα όταν λεω χαμηλή εννοώ ΠΟΛΥ χαμηλή μέχρι και Φεβρουάριο και ακόμα δεν πάει όπως θα έπρεπε! Φυσικά και δεν περιμένω θαύματα αυτά περί 24Mbps δεν είναι παρά θεωρία και μόνο! Μου λένε πως η γραμμή μου κλείδωσε στα 8 το router κανει detect στα 7 και κάνω download από server που η ίδια η εταιρία που πρότεινε (για να τσεκάρω ταχύτητα) στα 80kb/s.... Αν αυτή είναι έστω 2Mbps γραμμή εγώ είμαι ο Πάππας!
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 το ποσο ψηλα θα κλειδωσεις ειναι θεμα χαλκου και αποστασης.αλλα το ποοσο θα κατεβαζεις με βαση το ποσο κλειδωνεις ειναι θεμα isp.κοινως αφου κλειδωνεις 7 mbit και λογικα θα εχεις κανα 40 attenuation Θα πρεπε απο http://www.apple.com ή http://www.ati.com με καποιο downlload manager να κατεβαζεις 700.αμα δεφν κατεβαζεις μαλλον ο Provider ειναι πιτα σε εκεινο το dslam.εκτος αν φτεει κατι αλλο που μερικες φορες φταινε τα pc η το ρουτερ κτλ κτλ.αλλα αμα ειναι και αλλα ατομα που σουρνονται στην περιοχη σου τοτε πιτα dslam.τα disconect ειναι θεμα χαλκου παλι και οχι isp.πχ καποιοιθ εχουν 10 αποσυνδεσεις την ημερα και αλλοι ειναι 20 ημερες online.
peloukos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Λοιπόν ακούστε νέα... Όσο αφορά την σύνδεση μου είχα κάνει ένα tracert από το cmd και το έστειλα με mail στην εταιρία μου για να δουνε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, από το router μου μέχρι το server της εταιρίας υπήρχε τρελό ms τόσο που εξαντλούσε το χρονικό όριο όπως έλεγε το tracert αφού λοιπόν πέρασα ένα Σάββατο στο τηλέφωνο με ένα από τους τεχνικούς της εταιρίας βγήκε το συμπέρασμα πως ναι υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν φταίει ούτε το router ούτε η εταιρία (κατα κάποιο τρόπο) το πρόβλημα είναι πως προφανώς η εγκατάσταση των καλωδίων δεν έγινε σωστά στην περιοχή μου και μάλλον πολλοί έχουν ανάλογα πρόβλήματα αλλά δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι...(παρακαλώ να σημειωθεί εδώ ένα σχόλιο που πραγματικά με έκανε να εκτιμήσω την ειλικρίνια του υπαλλήλου "Αν μένατε κοντά σε κάποιο Δήμαρχο πολιτικό ή σημαντικό πρόσωπο θα είχατε πολύ καλύτερη γραμμή!!") Η εταιρία μου είπε πως θα κάνουν αναβαθμίσεις και θα ρίξουν μια ματιά και σε αυτό! Άντε να δούμε... Εύχομαι τουλάχιστον να βοήθησα.. Εν το μεταξύ όσο αφορά το router, και πάλι δεν ήμουν η μόνη με πρόβλημα... Μου στάλθηκε καινούργιο και μου είπανε πως δεν μπορούσε να συχρονιστεί... Την μέρα που πήγα να παραλάβω το καινούργιο μου router έμαθα πως στάλθηκαν και άλλα πίσω με το ίδιο πρόβλημα... Θα δοκιμάσω και αυτό λοιπόν εύχομαι το πορόβλημα να ήταν μόνο σε αυτή τη συγκεκριμένη σειρά και όχι γενικότερα στο προϊόν...
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 για το προιον δεν θα πω τιποτα για αυτο που ειπαν πιο πανω για το κοντα σε δημαρχο κτλ να δω τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε απο τεχνικη υποστηριξη.σιγουρα καποιοι παιρνουν ναρκωτικα πριν τα πουν αυτα και το χειροτερα δεν μας δινουν τιποτα.ναι στον δημαρχο θα περασουν οπτικη ινα και θα πουν ε δεν ριχνουμε και οπτικη ινα στιν κοπελα εδω που μενει κοντα του.τι αλλο θα ακουσουμε θεοι του ολυμπου
100 010 00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Απο οσα διαβασα.......... ο provider φταιει οπως και στο 90% των περιπτωσεων
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ψεμματα να πω.εχω ακουσει τα απιστευτα και στο τελος θα ξεχασω και αυτα που ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.