mits_g13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Χαιρετω και περναω στο ζουμι... Εχω μαζι με φιλους στην κατοχη μου ενα site... ειναι το http://www.funteam.gr σημερα εκει που κοιταζα το google analytics διαπιστωσα πως ενα αλλο site κανει redirect στο δικο μου... ειναι to www(dot)kdmonline.de εκανα whois το συγκεκριμενο δομαιν και διαπιστωσα οτι το μονο που κανει ειναι ρεντιρεκτ σε εμενα... επισης οτι υπαρχει κατω απο το funteam yparxei kai katw apo to kdmonline... πχ funteam.gr/forum = kdmoline.de/forum ΠΩΣ ΓΙΕΝ ΑΥΤΟ??>?? εχω τρελαθει... υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι επικυνδυνο για την σελιδα μου???
merianos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Επικίνδυνο δεν φαίνετε να είναι. Μπορείς ωστόσο για να σπάσεις λίγο πλάκα με αυτόν που κάνει Redirect σε εσένα βάλε το παρακάτω Script σε κάθε σελίδα σου πάνω από όλα : <?php if(strpos($_SERVER['HTTP_HOST'], "kdmonline") > 0) { Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" ); Header( "Location: funnypage.php" ); } ?> όπου το funnypage.php θα είναι μια σελίδα που θα κατασκευάσεις ειδικά για αυτόν και θα γράψεις ότι θέλεις μέσα. Π.Χ. Απαγορεύεται η προσπέλαση αυτής της σελίδας από ξένα Domain. ή ότι άλλο θέλεις εσύ ! ! ;-)
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Πειράζει που κάνει redirect; Καλό δεν είναι για σένα από άποψη επισκεψημότητας;
merianos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Το ότι του κάνει redirect την κίνηση δεν είναι και τόσο κακό, αλλά το ότι το κάνει χωρίς να τον έχει ενημερώσει είναι το κακό ! ! ! Μπορεί αυτός για παράδειγμα να βγάζει χρήματα με κάποιο τρόπο στην πλάτη του. Μια άποψη εκφράζω που ενδεχομένως και να ισχύει ενδεχομένως και να μην ισχύει. Μπορεί να μην κάνει και τίποτα. Μπορεί να κάνει την πλάκα του ή και να σκοπεύει να προκαλέσει με κάποιο τρόπο ηθική ζημιά, και ένα σορό άλλα πράγματα που μπορεί να γίνουν.
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ναι, αυτό είναι σωστό. Απλά ήθελα να δω αν κατάλαβα καλά.
mits_g13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Επικίνδυνο δεν φαίνετε να είναι.Μπορείς ωστόσο για να σπάσεις λίγο πλάκα με αυτόν που κάνει Redirect σε εσένα βάλε το παρακάτω Script σε κάθε σελίδα σου πάνω από όλα : <?php if(strpos($_SERVER['HTTP_HOST'], "kdmonline") > 0) { Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" ); Header( "Location: funnypage.php" ); } ?> όπου το funnypage.php θα είναι μια σελίδα που θα κατασκευάσεις ειδικά για αυτόν και θα γράψεις ότι θέλεις μέσα. Π.Χ. Απαγορεύεται η προσπέλαση αυτής της σελίδας από ξένα Domain. ή ότι άλλο θέλεις εσύ ! ! ;-) ευχαριστω φιλε... :X:X:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.