personGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Βασικά ανοίγω αυτό το thread για τα εξής: Στα πλαίσια μιας συνέντευξης που θα γίνει στον Bill Roper (design director του παιχνιδιού) μέσω του game20.gr, θα μπορούσατε, αν θέλετε βέβαια, να μου πείτε κάποιες από τις ερωτήσεις σας σχετικά με το παιχνίδι ούτως ώστε να τις μεταφέρω στον ίδιο Εμείς ήδη έχουμε βγάλει μερικές γενικού περιεχομένου, αλλά επιπλέον ιδέες και απορίες δε θα έβλαπταν Η συνέντευξη θα γίνει πολύ σύντομα, μάλλον τη Δευτέρα, οπότε παρακαλώ αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάποια ερώτηση, ποστάρετε την εδώ ή στείλτε την μέσω pm Ορίστε το fact sheet που μας έστειλαν: Title: Champions Online™ Developer: Cryptic Studios Publisher: Atari Genre: Massively Multiplayer Online Role-Playing Game Launch Date: Spring 2009 Platforms: PC, Console Official Website: http://www.champions-online.com Game Overview: Champions Online, a massively multiplayer online game based on the popular pen-and-paper Champions RPG, will give players the power of total customization of their hero experience while they explore a vast universe of richly detailed 3D environments. After Dr. Destroyer single-handedly destroyed the city of Detroit, many thought he had perished in the colossal explosion. But now, the diabolical genius has returned and he is set to wreak havoc on the unsuspecting world. Join up with Defender and the rest of the legendary Champions to stop Dr. Destroyer and his minions in the ultimate showdown of good versus evil! Features: Genre-Redefining Combat: With most MMOs, there is a disconnect between the gamer and the gameplay; after hitting the “attack” key gamers would wait a few seconds before the command would register, and then wait even more for the timer to recharge. Not so with Champions Online. The combat system is immediate and intuitive, but deep and complex enough to require forethought – “button mashing” won’t get you very far. The result is exciting and visceral fights while keeping intact the strategic element inherent to MMO combat. Total Character Customization: The character creation system is bar none the most exhaustive and flexible system to date. There are billions of options in Champions Online with hundreds of unique costume pieces, the option to select which powers your hero will use and the ability to alter and re-color each costume piece and powers. You’ll even be able to customize your own personal arch-enemy and customize his or her appearance and abilities as well. Completely Unique Nemesis System: Not satisfied with just letting players create their Champion using the most in-depth character creator system ever seen, Cryptic Studios is also letting players use that same system to create their arch-enemy, or Nemesis. The Nemesis System allows gamers to create a series of villains that become a part of their personal storyline and challenge them unlike any other enemy in the game. Players will not only create a customized Nemesis including his costume, power set, background story and motivation, they’ll also get to create their Nemesis’ minions and THEIR power sets, costumes and motivations. Each personalized Nemesis will attempt to foil the Champion’s every step throughout the game, something unique to Champions Online and MMOs in general. Varied, Expansive Environments: Rather than taking place in a single city, Champions Online takes place over the entire Earth and beyond. Huge environments such as Millennium City, monster infested islands, creepy underground ruins, gigantic prisons, expansive deserts – it’s all accessible in Champions Online. Και μερικές εικόνες:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εμένα μου φέρνει λίγο σε City of Heroes 2. Πιο καλά γραφικά, κλπ, αλλα στο trailer του δεν είδα πολλές διαφορές. Έχεις δει ποιες είναι ακριβώς;
personGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εμένα μου φέρνει λίγο σε City of Heroes 2. Πιο καλά γραφικά, κλπ, αλλα στο trailer του δεν είδα πολλές διαφορές. Έχεις δει ποιες είναι ακριβώς; Βασικά είναι όντως sequel του City of Heroes/Villains, αλλά σίγουρα υπάρχουν διαφορές - πιο συγκεκριμένα απ'ότι διάβασα το Champions Online θα έχει πιο ελεύθερο character system με την έννοια ότι ο παίκτης θα μπορεί να βάλει ότι skills του καπνίσει...
kostacurtas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Champions offers $200 lifetime subs Cryptic is offering lifetime and six-month subscription deals to people with pre-order codes for its imminent superhero MMO, Champions Online. Not counting the cost of the game itself, lifetime subs cost $199.99, and six months of gameplay costs $59.99. The cost in euros or sterling isn't confirmed, but at current exchange rates would be around £120 / €140 for the lifetime susbcription and £35 / €40 for six months. These deals are only available until the end of August - just before the game launches - and come with a number of incentives. Both lifetime and six-month subscribers get guaranteed access to the Star Trek Online closed beta and an exclusive art deco costume set. The lifetime package also comes with an even more exclusive retro future costume set, a unique mirror universe outfit for Star Trek Online at that game's release, an in-game action figure and eight additional character slots. Champions Online launches in Europe for PC on 4th September.
Mourgolikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το καλό με το lifetime subscription είναι πως αν θες μετά το πουλάς για κάμποσα γιούρια Χθες έλαβα και το beta key μου. Να δούμε τι ψάρια κολυμπάνε εδώ...
kostacurtas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Champions Online Developer Diary: Road to Champions [gt] 54039[/gt]
SpellStormer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι! Μου αρέσει η ιδέα να έχω έναν δικό μου super ήρωα και να τον φτιάχνω όπως εγώ θέλω! Αν το παιχνίδι έχει καλά γραφικά, έχει τρόπο να σε κρατήσει και γενικα εχει πραγματα να κανεις εκτως απο το να πολεμας τοτε θα παει καλα! Διάβασα ότι έχει παρα πολλές επιλογές σε skills και εμφάνιση του παίκτη (θετικό!). Πουθενά όμως δεν έχω διαβάσει κάποιο story η χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που μπορούν να σε κάνουν κολλήσεις! Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω για το παιχνίδι ας μας πει γιατί με τα reviews δεν έχω διαβάσει κάτι το αξιοπρόσεχτο.
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Θα το δω σίγουρα. Και μένα με ενθουσιάζει η ιδέα για ένα mmorpg με superheroes. Από τα λίγα video που έχω δει φαίνετε αρκετά ενδιαφέρων.
SpellStormer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει πως θα είναι πάνω κάτω το παιχνίδι? Θα έχουμε δηλαδή έναν χαρακτήρα και θα σκοτώνουμε mobs τα οποια θα είναι εχθροί και θα ανεβαίνουμε levels? Θα υπάρχουν raid bosses? Η απλά θα ανεβαίνουμε levels και θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας? Έψαξα όλα τα sites με reviews κλπ πουθενά δεν αναφέρει με λεπτομέρειες κάτι... Επίσης δεν βλέπω κόσμο να ενδιαφέρεται για το παιχνίδι! Τι γίνεται? Μήπως είναι πατάτα και μας έχει ενθουσιάσει απλά το ότι θα έχουμε έναν δικό μας super ήρωα? Οποιος γνωριζει κατι ας μας πει γιατι τουλαχιστον εγω ενδιαφερομαι για αυτο το παιχνιδι εχει πολλα στοιχεια να παει ψηλα αρκει να εχει και καποιο νοημα για να το παιξει καποιος...
kostacurtas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει πως θα είναι πάνω κάτω το παιχνίδι? Θα έχουμε δηλαδή έναν χαρακτήρα και θα σκοτώνουμε mobs τα οποια θα είναι εχθροί και θα ανεβαίνουμε levels? Θα υπάρχουν raid bosses? Η απλά θα ανεβαίνουμε levels και θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας? Έψαξα όλα τα sites με reviews κλπ πουθενά δεν αναφέρει με λεπτομέρειες κάτι... Επίσης δεν βλέπω κόσμο να ενδιαφέρεται για το παιχνίδι! Τι γίνεται? Μήπως είναι πατάτα και μας έχει ενθουσιάσει απλά το ότι θα έχουμε έναν δικό μας super ήρωα?Οποιος γνωριζει κατι ας μας πει γιατι τουλαχιστον εγω ενδιαφερομαι για αυτο το παιχνιδι εχει πολλα στοιχεια να παει ψηλα αρκει να εχει και καποιο νοημα για να το παιξει καποιος... SpellStormer μπορείς να διαβάσεις αυτήν εδώ την συνέντευξη, είναι αρκετά μεγάλη και πιστεύω θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες. Τώρα για την ερώτηση σου για το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έλεγα ότι μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο σε κάποια άλλα MMO αλλά αυτό δεν μεταφράζεται αυτόματα ότι δεν θα είναι καλό το παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα όπου παιχνίδια που υπήρχε αρχικά μεγάλο ενδιαφέρον κατέληξαν σε μεγάλη αποτυχία.
SpellStormer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ευχάριστο! Πάντως δεν μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει... Δεν βάζουν HUD στο game για να είναι λέει ποιο "καρτουνιστικο" (Γιατί ρε φιλε άμα βάλεις HD δεν μπορείς να το κανεις να είναι ποιο "καρτουνιστικο" και ποιο ωραίο?) Επίσης λέει θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες... E άμα από τους μισους που έχουν κονσόλες και pc προτιμήσουν την κονσόλα για να παίζουν το παιχνίδι τότε θα χαθούν πόσοι παίκτες! Αντί να είναι όλοι μαζί στο pc θα παίζουν ο ένας στο ps3 ο άλλος στο xbox360 και ο άλλος στο pc... Πάντως με αυτά που διάβασα το παιχνίδι έχει ένα ενδιαφέρον... Αν και με χαλάει η ιδέα ότι εγώ μονος μου θα φτιάχνω τους εχθρούς μου!
kostacurtas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Champions Online Big Boss Battles Trailer [gt]54085[/gt]
giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Champions OnlineBig Boss Battles Trailer [gt]54085[/gt] Κλειδιά για την Beta, που μπορούμε να βρούμε; Είδα στο τέλος του βίντεο που έλεγε να πάμε εδώ.
kostacurtas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Από ότι βλέπω στο επίσημο forum κλειδιά για την open beta θα δοθούν 50.000 από το FilePlanet (για συνδρομητές μόνο όμως) και σε όσους προ-παραγγείλουν το παιχνίδι. Για Ευρώπη αρκετοί έχουν προ-παραγγείλει από το play.com όπου ισχύει κανονικά η πρόσβαση στη beta. Οπότε δεν είναι και πολύ open η open beta... ξεκινάει πάντως 17 Αυγούστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.