Προς το περιεχόμενο

Champions Online

personGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από ότι βλέπω στο επίσημο forum κλειδιά για την open beta θα δοθούν 50.000 από το FilePlanet (για συνδρομητές μόνο όμως) και σε όσους προ-παραγγείλουν το παιχνίδι.

Για Ευρώπη αρκετοί έχουν προ-παραγγείλει από το play.com όπου ισχύει κανονικά η πρόσβαση στη beta.

Οπότε δεν είναι και πολύ open η open beta... ξεκινάει πάντως 17 Αυγούστου.

Τότε άκυρο :o

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα διάβασα αυτό εδώ το blog και αρχίσει να απαγοητεύομε με το συγκεκριμένο game

http://www.keenandgraev.com/?p=2826

Τα αρνητικά κατά την γνώμη του είναι τα παρακάτω

* Zones are all redundantly instanced and capped at a low number of players per instance (ex. 24 players). No “world”. Disconnected feel. Not “massively multiplayer”.

* Mundane combat. It’s all flash and no substance. Feels wonky and uncomfortable. Killing monsters is easy, boring, and excessively repetitive.

* Content is boring. Quests are not engaging; worse than the standard “kill x of this”. Story might as well not exist.

* Zones are cramped. They feel like mini-modules of force fed content.

* Gameplay feels like a beat’em up with all the mindless… beating up.

* Feels like a console port mess that falls short of the quality standard – probably due to losing their original IP.

* Abilities are rather boring and unimpressive, but the customization is nice.

* It’s basically a copy of City of Heroes on so many levels, except it loses something along the way that would have made it justifiable.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί που δεν έχει όριο τους 24 players σε μια περιοχή. Με ενοχλεί όμως αυτή η νέα μόδα των συνεχόμενων instance αντί ενός ανοιχτού κόσμου. Δεν ξέρω για ποιό λόγο τα καινούργια mmorpg έχουν την τάση να δημιουργούν τους κόσμους τους με συνεχόμενα instance και με συνεχόμενες loading screen.

Το θέμα είναι ότι και στο campions online οι περιοχές από τι λένε θα είναι και αρκετά μικρές σε έκταση. Δεν μένει τώρα από το να δούμε τι μορφή θα έχει όταν κυκλοφορήσει. Πάντως για όσους τους αρέσουν τα mmorpg με super heroes ανυπομονούν να βγει το game. Μόνο να μην είναι μουφά..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όχι ότι πιο βαθύ σε gameplay αλλά μπορώ να πω ότι με κάνει και περνώ καλά. Δεν έχει πολύ βάθος αλλά πολύ δράση. περάσανε και ένα patch που το έχει κάνει πολύ πιο δύσκολο οπότε θα το έλεγα αρκετά αξιόλογο.

Α και κάτι τελευταίο. Γενικά οι αποστολές έχουν πλάκα να τις διαβάζεις και πραγματικά ελάχιστες έχουν grinding.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις το άρχισα και όντος μπορεί να μην είναι το κλασικό mmorpg αλλά έχει πλάκα να παίζεις ένας superheroe. Εχώ φτιάξει δύο char τον κλασικό elemantalist που παίζω σε όλα τα mmorpg και έναν που από τι είδα χρησιμοποιεί toys για να την πέφτει στους άλλους. Η πλάκα είναι ότι αν φτιάξεις κάποιον χαρακτήρα και τον τραβήξεις φώτο στο βγάζει σαν εξώφυλλο από comic

costumedionissostoolmak.jpg

Πάντως έχει απίστευτες επιλογές για να φέρεις στα μέτρα σου τον χαρακτήρα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο σε κάποιο άλλο game του είδους. Εδώ είναι και ο κλασικός μου char

screenshot2009092623500.jpg

Το game μου θυμίζει αρκετά το tabula rasa στο ύφος του αλλά και γενικά στο gameplay του. Γενικά παίζεις σε κάποια instance με limited το οροιο στους παίχτες και υπάρχει και ένα story που ακολουθείς και αυτό του δίνει και κάποιο ενδιαφέρ0ν. Μου αρέσει που υπάρχει και μια δόση χιούμορ στον κόσμο του όπως αυτη η πινακίδα που βρήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού.

screenshot2009092700025.jpg

Πολύ καλή είναι η δυνατότητα να ξεκλειδώνεις και άλλες υπερδυνάμης αλλά και να αλλάξεις τελείως και το ύφος του χαρακτήρα σου αλλά και την εμφάνιση του. Είναι φοβερό να πετάς και να κάνεις τα πάντα όπως οι superheroes. Ανάλαφρο mmorpg και ευχάριστο.

screenshot2009092703213.jpg

Δημοσ.

Ακόμα στο lvl 6 είμαι. Το μόνο που έχω τελειώσει είναι το αρχικό instance. Αυτό που μπορείς να θεωρήσεις σαν ελλάτωμα είναι ότι στην ουσία το game αποτελείτε από instance με όριο όσους μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα σε αυτά. Πάντως σου δίνει απόλυτα την αίσθηση ότι ζεις σε κάποιο κόσμο που ξεπηδήσει από τα comic. Ακόμα και τα γραφικά του είναι απόλυτα προσαρμοσμένα για να σου μεταφέρουν αυτή την εντύπωση.

