murcielago580 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Καλημερα.εχτες μου κανανε την συνδεση double play της vivodi με εξοπλισμο το tilgin.Εκπληκτος ανακαλυψα οτι για να δουυλεψει το τηλεφωνο πρεπει να ειναι συνδεμενο πανω στο router.δεν ξερω αν ισχυει αυτο για ολες τις εταιρεις που δινουν double play αλλα μου φαινεται κουλο.τελως παντων.το προβλημα τωρα ειναι οτι το pc μου ειναι 2 οροφους πανω και με ασυρματη συνδεση χανεται περιπου το 50% της ταχυτητας(μετρημα download πανω και κατω διπλα στο router με laptop)ενω πριν που ειχα ενα router linksys ταχυτητα δεν εχανα...μιλησα με το sefvice της vivodi και μου ειπαν πως δεν μπορω να σεταρω το παλιο router ετσι ωστε να εχω το παλιο πανω για Internet και το καινουριο κατω για το τηλεφωνο.ισχυει αυτο η μπορω να φτιαξω τις ρυθμισεις του Linksys Και να δουλευει?το linksys οταν το ανοιγω το dsl λαμπακι του αναβοσβηνει για λιγο και σβηνει ενω θα επρεπε να εμενε συνεχεια αναμμενο οταν δουλευει σωστα,οποτε ισως δεν μπορει να δουλεψει? αν μπορει καποιος να βοηθησει,Ευχαριστω!!
Nikosgiann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 δουλευα κ γω στο <φοβερο> service της vivodi.. 1.λαθος που εβαλες βιβοντι 2.η βιβοντι λειτουργει με ολα τα καλωδια πανω στο μοντεμ-ρουτερ,οποτε ξεχνας οτι splitter ειχες πριν. 3.το να σεταρεις αλλο μοντεμ απο αυτο που σου δινουν,γινεται.απλα αμα χρειαστεις κατι μετα θα σου πουν απο το σερβις(οτι ελεγα κ γω δηλαδη),πως δεν παρεχουμε πληρη υποστηριξη σε αλλα μοντεμ,και αυτο που θα κανουν ειναι να σου δωσουν τις βασικες ρυθμισεις.οι οποιες ειναι: encapsulation:PPPoA vc MUX VPI:8 VCI:35 username + password
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.