Προς το περιεχόμενο

Νομικά μέτρα εναντίον τηλ. σταθμού

christos.p25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι αξιόλογη εκπομπή η όχι! Πριν από λίγο έκανα ζάπινγκ και έβλεπα το πτώμα ενός αλμπίνο στην αφρική γύρω στα 3 -4 χρονών σε κοντινό με κομμένο το λαρύγγι, και κοντινό στα πόδια του που του τα είχαν κόψει για να του πάρουν τα κόκαλα. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 11 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;;;;! ΕΛΕΟΣ. Ούτε σήμανση ακατάλληλου, ούτε τίποτα. Με πιο δικαίωμα μου δείχνουν αυτές τις εικόνες δλδ; Αν θέλει ο κάθε δημοσιογράφος να κάνει το θέμα του ας το κάνει, αυτό όμως δεν του επιτρέπει να δείχνει τέτοιες σκηνές. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να βλέπουμε σε κοντινά όλους τους διαμελισμούς και τα σκόρπια μυαλά σε κάθε πόλεμο που γίνεται... :mad::mad::mad: Θέλω να κάνω καταγγελία στο κανάλι και στην εκπομπή, ξέρει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο σε πειραξε δηλαδη?? Αιντε μας εχει κουρκουτιασει τα μυαλα η τηλεοραση για τα καλα...Δηλ για σενα οι εκπομπες ''κοινωνικης κριτικης'' ειναι πιο ανωδυνες και πιο αθωες?

Δημοσ.
Αυτο σε πειραξε δηλαδη?? Αιντε μας εχει κουρκουτιασει τα μυαλα η τηλεοραση για τα καλα...Δηλ για σενα οι εκπομπες ''κοινωνικης κριτικης'' ειναι πιο ανωδυνες και πιο αθωες?

:eek: μάλλον το δικό σου το μυαλό έχει κουρκουτιάσει γιατί αυτά που λες είναι άσχετα με αυτά που λέω εγώ.

όσο για τις εκπομπές που λες, απλά αλλάζεις κανάλι, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως όταν ενώ κάνεις ζάπινγκ, βλέπεις ένα λαρύγγι σφαγμένο in the face θες δεν θες...

Δημοσ.

υποανάπτυκτοι Αφρικανοί , υποθέτω πως νομίζουν ότι τα κόκαλα των Αλμπίνο έχουν μαγικές ιδιότητες- καλοτυχία. Βλέπε Voodoo κλπ.

Δημοσ.

Κοίτα, δεν έχει άδικο, έτσι; 11 δεν είναι και η πιο νορμάλ ώρα να βλέπεις ακρωτηριασμούς. Δεν είναι ντοκυμαντέρ με αράχνες να πεις πως είναι υποκειμενικό, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να βλέπει τέτοιες εικόνες απροειδοποίητα.

Δημοσ.
Σοκάρει η αλήθεια Αδμιν; και τα σκ*α αληθινά είναι, αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να μου αρέσει να τα βλέπω;

H αλήθεια σοκάρει φίλε. Εσύ αν θέλεις δες το sex in the city :lol:

Δημοσ.

Έλα παιδιά, μην αρπάζεστε. Και στην τελική άμα δε γουστάρετε το τόπικ "αλλάξτε κανάλι" και αφήστε τους αρμόδιους να κρίνουν αν αξίζει να μείνει ή όχι. Λήξτε το.

Δημοσ.

ΕΤ-3 ένα μεσημέρι πριν μερικά χρόνια είχα πετύχει οδοιπορικό στην Ινδία ισπανικής παραγωγής. Εν πλω στον Γάγγη κοντά στο Βαρανάσι: πτώμα γυναίκας που επιπλέει, κοντινό στο πρόσωπο που έχει αρχίσει να λιώνει, ένας απ'τους επιβάτες καλύπτει μύτη και στόμα, αλλαγή σκηνικού με τσιμπούσι σκύλου σε ξεβρασμένο κουφάρι κτλ. Πρέπει να σχολίαζαν ταυτόχρονα περί κατηγοριών που δεν γίνεται καύση και πως το είχαν παραχέσει και είχε γαμηθεί το ποτάμι. Νταξει, δεν μου είναι δύσκολο να καταλάβω ότι δεν πολυελέγχουν τέτοια "εξωτικά" προγράμματα, πως αλλιώς εξηγείται να βάζουν κάτι διαμαντάκια σαν το "Ιστορία, φυσική και 20ος αιώνας" του Jean Druon στις 6 το πρωί, αλλά στην περίτπωση του Εξάντα ούτε το κανάλι ούτε οι δημιουργοί δικαιολογούνται, εγώ πάντως την βαρέθηκα πριν φτάσει στις επίμαχες σκηνές.

Δημοσ.

Αν και καταλαβαίνω την σύγχιση σου απο μία άποψη.. νομίζω οτι είσαι κάπως υπερβολικός.

Αλλα ο καθένας φυσικά όπως νομίζει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...