Age4Greeks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ναι οκ τα σπεκς μπορει να φαινονται καλα αλλα απο κει και περα σημασια εχει και το πως οντως δειχνει η οθονη. Για αυτο αλλωστε δεν γινονται και τα ριβιουζ? Και νομιζω οτι η πιθανως χαμηλη φωτεινοτητα παιζει μεγαλο ρολο στο παραγοντα κουραση. Αν μη τι αλλο ειναι προτιμοτερο με αυτα τα λεφτα να πας για μια καλη 22αρα παρα να το παιξεις κορωνα-γραμματα και να σου βγει ο κουκος αηδονι. Μπορει βεβαια και να κανω λαθος και η οθονη να ειναι οντως μια χαρα. Συνηθως ομως απο τις αλυσιδες των Aldi και Lidl δεν εχουμε δει ποιοτικα πραματα. Αρα απο ενα σημειο και μετα ειναι κατα ποσο καποιος θελει να θυσιασει ποιοτητα για μεγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θα διαφωνήσω για τα lidl που ότι ηλεκτρονικό και αν έχω πάρει(σε τρομερές για την εποχή προσφορές) λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Αν ειναι οντως η liyama rebranded, δεν ειναι κακη οθονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θα διαφωνήσω για τα lidl που ότι ηλεκτρονικό και αν έχω πάρει(σε τρομερές για την εποχή προσφορές) λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα.. Αν στα "ηλεκτρονικα" εννοεις και τα ολα τα σχετικα με Πι-σι τοτε σε θεωρω φοβερα τυχερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Mini divx player Divx/dvd etc player + usb + hdmi Καλώδια hdmi Hubάκια Όλα μια χαρά... Δεν είπα οτι αντικατέστησα τα κανονικά καταστήματα.. Αλλα κάποιες πολύ καλές για την εποχή τους προσφορές μου βγήκαν άψογες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θα διαφωνήσω για τα lidl που ότι ηλεκτρονικό και αν έχω πάρει(σε τρομερές για την εποχή προσφορές) λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα.. +2 Αν την πάρει κάνεις ας ενημερώσει τους υπόλοιπους για το πως τα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εγώ θα το σκεφτώ λίγο ακόμα πάντως... δεν ξέρω αν θα είναι και αύριο βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εγω αν χρειαζομουν μεγαλη οθονη, θα την χτυπαγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 φίλε alexzzz τι έπραξες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Τίποτα Χρήστο... δεν πήγα γιατί και χρόνο δεν είχα και την ήθελα για δεύτερη μαζί με την 22"... κάπου εκεί άρχισα να καταλαβαίνω την παραλογία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionysg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν και ειναι παλιο thread το ξεθαβο επειδη βλεπω πως η Aldi της ξαναφερνει (τσιμπησε μια ο συμπεθερος απο Βολο και με κτελ Πατρα :PPP). Δεν ειμαι ειδικος σε θεματα rievew ουτε προκειται να κανω ενα.Μου φαινεται μια χαρα σαν οθονη ιδιαιτερα για τα λεφτα της.Υστερα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι το πανελ που φοραει ειναι iiyama ιδιο με αυτης http://www.iiyama.com/ms_GL/Product/...t/152#showtab1 χωρις καποιες λειτουργιες οπως eco,opticolour κλπ. Παρουσιαζει λιγο ghosting αν και μπορει να φταει και η καρτα μου (nvidia 7800 gt,σε φουλ αναλυση 1920x1200) αλλα δεν ειναι κατι ενοχλητικο.Σε ταινιες παλι δεν διακρινα κανενα προβλημα,games δεν επαιξα ακομα,αλλα γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Για οποιον 8ελει υπαρχουν reviews (για το iiyama δλδ) http://www.digitalversus.com/article-357-3701-50.html . Γιαυτους που την πηραν μπορουν να χρησιμοποιησουν τα drivers απο εδω http://www.iiyama.com/ms_GL/Product/...t/152#showtab4 που εχουν και icc profile η αυτο http://img1.focus-numerique.com/focu...%20E2607WS.icc που ειναι απο calibration με μηχανημα της Colorlogic(Λιγοτερο brightness απο το default,αναλογα με τα γουστα δαλεγετε και περνετε).Εδω εχει την διαδικασια για το πως περναμε τα Icc profiles http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 για ποια καταστήματα και για ποιες ημερομηνίες ισχύει η προσφορά των 229€ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionysg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 για ποια καταστήματα και για ποιες ημερομηνίες ισχύει η προσφορά των 229€ ;; Ισχυε την Πεμπτη 19/11 για τα εγκαινια του Aldi στο Βολο με τιμη 179 ε και 3 χρονια εγγυηση(5 καμενα pixel η 2 μεσα σε 7,5 mm2 νομιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.