Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 for the record παίζει να βγει και 4890Χ2...
MAIK82 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Η 4890 αρχες Απριλιου στο e-shop...Σε γιηνη τιμη.. Παρα τις συνεχης ανατιμησεις τις εταιρειας προς τα πανω, ελεος ρε e-shop.
Αρχέλαος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ακριβώς, τις βλέπεις γιατί δεν τις παίρνει κανείς Γιατί εσύ που ξέρεις οτι δε τις παίρνει κανείς τη στήνεις απέξω απο διάφορα μαγαζιά και ρωτας τους πελάτες "συγγνωμη θα αγοράσετε τη 4850Χ2?"Την άλλη φορά την έβγαλες κατώτερη απο τη GTX285 και τώρα λές ότι δε τη πάιρνει κανείς...Μήπως είσαι λίγο μεροληπτικός "δια της πλαγίας οδού"? Εμενα παντως με βολευει αυτη η καθυστερηση που συμβαινει στις dx11 GPUs, ισως μεχρι να βγουν να εχω απολυθει και ετσι να τις χαρω στο επακρο. Καλά κάθεστε και μιλάτε για direct 11...Εδώ δεν έχουν βγεί κάν παιχνίδια που να υποστηρίζουν πλήρως το direct 10 αλλά και να το υποστηρίζουν δεν έχει μεγάλες διαφορές απο το direct 9c...Ελεος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 και ακόμα την θεωρώ κατώτερη από την GTX285 και ναι λέω ότι δεν την παίρνει κανείς γιατί δεν βλέπω κάποιον που να την έχει σε διάφορα forums... θες να ρωτήσω Gorillako για να μας πει τουλάχιστον στο Πλαίσιο πως τα πάει η κάρτα από πωλήσεις? μήπως αυτά που λέω σε θίγουν επειδή είσαι και εσύ λίγο μεροληπτικός?
Αρχέλαος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 και ακόμα την θεωρώ κατώτερη από την GTX285 και ναι λέω ότι δεν την παίρνει κανείς γιατί δεν βλέπω κάποιον που να την έχει σε διάφορα forums...θες να ρωτήσω Gorillako για να μας πει τουλάχιστον στο Πλαίσιο πως τα πάει η κάρτα από πωλήσεις? μήπως αυτά που λέω σε θίγουν επειδή είσαι και εσύ λίγο μεροληπτικός? Εγώ είμαι προτιμάω κάρτες ΑΤΙ και το λέω δεν έχω πρόβλημα.ΠΟΤΕ μου δεν έιχα κάρτες nVidia απο τότε που έκλεισε η θρυλική 3DFX(lol).Πίστευω οτι η ΑΤΙ είναι πιο ποιότικη απο την nVidia αλλά αυτό δεν είναι της ώρας. Κάπου είχα διαβάσει οτι έχεις τις 8800GT/9800GTX+.Αρα λοίπον είναι φανερή η προτίμιση σου στην Nvidia.Γιατί δεν λές και εσύ οτι "ναι γουστάρω nVidia" και το πάιζεις δήθεν αντικειμενικός?Αυτά που λέω πάντα τα υποστηρίζω και συγκεκριμένα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ περιοδικό για H/Y στην Ελλάδα(PC MASTER) λέει οτι "παραδόξως η HD4850X2 2GB είναι καλύτερη της GTX285 και πιο ανταγωνιστική".Τώρα αν εσύ θες να στηρίζεσαι σε αυτο το χbitlabs είναι επιλογή σου.Σχετικά με το πλαίσιο ρώτα και το gorilako και όποιον θές...Ο gorilakos τι είναι διευθυντής πωλήσεων του Πλαισίου???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Έχω περάσει από μερικές κάρτες της ΑΤΙ δεν είχα κανένα παράπονο, απλά τώρα έχω Nvidia και την προτιμώ επειδή συνεχίζει τα "βαρβάτα" μονολιθικά chips...παρόλα αυτά στα περισσότερα posts μου θα δεις να προτείνω 4850 & 4870 παρά GTX260 & GTX280/285/295...οπότε δεν καταλαβαίνω που κολλάς, πρέπει να είσαι ο μόνος που τον έχει πειράξει τόσο. Αν σε πειράζει κάνε με ignore...δεν θα χάσεις και κάτι... Πλέον δεν θεωρώ την ΑΤΙ πιο ποιοτική από την Nvidia όπως συνέβαινε παλιότερα. Από την σειρά 8χχχ και μετά είναι ισάξιες στην ποιότητα απεικόνισης και αυτό δεν θα το ακούσεις μόνο από μένα, άσε που αν υπήρχε διαφορά θα είχε βουήξει ο τόπος και δεν θα ήταν η καραμέλα μερικών οπαδών της ΑΤΙ. Προφανώς η 4850Χ2 έχει πιο ανταγωνιστική τιμή αλλά έχω δηλώσει πολλές φορές την απέχθειά μου προς τις dual gpu κάρτες. Το αν είναι γρηγορότερη ή όχι μπορεί να το δει ο καθένας από τα reviews που υπάρχουν στο net. Το ότι γράφει κάτι το PC Master δεν μου λέει κάτι γιατί ποτέ δεν εμπιστευόμουν τα reviews των περιοδικών, στο έχω ξαναπεί ότι προφανώς θεωρώ το Xbitlabs πιο αξιόπιστο όπως και η πλειοψηφία των χρηστών που ασχολούνται με το άθλημα. Ρώτα όλους τους reviewers/overclockers/benchάδες και θα σου πουν το ίδιο, αλλά εμείς είμαστε οι άσχετοι και αυτοί οι σχετικοί επειδή και καλά είναι η δουλειά τους... Ο Gorillakos είναι product manager στα κεντρικά του Πλαισίου αν θυμάμαι καλά...
