Προς το περιεχόμενο

Nokia N82 bluetooth πρόβλημα!

lionheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Εχω το εξής πρόβλημα και κάθε βοήθεια θα ήταν δεκτή! Εχω το Nokia N82 και ενώ από άλλο Nokia δέχομαι αρχεία μέσω bluetooth δεν μπορώ να πάρω από κάποια sony-ericsson! Για παράδειγμα η κοπέλα μου έχει το Κ770 και ενώ εγώ της στέλνω κανονικά και τα δέχεται όταν μου στέλνει εκείνη και πατάω εγώ αποδοχή στο μήνυμα τότε το sony μένει στο μηνυμα αναμονη αποδοχής απο το άλλο κινητό και δεν γινεται τιποτα! Τι μπορει να συμβαίνει γνωρίζει κανείς; Mέχρι και pair την έχω κάνει και auto authorize αλλά τίποτα! Επισης με την αδερφή της που έχει ένα w595 συμβαίνει ακριβώς το ίδιο! Υπόψην έχω το τελευταίο firmware στο κινητό! Από άλλες συσκευές Nokia π.χ ένα 5300 δέχομαι κανονικά τα αρχεία! Τι γίνεται γνωρίζει κανεις; Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Πωπωωωωω! Κανείς δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ρε παιδιά; Εχτές έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα και πάλι τζίφος! Επίσης δοκίμασα και από ένα άλλο κ770 με άλλο firmware αλλά και πάλι τα ίδια! Από ένα motorola του αδερφού μου δέχομαι κανονικά αρχεία! Στο internet δεν βρίσκω τίποτα! δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...