Προς το περιεχόμενο

Νέο laptop

militarist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αποφάσισα και αγόρσα καινούργιο laptop

μετά από έρευνα αγόρασα από το multirama το Multirama-HQ Deluxe 6600 - Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz - 17.1" TFT

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 39.5 cm x 29.8 cm x 5.1 cm

Βάρος 5,1 κιλά

Γλώσσα Ελληνικά

Τεχνολογία Intel Centrino Quad

Ενσωματωμένες συσκευές Στερεοφωνικά ηχεία, ασύρματο δίκτυο, Bluetooth, ασφάλεια δακτυλικού αποτυπώματος

Επεξεργαστής Intel Core 2 Quad Q6600 / 2,4 GHz (τετραπλού πυρήνα)

Μνήμη cache 8 MB - L2 Cache

Μνήμη RAM 2 GB (installed) / 4 GB (max) - DDR II SDRAM

Μονάδα ανάγνωσης καρτών μνήμης 7 σε 1

Σκληρός δίσκος 320 GB - Serial ATA-150 και 2 140 GB

Οπτική μονάδα DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM

Ενσωματωμένος ελεγκτής γραφικών NVIDIA GeForce 8800M GTX - 512 MB

Έξοδος ήχου Κάρτα ήχου

Τηλεπικοινωνία Fax / modem - 56 Kbps

Δίκτυο Κάρτα δικτύου - Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft), Bluetooth 2.0 EDR

Κάρτα ασύρματης διασύνδεσης δικτύου Intel Wireless WiFi Link 533AAN

Συσκευή εισόδου Πληκτρολόγιο, επιφάνεια αφής

Πηγή τροφοδοσίας AC 120/230 V ( 50/60 Hz )

Μπαταρία Ιόντων λιθίου

Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Vista Home Premium

Θέλω γνώμες:shock::confused:B):shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Σε μένα πάντως φαίνεται υπερπλήρες... Πολύ καλό θα έλεγα. Αν και για να πω την αλήθεια το multirama δεν το είχα σε μεγάλη εκτίμηση λόγω κακής μου εμπειρίας στο παρελθόν. Χρησιμοποιώ τον ίδιο επεξεργαστή στον επιτραπέζιο υπολογιστή μου.Ο φορητός σου πάντως φαίνεται πολλά υποσχόμενος.Ελπίζω να βγω αληθινός. ;-)

Δημοσ.

Όχι δεν θα το πάω πίσω....!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απλώς θέλω να ακούσω γνώμες αν έκανα κάλα ή ήταν κακή επιλογή!!!!:eek::fear::whistle:

Δημοσ.

Καλό φαίνεται αν και είσαι σε λάθος section υπάρχει φορητοί υπολογιστές.Αν και θα συμφωνήσω ότι δεν είναι μάρκα και απο ποιότητα πώς τον βλέπεις?

Δημοσ.
Την θέλουν πάση θυσία 4gb Ram τα Vista.Πήγαινε βάλε άλλα 2gb από τώρα κιόλας και είσαι άρχοντας.

Ναι έχεις δίκιο θέλω να το κάνω ;););):shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Καλά είναι ολίγον τι κουμούτσα, αλλά θηρίο... όπως είπαν τα παιδιά μια ραμ βάλε και έναν μικρό γερανό για την μεταφορά και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
Καλά είναι ολίγον τι κουμούτσα, αλλά θηρίο... όπως είπαν τα παιδιά μια ραμ βάλε και έναν μικρό γερανό για την μεταφορά και είσαι κομπλέ.

μα σε αυτά τα κιλά πιο καλά να έπαιρνε netbook και σταθερό. Τόσο βαρύ laptop τι να το κάνεις?Χάνεις την ουσία του φορητού + το ότι δεν μεταφέρεται εύκολα. Πολύ καλά χαρακτηριστικά μεν αλλά πολύ βάρος...παρεπιμπτόντως για τι τον θες και πόσο σου κόστισε (αν επιτρέπεται φυσικά)?

Δημοσ.

Μπορεί να μην ήθελε φορητό αλλά εύκολα μετακινούμενο... από γραφείο- σαλόνι και από σαλόνι- τραπεζαρία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...