Αρχέλαος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Έχω περάσει από μερικές κάρτες της ΑΤΙ δεν είχα κανένα παράπονο, απλά τώρα έχω Nvidia και την προτιμώ επειδή συνεχίζει τα "βαρβάτα" μονολιθικά chips...παρόλα αυτά στα περισσότερα posts μου θα δεις να προτείνω 4850 & 4870 παρά GTX260 & GTX280/285/295...οπότε δεν καταλαβαίνω που κολλάς, πρέπει να είσαι ο μόνος που τον έχει πειράξει τόσο. Αν σε πειράζει κάνε με ignore...δεν θα χάσεις και κάτι... Πλέον δεν θεωρώ την ΑΤΙ πιο ποιοτική από την Nvidia όπως συνέβαινε παλιότερα. Από την σειρά 8χχχ και μετά είναι ισάξιες στην ποιότητα απεικόνισης και αυτό δεν θα το ακούσεις μόνο από μένα, άσε που αν υπήρχε διαφορά θα είχε βουήξει ο τόπος και δεν θα ήταν η καραμέλα μερικών οπαδών της ΑΤΙ. Προφανώς η 4850Χ2 έχει πιο ανταγωνιστική τιμή αλλά έχω δηλώσει πολλές φορές την απέχθειά μου προς τις dual gpu κάρτες. Το αν είναι γρηγορότερη ή όχι μπορεί να το δει ο καθένας από τα reviews που υπάρχουν στο net. Το ότι γράφει κάτι το PC Master δεν μου λέει κάτι γιατί ποτέ δεν εμπιστευόμουν τα reviews των περιοδικών, στο έχω ξαναπεί ότι προφανώς θεωρώ το Xbitlabs πιο αξιόπιστο όπως και η πλειοψηφία των χρηστών που ασχολούνται με το άθλημα. Ρώτα όλους τους reviewers/overclockers/benchάδες και θα σου πουν το ίδιο, αλλά εμείς είμαστε οι άσχετοι και αυτοί οι σχετικοί επειδή και καλά είναι η δουλειά τους... Ο Gorillakos είναι product manager στα κεντρικά του Πλαισίου αν θυμάμαι καλά... Πολύ καλή η απαντησή σου.Είχα πάντως την εντύπωση οτι μάλλον είσαι φανατικός οπαδός της nVidia αλλα απο οτι λές δεν ισχύει αυτό όποτε μάλλον έκανα λάθος.Σιγά μη σε κάνω ιgnore επειδή διαφωνούμε(μάλλον) σε κάποιο θέμα.Είναι αστείος λόγος.Ουτέ επειδή ίσως να προτιμάς την nVidia.Το θεωρώ πραγματικα γελοίο να "τσακωθούμε" γι αυτό το λόγο!Οι εταιρείες καρτών γραφικών μια χαρα τα οικονομάνε και κάνουν συμφώνιες με εταίρειες παραγωγής παιχνιδιών έτσι ώστε να αυξηθούν οι απαίτησεις των παιχνιδιών σε hardware και να πει ο Thresh και ο κάθε Thresh "η GTX 260 core 216(!!!) μου πάλιωσε πάω αμέσως να πάρω την GTX360 core 316"!!! Αλλά εγώ δε πρόκειται να μπώ ποτέ στο τρυπάκι αυτό!Και δεν είμαι φανατικός της ΑΤΙ. Αλλά όσο αστείο και αν σου φαίνεται ίσως να έγινα "φανατικός"απο αντίδραση για τους φανατικούς της nNidia και για το "its meant to be played" που μου έιχε σπάσει τα νεύρα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 συμφωνώ πάνω κάτω πράγματι τραγική αυτή η διαφημιστική ατάκα...
