Chopper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πριν λίγες μέρες έκλεισα το laptop κανονικά και όταν πήγα να το ξανανοίξω δεν άνοιγε η οθόνη του.Δείχνει οτι παίρνει ρεύμα, οτι λειτουργεί το Cd , ο σκληρός δίσκος ,και ο επεξεργαστής, αλλά δεν ανοίγει η οθόνη και το laser του ποντικιού ούτε ακούγεται ο ήχος εκκίνησης των windows xp.Το laptop ειναι μάρκας Acer aspire 9302(Δίχρονο).Έχω μια υποψία ότι έχει καεί η κάρτα γραφικών ή η motherboard.Έχει κανείς πάθει ποτέ κάτι παρόμοιο ή ξέρει τι μπορεί να φταίει?Κάθε συμβουλή είναι πολύτιμη , αν φανταστεί κανείς οτι έχω μείνει χωρίς υπολογιστή.Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
basilis5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 δεν πιστευω πως ειναι μητρικη,εφοσον παιρνει ρευμα και λειτουργει. δεν σου μπαινει καν σε βιος; δοκιμασες εξωτερικη οθονη να δεις αν εκει πεταει την εικονα; μηπως καταφερες να μπεις σε safe mode και αν ναι, δοκιμασε απο εκειμεσα να κανεις μια επαναφορα συστηματος
Chopper Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Πριν λίγες μέρες έκλεισα το laptop κανονικά και όταν πήγα να το ξανανοίξω δεν άνοιγε η οθόνη του.Δείχνει οτι παίρνει ρεύμα, οτι λειτουργεί το Cd , ο σκληρός δίσκος ,και ο επεξεργαστής, αλλά δεν ανοίγει η οθόνη και το laser του ποντικιού ούτε ακούγεται ο ήχος εκκίνησης των windows xp.Το laptop ειναι μάρκας Acer aspire 9302(Δίχρονο).Έχω μια υποψία ότι έχει καεί η κάρτα γραφικών ή η motherboard.Έχει κανείς πάθει ποτέ κάτι παρόμοιο ή ξέρει τι μπορεί να φταίει?Κάθε συμβουλή είναι πολύτιμη , αν φανταστεί κανείς οτι έχω μείνει χωρίς υπολογιστή.Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ούτε η οθόνη φταίει.
carib Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Η κάρτα γραφικών είναι ο συνήθης ύποπτος.....Το θετικό όμως είναι ότι επισκευάζεται με κόστος 50-90Ευρώ ανάλογα με τον τύπο της κάρτας γραφικών
clockwork Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τι ητανε τελικα; εχω το ιδιο προβλημα και το πηγα στο eshop να το δουνε αλλα επειδη εχει σβηστει απο κατω το serial number του λαπτοπ μου ειπε πως μπορει να αρνηθει να το αντικαταστησει η acer. Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα λογισμικου η ντε και καλα ειναι προβληματικο hardware;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.