Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Cosmote - επιδότηση 300€

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για σήμερα 19/3 και μόνο για σήμερα, για νέες συνδέσεις και φορητότητες για προγράμματα από 29€ και άνω επιδότηση 300€.

Δημοσ.
Για σήμερα 19/3 και μόνο για σήμερα, για νέες συνδέσεις και φορητότητες για προγράμματα από 29€ και άνω επιδότηση 300€.
τελικα παιζει παντου...σε ασχετο τηλ.με ιδιοκτητη wind μου ειπε κι αυτος για 300 στα 30 παγιο και μαλιστα νομιζε οτι το χουν μονο αυτοι...
Δημοσ.

Μολις επικοινωνησα με Cosmo μου ειπαν ότι η προσφορά ισχύει για πακετο σταθερό, κινητό και ιντερνετ. Μας υποχρέωσαν για αλλη μια φορά. Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι και πάλι οι μεγάλοι ριγμένοι της υπόθεσης είναι οι υπάρχοντες πελάτες (καλή ώρα) για τους οποίους δεν ισχύει ποτέ καμία προσφορά. Με βλέπω να γυρνάω σε κοσμοκάρτα και να βάζω στο κινητό μια "προνομιακή" των 20Ε το μήνα κι όξω απ'την πόρτα...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μολις επικοινωνησα με Cosmo μου ειπαν ότι η προσφορά ισχύει για πακετο σταθερό, κινητό και ιντερνετ. Μας υποχρέωσαν για αλλη μια φορά. Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι και πάλι οι μεγάλοι ριγμένοι της υπόθεσης είναι οι υπάρχοντες πελάτες (καλή ώρα) για τους οποίους δεν ισχύει ποτέ καμία προσφορά. Με βλέπω να γυρνάω σε κοσμοκάρτα και να βάζω στο κινητό μια "προνομιακή" των 20Ε το μήνα κι όξω απ'την πόρτα...

Εγώ έχω ένα πάγιο (προνομιακό 8,30€ - 600' προς VF) και κάθε βδομάδα πέρνω 10 κάρτες sim με 0,10€ που έχουν 1€ και μόλις τελειώσουν τις πετάω. Πουστιές αυτοί, πουστιές εγώ.

Δημοσ.

Arxaggelos προφανώς έπεσες σε μη ενημερωμένο άτομο. Η προσφορά είναι η γνωστή, για πάγιο από 30€ και πάνω παίρνεις επιδότηση 300€. Και δεν ισχύει για σήμερα μόνο, ισχύει και για αύριο.

Δημοσ.
Arxaggelos προφανώς έπεσες σε μη ενημερωμένο άτομο. Η προσφορά είναι η γνωστή, για πάγιο από 30€ και πάνω παίρνεις επιδότηση 300€. Και δεν ισχύει για σήμερα μόνο, ισχύει και για αύριο.

Ισχύει και στην Wind , όπως αναφέρθηκε πιο πάνω , ή μόνο στην Cosmote ;

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με την Κοσμοτέ τηλεφωνικά και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για σήμερα για νέες συνδέσεις ή φορητότητα.

Ξέρετε αν αυτή η προσφορά είναι μόνο από τα καταστήματα Κοσμοτέ και Γερμανό; Υποθέτω μόνο από εκεί, ε(δλδ δεν παίζει τπτ Πλαίσιο κτλ);

Δημοσ.
Μόλις μίλησα με την Κοσμοτέ τηλεφωνικά και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για σήμερα για νέες συνδέσεις ή φορητότητα.

Ξέρετε αν αυτή η προσφορά είναι μόνο από τα καταστήματα Κοσμοτέ και Γερμανό; Υποθέτω μόνο από εκεί, ε(δλδ δεν παίζει τπτ Πλαίσιο κτλ);

Χμμ καλά θα μας τρελάνουν.. υποθέτω αύριο θα ξέρουμε οριστικά τι ισχύει.. Να ρωτήσω κάτι, όταν λέτε οτι μιλήσατε με κοσμοτέ, τι εννοείτε; Με κάποιο κατάστημα ας πούμε; Γιατί η δική μου πληροφορία προέρχεται από τα κεντρικά, γι'αυτό ρωτάω..

