Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2 οθονες μου προτεινετε;

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η Dell αν πάθει τπτ, που θα πάω για αντικατάσταση;

αυτή (http://www.pcbuyit.co.uk/advanced_search_result.php?keywords=Dell+Ultrasharp+2209WA+22-Inch+E-IPS+Widescreen+Flat+Panel+Monitor+-+Black)

είναι ίδια με αυτή που προτείνει ο Thrylos7? την βρήκα φθηνότερη σε αυτό το link

η ιδια ειναι, αλλα δεν ειναι φτηνοτερη στο μαγαζι που βρηκες. Η τιμη ειναι χωρις ΦΠΑ και ειναι μεν φτηνοτερη κατα 3 λιρες, αλλα τα μεταφορικα ειναι 45 λιρες. Τελικα στα ιδια ερχεται, και το overclockers ειναι γνωστο μαγαζι που εχουν παρει πολλοι οποτε θα το εμπιστευομουνα περισσοτερο.

Αποκει και περα, για εγγυηση δε μπορω να βαλω το χερι μου στη φωτια γιατι δεν εχω κανει χρηση προσωπικα αυτης της υπηρεσιας, αλλα εχω διαβασει οτι η Dell δινει πανευρωπαικη εγγυηση οποτε σε καλυπτει μετα η Dell Ελλαδως αφου αγορασες απο Αγγλια. Για 100% παιρνεις ενα τηλεφωνακι στην Dell εδω, και το σιγουρευεις...

Δημοσ.

Την Dell δεν την ξερω, αλλα απο LG που εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Και το σερβις της lG onsite ειναι αποτι ξερω...Παντως επειδη εχω και Laptop LG εκτός της κανονικής μου οθόνης , απο οθόνη σκίζει και αυτό.....

Δημοσ.

H dell 2209wa ειναι ανωτερη απ' ολες τις 22αρες με ΤΝ πανελ. Μπορει να μην φτανει τα επιπεδα των καλων pva panels σε χρωματικη αποδοση, αλλα σιγουρα εχει καλυτερα χρωματα απο ΤΝ οθονες, καλυτερες γωνιες θεασης(στις ΤΝ ακομα και αν ξαπλωσεις λιγο στην καρεκλα παρατηρεις διαφορα στην χρωματικη αποδοση ενω στην 2209wa οχι)

Το οverclockers ειναι γνωστο site και λογικα δεν θα εχεις προβλημα ,αλλα τι γινεται αν η οθονη για χ,ψ(χαθει στο τελωνειο,σπασει ή γινει κατι αλλο) λογους δεν ερθει στην Ελλαδα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...