Προς το περιεχόμενο

το Router μου ξαφνικά μου κόβει την παροχή Internet

peloukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι! Λοιπόν το πρόβλημα μου έχει ως εξής έχω το modem router Asus WL-AM604 το οποίο ένα μήνα τώρα δούλευε μια χαρά με 2 υπολογιστές συνδεδεμένους, χτες εκεί που και τα 2 pc ήταν στο internet μας το έκοψε, έκανα αρχικά τα κλασσικά έκλεισα το router κτλ κτλ, μετά συνδέθηκε ξανά και με την πρώτη μου προσπάθεια να μπω στην σελίδα του router όχι μόνο δεν άνοιξε η σελίδα αλλά από αυτή την στιγμή κόπηκε και η παροχή internet... Έβαλα ένα από modem που μου έδωσε η εταιρία μου και είδα πως η σύνδεση λειτουργεί σωστά...Σύνδεσα ξανά το router έκανα reset ξανά εγκατάσταση γραμμής, την αναγνωρίζει δίνει IP και ταχύτητες αλλά δεν αφήνει τα pc να έχουν πρόσβαση στο internet...Όλα αυτά από την μιά στιγμή στην άλλη... Εξ αρχής εγώ εγκατέστησα το δικτυο και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα....Μήπως κάηκε κάτι στο router? τί να κάνω? :cry:

Δημοσ.

ναι μόλις επικοινώνησα με την εταιρία απο όπου το αγόρασα..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα μήνα όλα καλά και μετά...πουφ! όχι άλλο internet

Δημοσ.

mporei na χαλασε.επειδη επαιζε ενα μηνα δεν σημανει κατι.καντο παλι κανα reset και σιγουρεψου οτι οι Ip στο pc ειναι στο αυτοματο.και pppoe/llc .αν και παλι δεν παιξει πισω για ελεγχο.αν θες τωρα να δεις για firmware update Μπας και συνελθει καλο θα ηταν.γιατι ειναι παραξενο να βλεπεις τον ρουτερ και οχι ιντερνετ ενω ειναι στο internetr.δεν πιστευω να εκλεισες κανενα nat καταλαθως.δοκιμασε απο command prompt to παρακατω

ping 192.168.1.1 η οποια ειναι η ip του ρουτερ.πχ αν ειναι 192.168.2.1 τοτε θα κανεις ping 192.168.2.1

meta ping 194.219.227.2

meta ping http://www.forthnet.gr και πες μας η κανε καλυτερα copy paste τα αποτελεσματα να τα δουμε.

Δημοσ.

και reset το έκανα και πάντα το ip μπαίνει manualy... ήδη βρέθηκε το πρόβλημα και δεν ήταν δικό μου...το router στάλθηκε στην αντιπροσωπεία και μάλλον θα αντικατασταθεί..ως τότε πήρα ένα switcher D-Link και το παλιό μου modem και ξανασήκωσα το δίκτυο μου... Πάλι καλά που κρατάω και τα παλιά modem...για κάτι τέτοιες ώρες είναι :D

Δημοσ.

δεν νομίζω..Η εγγύηση σημαίνεισ ου δίνουν το ίδιο..Πάντως ενώ περίμενα με το switcher να έχω αρκετά παραπάνω ms μεταξύ του δικτύου η διαφορά είναι μάλλον πολύ μικρή για να γίνει αντιληπτή! τι λέτε?

Δημοσ.

το switch δεν αυξανει Ms .καλωδιο ειναι.οσο για το φιλο πιο πανω ναι κανονικα το αλλαζουν με ιδιο αλλα αμα δεν υπαρχειτ ο μοντελο θα παρει αλλο.

Δημοσ.

να πω πως η εταιρία dsl μου με δουλεύει καιρό τώρα?? άμα ξεκινήσω δεν θα μπορώ να σταματήσω και κανείς δεν μπορεί αν βοηθήσει σε αυτό!! Ρε Πόσο πίσω είμαστε στην Ελλάδα ΚΑΙ στο θέμα internet?! έλεος !!! όλα βιαστικά και τσαπατσούλικα... Ξαφνικά μέσα σε 3 χρόνια αποφάσισαν οι εταιρίες να κάνουν ιδιόκτητα δίκτυα και το κάνανε αγνοώντας την ποιότητα που θα προσφέρουν τελικά!... Ελλάδα όσο με πορώνεις τόσο με σκοτώνεις!!

Δημοσ.
να πω πως η εταιρία dsl μου με δουλεύει καιρό τώρα?? άμα ξεκινήσω δεν θα μπορώ να σταματήσω και κανείς δεν μπορεί αν βοηθήσει σε αυτό!! Ρε Πόσο πίσω είμαστε στην Ελλάδα ΚΑΙ στο θέμα internet?! έλεος !!! όλα βιαστικά και τσαπατσούλικα... Ξαφνικά μέσα σε 3 χρόνια αποφάσισαν οι εταιρίες να κάνουν ιδιόκτητα δίκτυα και το κάνανε αγνοώντας την ποιότητα που θα προσφέρουν τελικά!... Ελλάδα όσο με πορώνεις τόσο με σκοτώνεις!!

dεν φtaine οι εταιρειες που εφτιαξαν ιδιοκτυτα.οτι ο χαλκος ειναι χαλια η οτι υπαρχουν 5 αστικα κεντρα ολα ολα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να φτιαχτει κατι.γιατι τοτε θα ειμασταν ακομα στο 1 mbps και θα λεγαμε ας φτιαξουμε ιδιοκτυτο οταν περαστει οπτικη ινα.και μην ακουσω το κλασικο οτι γιατι καμια ετερεια δεν φτιαχνει δικο της δικτυο οπως ο οτε γιατι καμια ετερεια δεν χρεωνει τον πελατη με 500 ευρω λογαριασμο το μηνα και καμια ετερεια δεν χρεωνει το αστθικο τηλεφωνημα.ο οτε εφτιαξε οτι εφτιαξε γιατι μας εγδινε κανονικα τοσο καιρο.αυτο δεν μπορει να γινει τωρα οποτε κανεις δεν εχει και δεν προκειται να εχει τα λεφτα να φτιαξει αλλο δικτυο.και περα απο αυτο παρε εσυ αδεια να σκαψεις ολη την ελλαδα.εδο οπτικη περναγαν και οι μισοι δημαρχοι εκαναν παραπονα.βρισε την ελλαδα και την νοοτροπια μας και αυτους που μας κυβερνουν και οχι τους Provider που ηθελαν ιδιοκτυτα.

Δημοσ.

γενικά δεν βρίζω κανέναν..ξέρω πως είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά αυτό που ζητάω απο την εταιρία μου είναι να μην με κοροιδεύουν και να μην υποβιβάζουν το iq των πελατών τους...απλά αυτό

Δημοσ.

αν και βγαινω εκτος θεματος αλλα στην ελλαδα ειδικα μας υποβιβαζουν σε ολα και εμεις εκει με το αγκιστρι στο στομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...