Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνεχησ αποσυνδεσησ απο το ιντερνετ

dimiboy82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως ασυμβατοτητα η καρτα με τον ρουτερ.αλλα καρτα λες αλλαξες.περνα xp να δουμε.το αλλο θα ηταν να βαλεις την καρτα να παιξει στα 10 Mbps αντι για 100 να δουμε αν θα το κανε.εκτος αν περνας κανα παραξενο προγραμμα και το κανει αυτο.firewall antivirus και τετοια.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαι χωρισ firewall τα ιδια μου κανει.λεσ να ειναι τα βιστα?αλλα γιατι πιο παλια δουλευε μια χαρα?

και οταν ανοιξο τον υπολογιστη πολλεσ φορεσ δεν συνδεεται απο μονο του πρεπει να παο διαγνοση και επιδιορθωση.

Δημοσ.
χαι χωρισ firewall τα ιδια μου κανει.λεσ να ειναι τα βιστα?αλλα γιατι πιο παλια δουλευε μια χαρα?

και οταν ανοιξο τον υπολογιστη πολλεσ φορεσ δεν συνδεεται απο μονο του πρεπει να παο διαγνοση και επιδιορθωση.

αμα δωσεις καρφωτα ιp?εκτος αν εχει παθει τιποτα το καλωδιο.

Δημοσ.

δεν φταιει η ταχυτητα..ποσ γινεται αυτο?καλωδια εχο αλαξει τουλαχιστον 5 κ ολησ τησ γραμμησ

θα μ πεισ πωσ να βαλω τα χπ να δουμε,πρεπει να διαγραψο τα βιστα πρωτα?πωσ γινεται?

γεια να κανω καθαρη εγκατασταση ρωταο να ειναι ο υπολογιστησ τελειοσ καθαροσ

μηπωσ φταιει το δυκτιο εδο?αλλα γιατι γινεται μονο σε μενα αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

φιλα αφησα τα βιστα κ τορα μια μιση μερα δουλευει μια χαρα,για να δουμε αν συνεχισει.τι μπορει να εφταιγε?ευχαριστω για ολα παντωσ να εισε καλα

Δημοσ.

μπα το ρουτερ δεν το πειραξαν καθολου και εχο παλι το ιδιο το εσετ σμαρτ σεκιουριτη εξαλου μου το εκανε κ χωρισ αυτο.μεχρι τωρα καλα παντωσ,αντε να βγαλεισ ακρη.κ σε ευχαριστω για ολα να εισε καλα..τουλαχιστων εμαθα να κανω φορματ:lol:

Δημοσ.

γεια σου φιλε..παλι μου κανει τα ιδια αστα.τελο να βαλω τα χπ τορα να δω τι θα γινει.αλλα παο να κανο εγκατασταση και μου λεει οτι δεν γινεται γιατι εχο πιο καινουρια εκδοση στο πς μου τα βιστα δηλαδη.ποσ τα τα σβησο τελειοσ?κ να κανω εγκατασταση τα xp???????

καποιοσ να βοηθησει βρε παιδια???????

καποιοσ να βοηθεισει βρε παιδια???????

Δημοσ.

Θα ξεκινησεις το pc σου με το cd ton xp πριν μπει στα vista.στο βιος θα διαλεξεις να μπουταρει απο το cd.οχι μεσα απο τα windows .

Δημοσ.

ναι ποσ τα παο στο βιοσ να το κανω αυτο

οταν ξεκιναει ο υπ βρηκα ποσ να παο στο βιοσ,αλλα ποσ τα τον κανο να ξεκινησει με το δισκακι

????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...