Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνεχησ αποσυνδεσησ απο το ιντερνετ

dimiboy82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια εχο ενσυρματη συνδεση κ εδο και μια εβδομαδαεχο το εξησ προβλημα...ο υπολογιστησ μου αποσυνδεεται συνεχοσ απο το ιντερνετ τι να κανω?εχο τσεκαρει την γραμμη με αλλο pc κ δουλευει μια χαρα ο δικοσ μου εχει προβλημα..οταν με πεταει εξο κανο διαγνωση κ επιδιορθοση κ επαναφορα και ολα καλα για λιγα λεπτα κ μετα παλι τα ιδια..εχο win vista.σας παρακαλω ας με βοηθεισει καποιοσ.σας ευχαριστω. :confused:

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με καλωδιο ethenet απευθειασ στον υπολογιστη..εδο που μενο εχει δυκτιο ολη η πολυκατοικια ειναι μικρη,αλλα το εχο τσεκαρει φταιει ο υπολογιστησ μου ,εχο βαλει αλλο pc στην ιδια γραμμη και πεταει το κανει μονο στο δικο μου:cry:

οχι δε μου βγαζει σφαλμα απλα αποσυνδεεται μετα απο λιγο.αμα παο διαγνψση και επιδιορθωση μ βγαζει επαναφορα την κανο κ μετα παλι τα ιδια.αλλα σιγουρα δε φταιει η γραμμη το εχο τσεκαρει με αλλο pc

Δημοσ.

οχι βρε φιλε νοικιαζω σπιτι και εχει τσαμπα παροχη ιντερνετ.αυτοσ που εχει τα σπιτια τα εχει συνδεσει ολα με ιντερνετ.αλλα απο οτι ειπα δεν φταιει η γραμμη αλλα το pc μου καποια ρυθμιση κατι και με πεταει συνεχεια εξο καθε λιγο και λιγακι.εχο συνδεσει ενοσ φιλου το pc στη δικια μ γραμμη και πεταει χωρισ διακοπεσ αρα φταιει το δικο μου.δεν μπορω να βρω τι εχει μ την παιζει στα νευρα.

Δημοσ.

κατα αρχην ριξε τη πρωτη εντολη που σου εδωσα και μετα κανε update στη καρτα δικτυου σου. Θα σου προτεινα να κανεις και ενα reset το tcp/ip με τις κατωθι εντολες απο cmd :

netsh int ip reset reset.txt

netsh winsock reset

Κανε ρεσταρτ

Η καρτα δικτυου πρεπει να ειναι σε auto negotiation ΠΑΝΤΑ

Πες μου μετα τι εγινε

Δημοσ.

ευχαριστο φιλε,αλλα αμα γινεται να μου τα γραψεισ λιγο αναλυτικα να τα κανω γιατι ειμαι λιγο ασχετος.να εισε καλα

Δημοσ.

α) εναρξη>εκτελεση>γραψε cmd και πατα εντερ

β) εναρξη>ρυθμισεις>συνδεσεις δικτυου>τοπικη συνδεση δεξι κλικ ιδιοτητες, > παραμετροποιηση> προχωρημενοι> εκει κοιτας τη καρτα να γραφει auto negotiation.......... παραλληλα πριν πατησεις παραμετροποιηση ακριβως απο πανω γραφει τι σοι καρτα εχεις (realtek, marvell, e.t.c) και ψαχνεις για ποιο καινουργιο driver αν υπαρχει

Δημοσ.

εκανα ενημερωση στην καρτα κ μ λεει οτι εχο την τελευταια εκδοση. πηγα οπου μου ειπεσ αλλα δεν μπορω να βρο ποθ γραφει στην καρτα auto negotiation.

Microsoft Windows [Έκδοση 6.0.6001]

Πνευματικά δικαιώματα © 2006 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου

δικαιώματος.

C:\Users\Δημήτρης>

C:\Users\Δημήτρης>netsh int ip reset reset.txt

Η επαναφορά Αίτηση αντήχησης, απέτυχε.

Η λειτουργία που ζητήθηκε απαιτεί προβιβασμό δικαιωμάτων.

Η επαναφορά Καθολικό, απέτυχε.

Η επαναφορά Διασύνδεση, απέτυχε.

Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις καθορισμένες από το χρήστη προς επαναφορά.

C:\Users\Δημήτρης>netsh winsock reset

εβαλα τισ εντολεσ που μου ειχεσ πει πιο πριν και μου εβγαζε τα παραπανω

Δημοσ.

to auto negotiation δυσκολα θα το πειραξει.εγω θα δοκιμαζα πιο νεους drivers Για την καρτα δικτυου αλλα οχι απο την αυτοματη ενημερωση.,αν ειναι Onboard απλα πηγαινε στο site τις ετερειεας του Mobo και κατεβασε allous drivers ειτε για την καρτα δικτυου απευθειας αν υπαρχει ειτε για το chipset αν εχεις nforce.απο εκει και περα μια δοκιμη με αλλο καλωδιο ετσι τυπικα αν και ειπες οτι με αλλο Pc παιζει.αλλιως μετα θα δοκιμαζα κανα formataki ειτε το service pack 1 για τα vista αμα δεν το εχεις περασει.απλα την καρτα να την περασεις με drivers απο το site tis εταιρειας.γιατι τα windows Πολλες φορες την περνανε με δικους τους drivers και τρωνε φρικη .και μετα οταν κανεις Update Κοιταει για generic drivers καπως και για αυτο βγαζει οτι δεν υπαρχουν πιο νεοι.και κλεισε firewall Κτλ στο pc.και δοκιμασε και με καρφωτα Ip.

Δημοσ.

θα μπορουσε.τωρα πολλα μπορει να ειναι αλλα το βασικο ειναι οτι εινα ιδυσκολο να το τσεκαρεις.και το format επισης δεν ειναι ευκολο ουτε 6 λεπτα δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...