Vasilisxd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μιας και δεν βρήκα κάποιο ποστ να με καλύπτει , θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνετε με το Greek software update <GrUpdate 5.5v2> που ήρθε μαζί με το PC μου (καλά μην βαράτε Mac μου (Αν και το Mac μου είναι Personal-Computer too !!!)) . Πριν λοιπόν το εγκαταστήσω (μιας και δεν με καίει και πολύ) αποφάσισα να αποτανθώ στους απανταχού Macάκες ( ' ελπίζοντας στην αρχή ενός Νέου Flame τύπου χαχα το MacOS δέν έχει Ελληνικά κτλπ ' ) Anyways στις οδηγίες του CD λέει κάθε φορά που αναβαθμίζω το διεθνές MacOS (δηλαδή αυτο που έχω) θα πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση του GrUpdate ... For Real ; σε κάθε μικρό update π.χ iTunes ; Επίσεις λέει οτι είναι φρόνιμο ! να μήν χρησιμοποιώ το Software update αλλά να κατεβάζω το Patch και να το set-άρω... Κανεις με εμπειρία πάνω στο θέμα (μιας και κωλωνω να το set-άρω ετσι αυθέρετα) να μας πεί την γνώμη του ; Υ.σ ... Στον iMac που είχα , έβαλα ένα πακέτο Ελληνικών απο εδώ : http://greek-mac.com/greek.html αλλά δεν μου ανοιγε το SystemPreferences μετά την επιλογή γλώσσας Ελληνικών και έτσι το ξαναγύρισα στα Αγγλικά και μου άνοιγε κανονικά (και ας υπήρχε ακόμα το πακέτο εγκατεστημένο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Απλή συμβουλή: Μην το εγκαταστήσεις. Κάνε μία αναζήτηση εδώ, στο forum, με το λήμμα GrUpdate και θα διαπιστώσεις γιατί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 και πάλι δεν βρίσκω κάποια απάντηση για το εάν είναι ασφαλές το GrUpdate ή το άλλο πακέτο Hello . Μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο πακέτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 μην το εγκαταστήσεις για κανένα λόγω, μόνο προβλήματα δημιουργεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Όπως σου είπε και ο "paredwse", καλύτερα μην το κάνεις εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μην το εγκαταστήσεις. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Τώρα που δοκίμασα το Hello , όταν το έχω σε Ελληνικά δεν μου ανοίγει καθόλου ο Safaris 4 Με τον Firefox όμως όλα ok . (Scroll-άρει λιγο χάλια όμως με το trackpad του mbp) Επίσεις και ο VLC απέκτησε Ελληνικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αρα οποιος δεν ξερει αγγλικα δεν βαζει mac ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αρα οποιος δεν ξερει αγγλικα δεν βαζει mac ???? θα μπορουσες να το πεις και ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εμένα το gr-update μου έγινε απαραίτητο. Χωρίς το gr-update όταν έψαχνα μεσω spotlight για ελληνικά έγγραφα δεν μου τα εμφάνιζε στα αποτελέσματα. Με gr-update και χωριστό πληκτρολόγιο μου βρίσκει αποτελέσματα (όχι πάντα τα σωστά) σε όποια αναζήτηση και αν κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εμένα το gr-update μου έγινε απαραίτητο.Χωρίς το gr-update όταν έψαχνα μεσω spotlight για ελληνικά έγγραφα δεν μου τα εμφάνιζε στα αποτελέσματα. Με gr-update και χωριστό πληκτρολόγιο μου βρίσκει αποτελέσματα (όχι πάντα τα σωστά) σε όποια αναζήτηση και αν κάνω δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα έμενα το spotlight και τα ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα έμενα το spotlight και τα ελληνικά Ούτε και σε εμένα υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά και το Spotlight. Και δεν έχω βάλει GrUpdate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ισως δεν τα είπα καλά. Μιλάω για ονόματα αρχείων κειμένου σε word. πχ. (5678 Παπαδόπουλος) όπου το 5678 είναι αριθμός υπόθεσης και Παπαδόπουλος το επίθετο. Αν πληκτρολογήσω Παπαδόπουλος, δεν μου εμφανίζει το παραπάνω αρχείο. Μπορεί να εμφανίσει το "1234 Παπαδόπουλος" αλλα αυτή είναι διαφορετική υπόθεση. Με χωριστό πληκτρολόγιο τα εμφανίζει. Με το ενσωματομένο του Os x όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.