Par1s* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ενδιαφέρομαι για να γραφτώ σε καποιο ιδιωτικό ΙΕΚ (πληροφορικής). Κάποιος που να σπουδάζει είδη σε ιδιωτικό ΙΕΚ θα μπορούσε να μου πει που κυμαίνονται οι τιμές..
miner_2000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Το καλοκαίρι τελειώνω ΙΕΚ τεχνικός τεχνολογίας internet ,και επειδή δεν θέλω να την πατήσεις σαν εμένα , θα σου προτείνω αν και εφόσον επιθυμείς πραγματικά να σπουδάσεις πληροφορική και δεν θες να δώσεις πανελλήνιες να πας αν μπορείς Αγγλία ή να πας στο IST αν είσαι Αθήνα γιατί έχει πολύ καλό τμήμα Computer Science.Έιχα καθηγητή απόφοιτο απο εκεί και ο τύπος ήτανε τρελός προγραμματιστής. Να ξέρεις στο ΙΕΚ την ώρα του εργαστηρίου θα ασχολείσαι πιο πολύ με wow,L2,dota και τέτοια πράγματα και οι καθηγητές απλά θα κάνουνε μάθημα μόνοι τους,εγώ προσωπικά το μετάνοιωσα οικτρά που πήγα. Σου προτείνω να πας σε κολλέγιο αν δεν φύγεις έξω αλλά να ξέρεις ότι η πληροφορική έχει τρελό διάβασμα και αν δεν είσαι αποφασισμένος να γράφεις κώδικα για τα επόμενα 15-20 χρόνια καλύτερα να διαλέξεις κάτι άλλο. Οι τιμές στα ιδιωτικά είναι 3500 € ο χρονος, κε στα δημόσια ΙΕΚ 400 το εξάμηνο,αλλά στο δημόσιο είναι περιορισμένες οι θέσεις μου φένεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.