Ailuros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 for the record παίζει να βγει και 4890Χ2... Θεού και Sapphire επιτρέποντος μόνο. ***edit: είσαι φανατικός nvidiot και απαιτώ να το παραδεχτείς πάραυτα χαρχαρχαρ.... Σοβαρά τώρα, ξέρεις ότι ούτε και εγώ έχω πιστεί από οτιδήποτε SLi/Crossfire για λόγους που έχουμε αναφέρει αναφέρει πολλές φορές. Αν με βάλεις σήμερα στο δίλημμα μεταξύ μια GTX260/216 και μιας 4870 δεν θα είναι εύκολη η απόφασή μου. Αν μου πεις ωστόσο να πάρω κάτι σε SLi/CF ή ακόμα και 285 κι ας είναι το τελευταίο single core, θα αισθανθώ πάλι κοροίδο. Αυτό που έσπασε τα παίδια της NV είναι η τρομακτική επάρκεια του RV770 και η ανταγωνιστικότατη τιμή του. Σε αυτή την αντιπαράθεση δεν κατάφερε καθόλου η NV να με πείσει ότι η μονολιθικοί μεγάλοι πυρήνες είναι οπωσδήποτε η καλύτερη στρατηγική. Αναμένω στο ακουστικό μου να δω αν καταφέρουν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους ότι το GT3x0 θα καταφέρει να αλλάξει αυτή την εντύπωση. Αν το αποτέλεσμα μεταξύ RV870/GT3x0 καταλήξει να είναι ανάλογο του σημερινού πολύ φοβάμαι ότι ανάγκα και Θεοί πείθονται και ναι ακόμα και η NV για μια ριζική αλλαγή στρατηγικής. Αρχέλαε, Με όλο τον σεβασμό (και ναι χαίρομαι που δεν οδηγηθήκατε σε καμία παρεξήγηση) όταν στην ίδια παράγραφο ισχυρίζεσαι ότι η μία είναι ποιοτικότερη της άλλης ενώ παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ούτε μια εμπειρία με το αντίπαλο δέος, λυπάμαι αλλά αποτελεί οξύμωρο σχήμα. Ο ThReSh κάνει φιλότιμες προσπάθειες να είναι όσο πιο αντικειμενικός μπορεί, πράγμα που το βλέπεις και ο ίδιος. Και επειδή ακριβώς κανείς μας δεν είναι ποτέ 100% αντικειμενικός, οι φιλότιμες προσπάθειες προς μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων είναι παράδειγμα προς μίμηση. Τώρα όσων αφορά την οποιαδήποτε πηγή επικαλείται ο καθένας, θα προτιμούσα να αποτελεί η κάθε μεμονωμένη πηγή στοιχείο έρευνας και σε καμία περίπτωση πηγή επιρροής. To steal from one source is plagiarism, to steal from many research. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει μόνος του άποψη, ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζεται περιοδικό Χ ή ιστοσελίδα Ψ.
tmjuju Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Με αυτά και με αυτά αποκτήσαμε συνωστισμό στην κατηγορία αυτή. 4870 4890 4850χ2 260 275 280 κ.ο.κ.
Age4Greeks Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 239 Ευρω? καθολου ασχημα... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12858&Itemid=1
kingofgreece Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0391490&catid=020300
Ailuros Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0391490&catid=020300 Ελπίζω να μην είναι κανείς τόσο ανεγκέφαλος και να αγοράσει από αγιογδύτες όπως το multidrama. H φθηνότερη 4870/1GB που έχουν είναι στα 299€ όταν μπορεί κάποιος μπορεί να την βρει ακόμα και με €180 online.
nokia8800 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θες να μας πείς οτι η 4890/1GB στα 289 με δώρο game δεν είναι καλη προσφορά?! Η 4870/1GB που κολλάει με το post του φίλου παραπάνω? Οτι να΄ναι είστε μερικοί εδώ!
Tenshi Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θες να μας πείς οτι η 4890/1GB στα 289 με δώρο game δεν είναι καλη προσφορά?! Η 4870/1GB που κολλάει με το post του φίλου παραπάνω? Προφανώς ο Ailuros αναφερόταν στην 4870 της Gigabyte.Αν το έψαχνες λίγο παραπάνω θα είχες καταλάβει και την λογική του. Επίσης,απο πότε το bundle-κράχτης έγινε καθοριστικός παράγοντας για την αγορά μιας vga ή όχι; Οτι να΄ναι είστε μερικοί εδώ! Δέν πληρώνεις τίποτα και δέν σε κρατάει κανένας.Είσαι ελεύθερος να φύγεις ανα πάσα στιγμή αν δεν σε καλύπτει το forum...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.