vanbikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 γεια σας!οταν παταω πανω στον mozzila διπλο κλικ μου βγαζει το εξης μηνυμα: Could not initialize the application's security component. The most likely cause is problems with files in your application's profile directory. Please check that this directory has no read/write restrictions and your hard disk is not full or close to full. It is recommended that you exit the application and fix the problem. If you continue to use this session, you might see incorrect application behaviour when accessing security features. μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο?εχω κανει unistall τον mozzila,τον εχω ξαναπερασει αλλα παλι τα ιδια μου βγαζει!!!!!!
vanbikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 πολυ καλα πιστευω!!!και δεν βρισκω προβλημα εκει που μου λεει!ολα ειναι ok!!!δεν θα ρωταγα αλλιως!!!! αυτο το αρχειο που μου λεει στο link που μου εστειλες δεν το βρισκω πουθενα!cert8.db,καλη φαση!παντως σε ευχαριστω για το link!
Βασίλειος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θά' πρεπε να υπάρχει...Σε όλα τα profile Mozilla υπάρχει. Ίσως επειδή δεν υπάρχει να έχεις το πρόβλημα.Αν δεν το βρεις, κατάργησε το παλιό profile και φτιάξε ένα καινούργιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.