• Moderators
Δημοσ.

Μιας και είχα το CoX και μου άρεσε πολύ το στυλ του, θέλω κι εγώ να το τσιμπήσω αυτό, αλλά πρέπει να τελειώσω την θητεία μου πρώτα. Τουλάχιστον θα έχουν patchάρει αρκετά πράγματα μέχρι τότε, γιατί διαβάζω από πολύ κόσμο ότι αλλάζουν συνέχεια τα stats των δυνάμεων.

Παίζοντας λίγο με τον creator:

spawnwannabe.th.jpg :P

Δημοσ.

Σήμερα μπήκα και έπαιξα και λίγο pvp. Εχεί κάποιες αρένες που συμμετέχεις σε μια από τις δύο ομάδες και όποιος ρίξει τους περισσότερους. Φαντάζομαι θα έχει και άλλες σε πιο μεγάλα lvl. Αυτη η συγκεκριμένη είναι για όσους ξεκινάνε.

screenshot2009092719354.jpg

Δημοσ.

To game πρέπει να είναι ότι πιο παρανοημένο έχει βγεί στα mmorpg ever. Παίζω στην έρημο και αφού είχα περάσει σε μια περιοχή με μια εγκαταλελειμμένη πόλη της άγριας δύσης με καουμπόιδες φαντάσματα που στην πέφτουν και αφού πέρασα από ραδιενεργές λίμνες που υπήρχαν μεταλαγμένοι στρατιώτες ξαφνικά βρήκα αυτό εδώ με robot φυλάκες και με σκελετούς που κάναν τρενάκι :P

screenshot2009100202482.jpg

Δημοσ.

ψήνομαι και εγώ να το πάρω... πιο πολύ για αυτά που γράφει ο chek2fire ότι είναι δηλαδή "ανάλαφρο"... τα πολύ rpg μου πέφτουν βαριά.

25ε στο play... δεν βαριέσαι...

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες κάνω explore την millenium city. Από το story η millenium city έχει χτιστεί στα απομεινάρια του detroit μετά την καταστροφή πoυ είχε κάνει ο doctror destroyer. Αν πας εκεί που τελειώνει η πόλη μπορεί να δείς ακόμα τα χαλάσματα από την παλιά πόλη.

Η millenium city έχει σχεδιαστεί ακριβώς όπως η πόλεις των superoheroes στα διάφορα comic. Πολίτες που ζητάνε την βοήθεια σου, κακόφημες γειτονίες, supervillians και ότι άλλο θέλει ένας superheroe για να ξεδιπλώσει τις δυνάμεις του.

Εχεί και μερικά instance αλλά και κανα δύο public quest. Δείτε εδώ μερικές φώτο.

screenshot2009100802500.jpg

screenshot2009100503550.jpg

Δημοσ.

Σήμερα φτιάξαμε και το πρώτο μας guild δλδ τυχαία έπεσα πάνω σε έναν ελληνα που έφτιαχνε ένα guild και έψαχνε 5 άτομα για να μπορεί να το δημιουργήσει. Το όνομα που δώσαμε είναι U.S.S.R και φυσικά το σήμα μας είναι το σφυροδρέπανο :lol:

Εχεί αρκετό χαβαλέ σαν παιχνίδι αλλά και αυτοί που παίζουν είναι οι περισσότεροι νομιζώ λίγο πειραγμένοι στον εγκέφαλο.

Να δώσω ένα παράδειγμα προχτές έπαιζα σε μια περιοχή και βρήκα κάποιον σαν λυκάνθρωπο που φάρμαρε έκει γύρω. Γίναμε team να κάνουμε μερικά quest αλλά όποτε του μιλούσα μου απαντούσε με "Grrrrrrr..rrr" :P

Ενά ενδιαφέρων στοιχείο που έχει το game είναι οτι αν φτάσεις σε lvl cup φτιάχνεις την nemesis σου που είναι δλδ ο σούπερ εγκληματίας σου και μπορείς να παίζεις με αυτόν και να την πέφτεις στους superheroes.

Γενικά το game ακολουθεί το σύστημα του guild wars. Δλδ ένας κεντρικός server με διάφορα instance ανά περιοχή που μπορείς να αλλάξεις όποια ώρα θέλεις.

Τα αρνητικά που έχω δει μέχρι στιγμής στο game εκτός από τα αρχικά bug και την αστάθεια που υπάρχει μερικές φορές είναι για μένα και το άσχημα σχεδιασμένο inventory του που σε μπερδεύει ιδίως στα αντικείμενα που φοράς.

Κατά τα άλλα είναι προσεγμένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον γενικό σχεδιασμό.

Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή στο σετάρισμα του χαρακτήρα. Πρέπει να επιλεξεις προσεχτικά τις δυνάμεις σου και αν δεν σου κάνουν να τις αλλάζεις αμέσως γιατί μετά κοστίζει πανάκριβα για να το κάνεις.

O char μου είναι arcane και μέχρι στιγμής παίζω αποκλειστικά με αυτές τις δυνάμεις. Είναι καλό για pve αλλά φοβερά αργός για pvp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...