Δημοσ.
Χμμ καλά θα μας τρελάνουν.. υποθέτω αύριο θα ξέρουμε οριστικά τι ισχύει.. Να ρωτήσω κάτι, όταν λέτε οτι μιλήσατε με κοσμοτέ, τι εννοείτε; Με κάποιο κατάστημα ας πούμε; Γιατί η δική μου πληροφορία προέρχεται από τα κεντρικά, γι'αυτό ρωτάω..

Αυτά που έγραψα πριν μου τα είπαν στο τηλέφωνο των καταστημάτων Κοσμοτέ (8011197000). Έκτοτε έχει πάει η αδερφή μου σε κατάστημα και το επιβεβαιώσαμε!

Δημοσ.

Κι εγώ με κεντρικά Cosmo μίλησα, με καταστήματα, όχι με εξυπηρέτηση πελατών, και η κοπέλα στο τηλ φάνηκε να ξέρει τι λέει. Όταν, δε, της είπα ότι θίγομαι που ως πελάτης 10 ετών δεν με περιλαμβάνει η προσφορά, και ότι με αυτές τις συνθήκες και με τον ανταγωνισμό που επικρατεί με επιδοτήσεις κλπ με συμφέρει ή να το κάνω πάλι κάρτα, ή να την κάνω για άλλες εταιρίες, μου είπε αυτό να κάνετε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.

Όπως τα λες φίλε! Βάζουν όλοι προσφορές για νέες συνδέσεις ή φορητότητα για να πάρουν τους πελάτες των ανταγωνιστών και δε φροντίζουν να κρατήσουν τους δικούς τους!! Δλδ έτσι η Κοσμοτέ για παράδειγμα θα κλέψει κανένα πελάτη της Βόνταφον, δεν τη νοιάζει να κρατήσει τον ήδη δικό της πελάτη που θα κάνει την αντίθετη διαδρομή;; Τι ηλίθιοι! Σε αναγκάζουν έτσι να αλλάζεις συνέχεια εταιρείες ή αριθμό. Φτάσαμε στο σημείο για να επωφεληθούμε προσφοράς και να κρατήσουμε το παλιό μας νούμερο να πρέπει να αλλάξουμε εταιρεία!!!

π.χ.Η αδερφή μου τώρα ακύρωσε την παλιά της σύνδεση Κοσμοτέ (είχε 90Ε επιδότηση, οπότε έπαιρνε τζάμπα κινητό αξίας 110Ε) κι έκανε καινούρια (και πήρε κινητό αξίας 290Ε)..

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, αντι να κρατήσοθν τους πελάτες τους κοιτάνε να πάρουν άλλους. Αναρωτιέμαι αν όντως μακροπρόθεσμα αποδίδει κέρδη αυτή η τακτική. Και η επιδότηση στο τέλος του 12μηνου είναι σκέτη κοροϊδία, σε περνάνε για εντελώς ηλίθιο.

Δημοσ.
Κι εγώ με κεντρικά Cosmo μίλησα, με καταστήματα, όχι με εξυπηρέτηση πελατών, και η κοπέλα στο τηλ φάνηκε να ξέρει τι λέει. Όταν, δε, της είπα ότι θίγομαι που ως πελάτης 10 ετών δεν με περιλαμβάνει η προσφορά, και ότι με αυτές τις συνθήκες και με τον ανταγωνισμό που επικρατεί με επιδοτήσεις κλπ με συμφέρει ή να το κάνω πάλι κάρτα, ή να την κάνω για άλλες εταιρίες, μου είπε αυτό να κάνετε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Copy paste ο διάλογος και σε μένα. :-D

Γραμμένους τους έχουν τους παλιούς και καλούς πελάτες. :mad:

Τόσα χρόνια καθόμουν ο ηλίθιος και στις άλλες εταιρίες γινόταν πάρτυ με τις επιδοτήσεις. Έφυγα προχθές.-

Δημοσ.

Touch HD 250 ευρο με την επιδοτηση απο ερωτηση σε καταστημα σημερα

Ασχετο τωρα, εγω πχ εφυγα απο κοσμοτε σε βοντα. Μετα το περας του 12μηνου, μπορω να ξαναπαω κανονικα σε κοσμοτε σαν νεος πελατης, να επωφεληθω απο (τυχον) προσφορα, σωστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...