habos1973 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Γεια σας!Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι.Έκανα σύνδεση forthnet και μου έδωσαν ένα thomson tg585v7 .Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ τις περισσότερες φορές συνδέομαι κανονικά πολλές φορές,αποσυνδέεται και δυσκολεύομαι πολύ να επανασυνδεθώ.Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ πείτε μου το πως γιατί είναι κάπως εκνευριστικό.Σας ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 kataρχην κλειδωσε το ασυρματο να μην σου κανει κανεις καμια βλακεια.β.εχεις βαλει παντου φιλτρα .μονο στο adsl δεν θα βαλεις.οπου υπαρχει τηλ συναγερμος κτλ θα βαλεις φιλτρο.επισης πες μας τα στατιστικα της γραμμης για να δουμε τι γινετε.οταν δεν εχεις ιντερνετ σβηνει κανα λαμπακι?ισως χρειαστει να γινει καμια αλλαγη προφιλ αμα η γραμμη σου εχει προβλημα ισως ομωςκατι αλλο οποτε δωσε παραπανω στοιχεια.
habos1973 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση.Καταρχην εχω συνδεσει στη πριζα του τηλ/νου ανταπτορα ο οποιος ειναι διαχωριστης μοντεμ και τηλ/νου και ταυτοχρονα και φιλτρο.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το λαπτοπ και να αποσυνδεεται αυτο;Αν ναι υπαρχει κατι που μπορω να ελεγξω εγω χωρισ να παω σε τεχνικο;
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 splitter μαλλον λεγεται αυτο που εχεις.καταρχη να σε ρωτησω το βασικο.λες οτι αποσυνδεεται αλλα δεν μας ειπες.αποσυνδεεται το ασυρματο η κατι αλλο.γιατι μπορει απλα να αποσυνδεεται το ασυρματο μπορει ομως να πεφτε4ι το ιντερνετ.οταν δεν εχεις ιντερνετ κοιτα τα λαμπακια internet και broadband να δεις τι γινετε .αν αυτα ειναι οκ μαλλον χανεται το ασυρματο.επισης οταν μπεις μεσα στον ρουθτερ και πας broadband δεξια σου λεει ποση ωρα ειναι up το ιντερνετ kai ποση ωρα ειναι Up το adsl.αν εσυ πχ αποσυνδεθηκες αλλα αυτα γραφουν οτι πχ εισαι 10 ωρες οnline τοτε μαλλον φτεει κατι με το ασυρματο οποτε εκει δοκιμαζεις να περασεις πιο νεους drivers για την καρτα η να βαλεις τον ρουτερ σε αλλο καναλι η με αλλο κλειδωμα.επισης δοκιμασε με καλωδιο αν γινετε να δεις αν εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.