Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνεχησ αποσυνδεσησ απο το ιντερνετ

dimiboy82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχο τα γνησια vista to cd τα μου πεισ τι να κανο για να κανω καθαρη εγκατασταση απο την αρχη να τελειονο?ευχαριστω

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρεπει να ξερεις για να κανεις format.γιατι μετα θα πρεπει να περασεις τα παντα απο την αρχη.drivers προγραμματα κτλ.κατα τα αλλα απλα ξεκινας το pc σου και βαζεις να ξεκινησει απο το cd και ολα σχεδον γινονται αυτοματα για αυτο το κομματι δηλαδη του να περασεις vista.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι ναχεις κανα ιο......... κανε scan με το malwarebytes και το system restore κλειστο. Τις εντολες δεν τις δεχεται γιατι πρεπει να τις τρεξεις σαν administrator στα svista

Δημοσ.

αυτο θα πει.να μπενεις san admin στα vistaκαι να σου λεει οτι δεν εισαι admin>απλα ελεος με αυτο το λειτουργικο.οι βλακειες του μαραναν λες και νομιζουν οτι ετσι θα γλυτωσουν τον κοσμο απο προβληματα.και στο τελος ο ιος κολλαει και χφωρις να εισαι admin

Δημοσ.

παιδια αλαξα μια καρτα δυκτιου πριν λιγο και τωρα θα κανω σκαν με το προγραμμα που μου ειπεσ και θα σασ ενημερωσο τι εγινε.ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια πηγα σε τεχνικο και αφησα τον υπολογιστη κοντα 2 μερεσ συνεχεια στο ιντερνετ και μου λενε οτι δουλευει αψογα κ δεν εχει προβλημα.εν το μεταξοι πηρα το φορητο ενοσ φιλου στο σπιτι κ δουλευει αψογα ολη μερα τον εκαψα ολη μερα κ νυχτα.φερνο τον δικο μ παλι σπιτι καλυτερα βεβαια απο πριν αλλα παλι πολλεσ φορεσ δεν μπαινει συνεχεια τα ιδια παλι ουτε με μοζιλα ουτε με εξπλορερ μετα απο λιγη ορα ολα καλα μεχρι να με νευριασει ,τορα βεβαια μου διχνει οτι ειμαι συνεχεια συνδεδεμενοσ στο ιντερνετ αλλα δεν μπαινει παντα.....τι γινεται βρε παιδια γιατι αλλου ολλα καλλα κ εδο ετσι?με αλλο υπολογιστη κ εδο ολλα καλα..σε λιγο αν δε βρω λυση τα τον πεταξω απο το μπαλκονι

τορα παιδια παλι τα ιδια συνεχεια ωποσ πριν τι να κανω?

Δημοσ.

και με την αλλη καρτα παλι τα ιδια?ριξε format τοτε.μηπως κατεβαζεις η ανεβαζεις παρα πολυ και για αυτοδεν σου ανοιγουν οι σελιδες.τρεχεις κανα p2p Προγραμμα οταν στο κανει αυτο??

Δημοσ.

οχι οχι τιποτα σιγουρα?

εχο τα γνησια βιστα με κλειδι θα τα καταφερο μονοσ?καθαρη εγκασταση..χρειαζεται τιποτα drivers μετα exra?εχει κ οδη γιεσ το σιντι.τορα μου βγαζει στην επιδιορθωση οτι η πολιτικη που ακολουθειται δεν αφηνει την συνδεση κατι τετοιο,κ απο κατω να κανω επαναφορα προσαρμογεα δυκτιου

εχο τα γνησια βιστα με κλειδι θα τα καταφερο μονοσ?καθαρη εγκασταση..χρειαζεται τιποτα drivers μετα exra?εχει κ οδη γιεσ το σιντι.τορα μου βγαζει στην επιδιορθωση οτι η πολιτικη που ακολουθειται δεν αφηνει την συνδεση κατι τετοιο,κ απο κατω να κανω επαναφορα προσαρμογεα δυκτιου

Δημοσ.
αυτο με τουσ drivers μονο με κολαει,εχο απελπιστει να πηγαινο σε τεχνικουσ τωρα κ 4 μερεσ

ta cd με τους drivers τα εεχεις οποτε ολα οκ.καιρος να μαθεις να το φτιαχνεις και μονος σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...