Προς το περιεχόμενο

Νομικά μέτρα εναντίον τηλ. σταθμού

christos.p25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεσπα, καντε καμια μηνυση... χαβαλε θα εχει, ασε που και οι δικηγοροι ανθρωποι ειναι... πρεπει να ζησουν!

Οπως ειπωθηκε... στην καλυτερη μιλαμε για "υπερευαισθησιες"... Εγω βρισκω αποκρουστικοτο θεαμα της Καννελη στα δελτια ειδησεων. Που υποβαλλω μηνυσεις?

Να ταν μόνο η κανέλη καλά θα ήταν....

Τίποτα, μόνο αθλητικά στην τηλεόραση πλέον (αν και εκεί μερικοί τηλεσχολιαστές είναι αποκρουστικοί).

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειδα την εκπομπή για αρκετή ώρα, όχι με εντελώς δική μου επιλογή..

άλλη ειχε επιλέξει κι εγώ περισσότερο κοίταζα τη φέτα και τις φακές :lol: , παρά την τιβι,

αλλα εκεινη την ώρα ολα τα αλλα καναλια ειχαν τοσο χοντρές αηδίες που ήταν πιο διασκεδαστικό να κλάνω παρά να αλλάξω κανάλι :cry:

το πρωτο που σκεφτόμουν (για την εκπομπή) ηταν βαρεμάρα.

και μετά, για τους πρωταγωνιστές δολοφονημένους, και ζωντανούς... λύπηση.

Εντάξει τραγικά όλα, αλλα σε αυτες τις χώρες shit happens. πολύ τραβουσε το σκηνικο με τους μάγους, τις αγοραπωλησιες κοκάλων, και τα ραδιοφωνάκια ...

Οταν σε μερικά απο αυτα τα χωριά, ο μισός πληθυσμός και βάλε, έιναι φορέας ή ασθενής του AIDS, και οι αλλοι μισοί πεινάνε, ειναι χρήστες, αλκοολικοί, βιαστές και βιασμένοι.... νομίζεις οτι (οι ντόπιοι) ασχολούνται σοβαρά με τις απαιχθείς δολοφονίες μερικών 10άδων ή 100άδων δυστυχισμένων ;

Περισσότερο μου τάραξε το βράδυ, η πρόσφατη εκπομπή του Θεοδωράκη με τα ορφανά ( http://www.greektube.org/content/view/55944/2/ ) , παρά το σφαγμένο.

Με αυτο το τελευταίο, σκέφτομαι οτι οι εικόνες (ήχοι, κείμενα), που μπορει να προκαλέσουν εφιάλτες, δεν ειναι οι ίδιες για όλους. Εσένα σε σόκαρε ενα πτώμα μωρού. Αν εγώ έκανα διαμαρτυρία, γιατι δεν έδειξαν την εκπομπή με τα ορφανά μετά τις 3.00, και με 10 προειδοποιητικά μηνύματα... και είχα εφιάλτες, θα με έλεγαν τρελό, ή όχι;

ταράχτηκα τόσο πολύ γιατί όσο το έβλεπα, παιρνούσαν απο μπρόστά μου όλες αυτές οι άσχημε στιγμές που ζήσαν αυτες οι ψυχούλες.

Φαντάζεσαι ένα μικρό παιδάκι 4 χρονών, εκεί που κοιμάται να μπαίνουν στο δωμάτιο του άγνωστοι με βία και άσχημα πρόσωπα να πιάνουν το ποδαράκι του και να αρχίζουν να το κόβουν με πριόνι;

Καταλαβαίνεις ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν με αυτόν τον φόβο κάθε μέρα;

Βάλε λίγο τον εαυτό σου στη θέση τους, γύρω σου οι άνθρωποι σε κοιτάνε και αυτό που σκέφτονται είναι πότε θα βρούν την ευκαιρία να σε διαμελίσουν.

Πώς μπορεί να λες ότι αυτό είναι βαρετό; Δεν προβληματίζεσαι καθόλου για το ανθρώπινο είδος και τι ακριβώς πήγε στραβά όταν κατασκευάστηκε από τον δημιουργό του;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...