Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το καρτουλινι γιατι αργησε τοσο πολυ να εμφανιστει? τυπικά δεν έχει βγει στο εμπόριο ακόμα...
FallenAngelGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Για να δουμε τι ψαρια θα πιανει Για σενα παντα ξυφιες!
Ailuros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Οικονοκικη κριση ισχυει μονο εκτος Ελλαδας φιλε μου γιατι αν το δουμε λιγο ποιο αντικειμενικα εδω στο Ελλαντα ειμαστε σε οικονομικη κριση εδω και 20 χρονια αν οχι παραπανω. Το οτι τρομαζει ο κοσμος με αυτα που ακουει και κραταει μεχρι και το τελευταιο ευρω στην τσεπη του (εκτος τα μπουζουκια φυσικα) ειναι ο πραγματικος λογος που βλεπεις τοσο πεσμενες τις δουλειες. Ακριβεια σαφως υπαρχει, οικονομικη κριση ομως ολοι οσοι ειναι δημοσιοι και μεροκαματιαρηδες τι ακριβως κριση υπαρχει τωρα που δεν υπηρχε χρονια τωρα? Βλακεις, ειναι το μονο που εχω να πω. (end off-topic) Tο ότι δεν έχει φανεί σε όλο του το φάσμα το αντίχτυπο της κρίσης στην Ελλάδα είναι άλλο κεφάλαιο και άλλο να ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχουν εμφανέστατα σημάδια της κρίσης σε σύγκριση με το παρελθόν. Προσπάθησε να πάρεις ένα στεγαστικό δάνειο ΣΗΜΕΡΑ να δεις από πόσα κόσκινα θα σε περάσουν και από πόσες τράπεζες θα παρελάσεις για να πετύχεις να πάρεις δάνειο (και αν στο εγκρίνουν και ολόκληρο) σε σχέση με το παρελθόν και μετά πες μου ότι δεν άλλαξε τίποτα το ουσιαστικό. Ρίξε μια ματιά στο πόσο έχει πέσει ο τζίρος τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές εταιρίες και τι πτώσεις αναμένουμε όσων αφορά τον τουρισμό την θερινή περίοδο του 2009, δες τι νεκρική σιγή έχει πέσει σε μεσιτικούς/κατασκευαστικούς κλάδους γενικά και έλα μετά να μου πεις πόσοι έχουν μείνει άνεργοι πρόσφατα και πόσοι θα μείνουν ακόμα στην πάροδο του χρόνου. Φυσικά δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα έγκυρες στατιστικές για το πόσα μαγαζιά ή εταιρίες βάρεσαν ή κοντεύουν να βαρέσουν πτώχευση, αλλά όταν έρθει εκείνοι η αποφράδα ώρα πίστεψέ με θα τρίβεις τα μάτια σου. Το καρτουλινι γιατι αργησε τοσο πολυ να εμφανιστει? Πιστευω πως και οι 2 εταιριες αυτη τη στιγμη ειναι καλυμενες απο θεμα προιοντων και πως η 4890 δεν ειναι τιποτε αλλο απο απλα μια προταση single card για να ανταγωνιστει την 285. Αυτο ομως που κατατασει την 4850χ2?? Και σε πια τιμη θα την βγαλουν ωστε να μην υπαρχει ριξη μεταξυ αυτων των 2?Το εν λόγω καρτουλίνι όπως προείπα θα έχει σαν αντίπαλο την GTX275 (και όχι την 285) που θα εμφανιστεί και αυτή αρχές Απριλίου. Η 4870Χ2 θα εξακολουθεί να έχει ένα λογικό προβάδισμα έναντι της 4890 τόσο σε τιμή όσο και σε επιδόσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Tο ότι δεν έχει φανεί σε όλο του το φάσμα το αντίχτυπο της κρίσης στην Ελλάδα είναι άλλο κεφάλαιο και άλλο να ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχουν εμφανέστατα σημάδια της κρίσης σε σύγκριση με το παρελθόν. Προσπάθησε να πάρεις ένα στεγαστικό δάνειο ΣΗΜΕΡΑ να δεις από πόσα κόσκινα θα σε περάσουν και από πόσες τράπεζες θα παρελάσεις για να πετύχεις να πάρεις δάνειο (και αν στο εγκρίνουν και ολόκληρο) σε σχέση με το παρελθόν και μετά πες μου ότι δεν άλλαξε τίποτα το ουσιαστικό. Ρίξε μια ματιά στο πόσο έχει πέσει ο τζίρος τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές εταιρίες και τι πτώσεις αναμένουμε όσων αφορά τον τουρισμό την θερινή περίοδο του 2009, δες τι νεκρική σιγή έχει πέσει σε