NlKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Εκτος απο ποτα, τροφιμα, τσιγαρα και εισητηρια ΜΜΜ?
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που να είναι τόσο απαραίτητο σε επίπεδο συχνότητας όσο και αναλώσιμο σε επίπεδο διάρκειας πέρα από αυτά τα 3 που αναφέρεις.
thanocaster Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Χμμ... Εξαιρώντας εφημερίδες, υποθέτω ότι οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις θα είναι μπαταρίες, κάρτες για κινητό και γραφική ύλη... Γιατί ρωτάς όμως;
feni@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Οντως ειναι λιγο περιεργη η ερωτηση...Δε νομιζω να υπαρχει τπτ αλλο περα απο αυτα που αναφερθηκαν...
NlKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Χμμ... Εξαιρώντας εφημερίδες, υποθέτω ότι οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις θα είναι μπαταρίες, κάρτες για κινητό και γραφική ύλη... Γιατί ρωτάς όμως; Εφημεριδες και καρτες για κινητο ναι, αλλα για μπαταριες και γραφική ύλη δυσκολο μου φαινεται. Απλη απορια, μετα απο σχετικη συζητηση... Και προφυλακτικά. Αναρωτιομουν πως και δεν το εχει γραψει ακομη καποιος!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που να είναι τόσο απαραίτητο σε επίπεδο συχνότητας όσο και αναλώσιμο σε επίπεδο διάρκειας πέρα από αυτά τα 3 που αναφέρεις.Ναι καλά.Τσίχλες.
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Σε διαφορετικά χρονικα διαστήματα (μεγάλα) έχω σκαλώσει με: Εφημεριίδες. Φουντούκια. Coke light. Πατατάκια αλάτι και ξύδι. Επίσης αν θεωρείται αγορά (σχεδόν) κάθε μέρα φεύγουν λέφτά είτε για καφέ είτε για μπύρες/ποτά.
andreapaog328 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εισητήρια εδώ...και φυσικά κάθε πρωί κάτι φαγώσιμο...
pixies451 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εισητηρια οχι εχω καρτα. τουλαχιστον 4-5 φορες τη βδομαδα μπισκοτα-σοκολατες, γαλα
Αδμιν Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Σχεδον τα ιδια με τον απο πανω. Γαλα. 1 Λιτρο καθημερινα. Και σοκολατες. Πολλες σοκολατες.
thief7710 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 1)Τσιγαρα 2)Καφε σε πλαστικο - οχι τον ετοιμο nescafe - απο καφετερια η τυροπιταδικο (στο δρομο προς δουλειες ενα φραπεδακι) 3)Το βραδυ στο δρομο προς το σπιτι παντα χτυπαω ενα γαλατακι κακαο η αν περασω απο σχετικο μαγαζι μια ζεστη σοκολατα με γευση καραμελα. 4)Παλιοτερα ηταν και το περασμα απο video club στα καθημερινα tasks - not any more Αυτα νομιζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.