admi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Για τη χρήση που το θέλεις θα συμφωνήσω με το yiannis_1 δεν χρειάζεται να δώσεις πάνω από 300-350 ευρώ. Έχεις σκεφτεί και το ενδεχόμενο ενός φθηνού φορητού? πριν μια βδομάδα πήρα από carreffour Lenovo IBM R61 με 420 ευρώ (έχει 600 αλλά δίνουν 180 ευρώ δωροεπιταγή)
locos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Το πρόβλημα για την ευθύνη του επεξεργαστή έγινε από την αντιπροσωπεία της AMD και όχι γιατί το είπα εγώ, όσο για ασυμβατότητα προγραμμάτων, ρωτήστε την εταιρεία που φτιάχνει το 3d studio max και άλλες,δεν θα κάτσω να κάνω αντιπαράθεση για Intel και amd. Φυσικά δεν αντιλέγω οτι αυτή την στιγμη στα λεφτά που ψάχνω μπορεί να έιναι καλύτερη η λύση με AMD, αλλα πες οτι για δικούς μου λόγους δεν την θέλω.
eSATA Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Αν θες πραγματικά φτηνό δες και αυτό. Γιατί εμένα πάνω απο 300 μου φαίνεται ακριβό το φτηνό... Τα προιόντα σε στοκ εχουν εγγύηση 6 months και μένουν μια μέρα το πολύ οπότε you have to act quick. Αν κάτι πάει στραβά κόβουν πιστωτικό χωρίς να ρωτήσουν. Ο celeron μπήκε για κόστος και γιατί το ασους παίζει να μην παίρνει penryn χωρίς bios update. ειπαμε φθηνο οχι να παει ομως και σε 65nm:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.