μεσιτικούς/κατασκευαστικούς κλάδους γενικά και έλα μετά να μου πεις πόσοι έχουν μείνει άνεργοι πρόσφατα και πόσοι θα μείνουν ακόμα στην πάροδο του χρόνου. Φυσικά δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα έγκυρες στατιστικές για το πόσα μαγαζιά ή εταιρίες βάρεσαν ή κοντεύουν να βαρέσουν πτώχευση, αλλά όταν έρθει εκείνοι η αποφράδα ώρα πίστεψέ με θα τρίβεις τα μάτια σου. Ναι αλλα ολο αυτο παλι ερχεται πισω στο γεγονος οτι ο κοσμος απλα δεν βαζει το χερι στην τσεπη πια. Αν ο κοσμος δεν βαζει το χερι στην τσεπη τοτε ειναι απολυτα λογικο να γινει μια αλησιδα που οδηγει στην τωρινη κατασταση. Πες μου ποσα λεφτα επαιρνες απο την δουλεια σου σαν υπαλληλος πριν 10 χρονια? Ποσσα παιρνεις τωρα? Εγω παντως παιρνω τα ιδια, καμια βελτιωση. Ετσι και εγω, απλα ακουω οσα ακουω και ακολουθω και ετοιμαζομαι για το μελλον ασχετα αν για μενα η κατασταση παραμενει η ιδια ετσι κ αλλιως. Το εν λόγω καρτουλίνι όπως προείπα θα έχει σαν αντίπαλο την GTX275 (και όχι την 285) που θα εμφανιστεί και αυτή αρχές Απριλίου. Η 4870Χ2 θα εξακολουθεί να έχει ένα λογικό προβάδισμα έναντι της 4890 τόσο σε τιμή όσο και σε επιδόσεις. Ναι ομως τωρα εχουμε ηδη μια κατασταση οπου ολο το φασμα των τιμων ειναι πληρες απο τις υπαρχουσες καρτες εκτος και αν αυτες οι καρτες πεσουν σε τιμη για να "ανοιξουν" θεση σε αυτες που θα ερθουν. Αν το καταλαβαινω καλα παντως η καρτα θα ειναι. 4870 -> gtx260 4890 -> gtx275 4850x2 -> gtx285 κτλ, κτλ σωστα? Παντως αφου η 4870 εχει περι τα 250 ευρω και η 4850χ2 περι τα 300 σε τιμη θα μπει η 4890?
outlaw star Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Παντως αφου η 4870 εχει περι τα 250 ευρω και η 4850χ2 περι τα 300 σε τιμη θα μπει η 4890? η 4870 πια ξεκινάει απο τα 160:-)
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 και καλά θα κάνεις...υπομονή μέχρι το τέλος της χρονιάς για DX11 vga +1 απο εμένα
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 η 4870 πια ξεκινάει απο τα 160:-) Συγνωμη ελεγα για την 1GB version.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Παντως αφου η 4870 εχει περι τα 250 ευρω και η 4850χ2 περι τα 300 σε τιμη θα μπει η 4890? καλά η 4850Χ2 είναι σαν να μην υπάρχει... ακόμα και αν την έχει κάποιο κάτάστημα ελάχιστοι την αγοράζουν...
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 καλά η 4850Χ2 είναι σαν να μην υπάρχει... ακόμα και αν την έχει κάποιο κάτάστημα ελάχιστοι την αγοράζουν... Νoμιζω πως πηρε το ματι μου αρκετες ετοιμοπαραδωτες στο πλαισιο. Δεν ξερω παντως αν υπαρχει γενικο προβλημα διαθεσιμοτητας της καρτας αν και εχω ακουσει διαφορα. Το οτι τις βλεπω σε ραφια παντως σιγουρα τις βλεπω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Νωμιζω πως πηρε το ματι μου αρκετες ετοιμοπαραδωτες στο πλαισιο. ακριβώς, τις βλέπεις γιατί δεν τις παίρνει κανείς
MAIK82 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μπορει καποιος να κανει προβλεψη για την τιμη της;Εγω αυριο ελεγα να παω να αγορασω το pc, τωρα τι να κανω;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 αρχές Απριλίου νομίζω...
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μπορει καποιος να κανει προβλεψη για την τιμη της;Εγω αυριο ελεγα να παω να αγορασω το pc, τωρα τι να κανω;;; αρχές Απριλίου νομίζω... Ο ThReSh κοιμαται :cool:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 αυτομάτως εννοώ ότι θα πρέπει να περιμένει κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.