Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Cosmote - επιδότηση 300€

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως τα λες φίλε! Βάζουν όλοι προσφορές για νέες συνδέσεις ή φορητότητα για να πάρουν τους πελάτες των ανταγωνιστών και δε φροντίζουν να κρατήσουν τους δικούς τους!! Δλδ έτσι η Κοσμοτέ για παράδειγμα θα κλέψει κανένα πελάτη της Βόνταφον, δεν τη νοιάζει να κρατήσει τον ήδη δικό της πελάτη που θα κάνει την αντίθετη διαδρομή;; Τι ηλίθιοι! Σε αναγκάζουν έτσι να αλλάζεις συνέχεια εταιρείες ή αριθμό. Φτάσαμε στο σημείο για να επωφεληθούμε προσφοράς και να κρατήσουμε το παλιό μας νούμερο να πρέπει να αλλάξουμε εταιρεία!!!

π.χ.Η αδερφή μου τώρα ακύρωσε την παλιά της σύνδεση Κοσμοτέ (είχε 90Ε επιδότηση, οπότε έπαιρνε τζάμπα κινητό αξίας 110Ε) κι έκανε καινούρια (και πήρε κινητό αξίας 290Ε)..

Έπρεπε να πάει σε άλλη εταιρεία με τον ίδιο αριθμό!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Μόλις μίλησα με την Κοσμοτέ τηλεφωνικά και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για σήμερα για νέες συνδέσεις ή φορητότητα.

Ξέρετε αν αυτή η προσφορά είναι μόνο από τα καταστήματα Κοσμοτέ και Γερμανό; Υποθέτω μόνο από εκεί, ε(δλδ δεν παίζει τπτ Πλαίσιο κτλ);

Το Πλαισιο δεν συνεργαζεται με cosmote.Μονο με Vodafone.

Touch HD 250 ευρο με την επιδοτηση απο ερωτηση σε καταστημα σημερα

Ασχετο τωρα, εγω πχ εφυγα απο κοσμοτε σε βοντα. Μετα το περας του 12μηνου, μπορω να ξαναπαω κανονικα σε κοσμοτε σαν νεος πελατης, να επωφεληθω απο (τυχον) προσφορα, σωστα?

Φυσικα και μπορεις.

Δημοσ.
Το Πλαισιο δεν συνεργαζεται με cosmote.Μονο με Vodafone.

Φυσικα και μπορεις.

Που το ξέθαψες ,ένα χρόνο μετά ; :-)

Δημοσ.

Είναι για τα κλάματα αυτή η τακτική να επιδοτούν μόνον τους πελάτες που έρχονται από άλλες εταιρίες. Στην πραγματικότητα επιδοτούν τους περιφερόμενους από εταιρία σε εταιρία "κυνηγούς επιδοτησεων" και γράφουν στα ...ια τους τους καλούς πλην ηλίθιους πελάτες.

Εξ ίσου νοσηρή ειναι γενικά αυτή η τακτική των επιδοτήσεων. Θα έπρεπε να επιληφθεί κάποια αρχή (Επιτροπή Ανταγωνισμού; Προστασία Καταναλωτή; υπάρχουν πράγματι τέτοιες αρχές στην χώρα τούτη; Πολύ αμφιβάλλω). Δηλ. θα έπρεπε να ξέρουμε ως καταναλωτές τι πραγματικά πληρώνουμε, πως λειτουργούν οι περίφημες επιδοτήσεις, γιατί να τις χρεωνόμαστε κλπ.

Προσωπικά είμαι της άποψης: καμία επιδότηση και αντίστοιχη ουσιαστική μείωση τιμών για όλους. Ειδικά στο Ελλάντα που πληρώνουμε πανάκριβα τις υπηρεσίες φωνής και στρατοσφαιρικά τις υπηρεσίες δεδομένων.

Όποιος θέλει να αγοράζει από το ελευθερο εμπόριο το κινητό που θέλει, φθηνό ή ακριβό. Εχουμε καταλήξει σε ένα φαύλο κύκλο υπερκατανάλωσης που καθένας έχει εθιστεί να αντικαθιστά κινητό σε ετήσια βάση, χωρίς καν να το χρειάζεται. Επιβαρύνουμε την τσέπη μας και τον πλανήτη με άχρηστη κατανάλωση, κάτι που στρέφεται μακροπρόθεσμα μπουμεραγκ σε βάρος μας. Ας το καταλάβουμε.

Και δεν μιλάει ένας ηθικολόγος της αντικατανάλωσης. Λάτρης της τεχνολογίας είμαι αλλά με εκλογίκευση και όχι νοσηρή συμπεριφορά. Αυτά και καληνύχτα σας.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...