dimiboy82 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 εχο τα γνησια vista to cd τα μου πεισ τι να κανο για να κανω καθαρη εγκατασταση απο την αρχη να τελειονο?ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 πρεπει να ξερεις για να κανεις format.γιατι μετα θα πρεπει να περασεις τα παντα απο την αρχη.drivers προγραμματα κτλ.κατα τα αλλα απλα ξεκινας το pc σου και βαζεις να ξεκινησει απο το cd και ολα σχεδον γινονται αυτοματα για αυτο το κομματι δηλαδη του να περασεις vista.
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Το πιθανοτερο ειναι ναχεις κανα ιο......... κανε scan με το malwarebytes και το system restore κλειστο. Τις εντολες δεν τις δεχεται γιατι πρεπει να τις τρεξεις σαν administrator στα svista
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 αυτο θα πει.να μπενεις san admin στα vistaκαι να σου λεει οτι δεν εισαι admin>απλα ελεος με αυτο το λειτουργικο.οι βλακειες του μαραναν λες και νομιζουν οτι ετσι θα γλυτωσουν τον κοσμο απο προβληματα.και στο τελος ο ιος κολλαει και χφωρις να εισαι admin
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Em.......... βαλτε ενα speedtouch να τελειωνουμε....... χαχαχαχαχαχαχα
dimiboy82 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 παιδια αλαξα μια καρτα δυκτιου πριν λιγο και τωρα θα κανω σκαν με το προγραμμα που μου ειπεσ και θα σασ ενημερωσο τι εγινε.ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Em.......... βαλτε ενα speedtouch να τελειωνουμε....... χαχαχαχαχαχαχα ειπα εγω για speedtouch τιπτα σε αυτο το θεμα.ban
dimiboy82 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 παιδια πηγα σε τεχνικο και αφησα τον υπολογιστη κοντα 2 μερεσ συνεχεια στο ιντερνετ και μου λενε οτι δουλευει αψογα κ δεν εχει προβλημα.εν το μεταξοι πηρα το φορητο ενοσ φιλου στο σπιτι κ δουλευει αψογα ολη μερα τον εκαψα ολη μερα κ νυχτα.φερνο τον δικο μ παλι σπιτι καλυτερα βεβαια απο πριν αλλα παλι πολλεσ φορεσ δεν μπαινει συνεχεια τα ιδια παλι ουτε με μοζιλα ουτε με εξπλορερ μετα απο λιγη ορα ολα καλα μεχρι να με νευριασει ,τορα βεβαια μου διχνει οτι ειμαι συνεχεια συνδεδεμενοσ στο ιντερνετ αλλα δεν μπαινει παντα.....τι γινεται βρε παιδια γιατι αλλου ολλα καλλα κ εδο ετσι?με αλλο υπολογιστη κ εδο ολλα καλα..σε λιγο αν δε βρω λυση τα τον πεταξω απο το μπαλκονι τορα παιδια παλι τα ιδια συνεχεια ωποσ πριν τι να κανω?
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 και με την αλλη καρτα παλι τα ιδια?ριξε format τοτε.μηπως κατεβαζεις η ανεβαζεις παρα πολυ και για αυτοδεν σου ανοιγουν οι σελιδες.τρεχεις κανα p2p Προγραμμα οταν στο κανει αυτο??
dimiboy82 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 απο οτι ξερο ο τεχνικοσ τα κοιταξε ολα αυτα σιγουρα.p2p Προγραμμα τι ειναι αυτο?
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 an exεις ανοιχτο κανα utorrent azureus vuze mtorrent οταν σου κανει το προβλημα
dimiboy82 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 οχι οχι τιποτα σιγουρα? εχο τα γνησια βιστα με κλειδι θα τα καταφερο μονοσ?καθαρη εγκασταση..χρειαζεται τιποτα drivers μετα exra?εχει κ οδη γιεσ το σιντι.τορα μου βγαζει στην επιδιορθωση οτι η πολιτικη που ακολουθειται δεν αφηνει την συνδεση κατι τετοιο,κ απο κατω να κανω επαναφορα προσαρμογεα δυκτιου εχο τα γνησια βιστα με κλειδι θα τα καταφερο μονοσ?καθαρη εγκασταση..χρειαζεται τιποτα drivers μετα exra?εχει κ οδη γιεσ το σιντι.τορα μου βγαζει στην επιδιορθωση οτι η πολιτικη που ακολουθειται δεν αφηνει την συνδεση κατι τετοιο,κ απο κατω να κανω επαναφορα προσαρμογεα δυκτιου
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 θες drivers για ολα μετα.αναλογως ποσα ξερεις θα ειναι ευκολο η δυσκολο.τι να σουθ πω.
dimiboy82 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 αυτο με τουσ drivers μονο με κολαει,εχο απελπιστει να πηγαινο σε τεχνικουσ τωρα κ 4 μερεσ
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 αυτο με τουσ drivers μονο με κολαει,εχο απελπιστει να πηγαινο σε τεχνικουσ τωρα κ 4 μερεσ ta cd με τους drivers τα εεχεις οποτε ολα οκ.καιρος να μαθεις να το φτιαχνεις και μονος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.