poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ισως ασυμβατοτητα η καρτα με τον ρουτερ.αλλα καρτα λες αλλαξες.περνα xp να δουμε.το αλλο θα ηταν να βαλεις την καρτα να παιξει στα 10 Mbps αντι για 100 να δουμε αν θα το κανε.εκτος αν περνας κανα παραξενο προγραμμα και το κανει αυτο.firewall antivirus και τετοια.
dimiboy82 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 χαι χωρισ firewall τα ιδια μου κανει.λεσ να ειναι τα βιστα?αλλα γιατι πιο παλια δουλευε μια χαρα? και οταν ανοιξο τον υπολογιστη πολλεσ φορεσ δεν συνδεεται απο μονο του πρεπει να παο διαγνοση και επιδιορθωση.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 χαι χωρισ firewall τα ιδια μου κανει.λεσ να ειναι τα βιστα?αλλα γιατι πιο παλια δουλευε μια χαρα? και οταν ανοιξο τον υπολογιστη πολλεσ φορεσ δεν συνδεεται απο μονο του πρεπει να παο διαγνοση και επιδιορθωση. αμα δωσεις καρφωτα ιp?εκτος αν εχει παθει τιποτα το καλωδιο.
dimiboy82 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 δεν φταιει η ταχυτητα..ποσ γινεται αυτο?καλωδια εχο αλαξει τουλαχιστον 5 κ ολησ τησ γραμμησ θα μ πεισ πωσ να βαλω τα χπ να δουμε,πρεπει να διαγραψο τα βιστα πρωτα?πωσ γινεται? γεια να κανω καθαρη εγκατασταση ρωταο να ειναι ο υπολογιστησ τελειοσ καθαροσ μηπωσ φταιει το δυκτιο εδο?αλλα γιατι γινεται μονο σε μενα αυτο το προβλημα?
dimiboy82 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 φιλα αφησα τα βιστα κ τορα μια μιση μερα δουλευει μια χαρα,για να δουμε αν συνεχισει.τι μπορει να εφταιγε?ευχαριστω για ολα παντωσ να εισε καλα
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ισως το antivirus η το firewall Που ειπες οτι εβγαλες?η μηπως εκαναν κανα reboot τον ρουτερ και συνελθε
dimiboy82 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 μπα το ρουτερ δεν το πειραξαν καθολου και εχο παλι το ιδιο το εσετ σμαρτ σεκιουριτη εξαλου μου το εκανε κ χωρισ αυτο.μεχρι τωρα καλα παντωσ,αντε να βγαλεισ ακρη.κ σε ευχαριστω για ολα να εισε καλα..τουλαχιστων εμαθα να κανω φορματ
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 καιρος ηταν να το μαθεις αθτο να μην πληρωνεις σε τεχνικους.
dimiboy82 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 γεια σου φιλε..παλι μου κανει τα ιδια αστα.τελο να βαλω τα χπ τορα να δω τι θα γινει.αλλα παο να κανο εγκατασταση και μου λεει οτι δεν γινεται γιατι εχο πιο καινουρια εκδοση στο πς μου τα βιστα δηλαδη.ποσ τα τα σβησο τελειοσ?κ να κανω εγκατασταση τα xp??????? καποιοσ να βοηθησει βρε παιδια??????? καποιοσ να βοηθεισει βρε παιδια???????
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Θα ξεκινησεις το pc σου με το cd ton xp πριν μπει στα vista.στο βιος θα διαλεξεις να μπουταρει απο το cd.οχι μεσα απο τα windows .
dimiboy82 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 ναι ποσ τα παο στο βιοσ να το κανω αυτο οταν ξεκιναει ο υπ βρηκα ποσ να παο στο βιοσ,αλλα ποσ τα τον κανο να ξεκινησει με το δισκακι ????????
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 exei επιλογη που σουθ λεει απο που να ξεκινησεις.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 καλες δοκιμες αλλιως εγω δεν εχω να προτεινω κατι αλλο.στερεψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.