Sorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Στον Η/Υ σου μπαίνεις με ένα username και password (μπορεί να είναι κενό). Θα φτιάξεις ακριβώς τον ίδιο χρήστη (username / password) στον άλλο Η/Υ και θα τον κάνεις administrator. Μετά απο αυτό θα είσαι ΟΚ.
100 010 00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μετα απο format, πρεπει να ξαναστησεις απο την αρχη το δικτυο με κοινοχρηστα
Sorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Φιλε Sorath, να σου πω οτι το εχω το κουτι που δειχνεις στο avatar σου! Κι εγώ το ίδιο έχω, δεν είναι τυχαία εκεί Λοιπον, υπαρχει το pc B που συνδεεται ασυρματα με το pc A. Για να του κανω κοινοχρηστους φακελους που να τους "βλεπει" το pc A, μου λες οτι οτι πρεπει να του κανω ιδιο username+password oπως ειναι και στο Α ?.... Αν οι φάκελοι είναι στο B, τότε θα δημιουργήσεις τον χρήστη του H/Y "Α" στον H/Y "Β" με τα ίδια ακριβώς στοιχεία (username/passowrd) και θα τον κάνεις administrator. Και ναι δουλεύει, καθώς το έχω κάνει σε παραπάνω απο 80 καταστήματα στην εταιρία που εργάζομαι
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Τσεκαρε καταρχην εαν δεν το εχεις κανει ηδη στις συνδεσεις/ρυθμισεις δικτυου εαν εχεις ενεργοποιημενο το share files. Δοκιμασε να φτιαξεις εναν νεο φακελο , δεξι κλικ --> Sharing & Security --> Share this Folder και δες παραλληλα αν εχεις δωσει read permissions. Αυτα ειναι τα κλασσικα που μου ερχονται στο μυαλο, αν και νομιζω οτι τα εχεις κανει ηδη. Just in case λοιπον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.