nikos_90 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια,εχω ενα hp g7000 με λειτουργικο vista κ θελω να το κανω downgrade se xp...υπαρχει καποιοσ\ς τροπος ωστε να μην χασω τα δεδομενα μου απο τον σκληρο? επισης που μπορω να βρω τους απαραιτητους drivers? ευχαριστω!
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Τα δεδομένα σου πρέπει να τα μεταφέρεις, είτε σε partiotion που δεν θα φορμαριστεί είτε σε cd/ εξωτερικό δίσκο.
nikos_90 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 και πως μπορω να κανω partition? ειμαι λιγο ασχετος οπως κατaλαβαινεις...κανενα link?
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Partition είναι όταν χωρίζεις έναν δίσκο σε κομμάτια. Το Partition Magic κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά μπορείς για πιο σίγουρα να βρεις έναν εξωτερικό δίσκο να τα μεταφέρεις εκεί και αν φτιάξεις το partition την ώρα που κάνεις format, γίνεται και τότε. how to make a partition
blacksuede Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 μπαινεις στον tracker που κατεβαζεις τα υπολοιπα και κανεις search για partition magic. το κατεβαζεις του τραβας ενα install και μετα κανεις το partition που θες...και ενα σταυρο να μην κολλησει στο reboot χαχα και εισαι ετοιμος...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.