xouzel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πολυ καλη προσφορα για οθονη... http://www.aldi.gr/gr/html/offers/2827_9849.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 δεν ξερω πολλά για οθόνες αλλά μου έχουν πει καλή οθόνη κατω απο 300 ευρώ μην πάρεις (καθομαι αρκετα στο πσ και χροιαζομαι φιλτρα κτλ) άρα όχι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 GERICOM ???? Τι μάρκα είναι αυτή ; Η εγγύηση πόσα pixel καλύπτει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος είναι Προσφορά για τα Εγκαίνια του νέου Aldi Χρυσούπολης και δεν ισχύει στα υπόλοιπα καταστήματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 GERICOM ???? Τι μάρκα είναι αυτή ; αν ζουσες Γερμανια θα την ηξερες καλυτερα την μαρκα... θεωρω πολυ καλη την προσφορα.εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα και μια πολυ καλη τιμη και εχω θετικη εμπειρια απο gericom λαπτοπ.αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 αν ζουσες Γερμανια θα την ηξερες καλυτερα την μαρκα... αν ήταν καλή μάρκα θα την γνωρίζαμε... τώρα αν είναι κατασκευή κάποιας άλλης γνωστής εταιρίας με το brand της συγκεκριμένης δεν μπορούμε να το ξέρουμε αν δεν μας το πει κάποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomeRandomGuy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μπα, too good to be true. Κάποιο λάκο έχει η φάβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Παντως γενικα οι 26αρες ειναι ακομα ακριβες. Οι 24αρες εχουν αρχισει να γινονται προσιτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως ψήνομαι να πεταχτώ να πάρω μία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δε θελω να την απαξιωσω σωνει και καλα αλλα απο καποια σχολια που ειδα και σε αλλα φορουμς δεν θα την ελεγε κανεις και 'ποιοτικη' οθονη. Η τιμη ειναι σουπερ αλλα τι να το κανεις αν σκοπευεις να καθησεις μερικες ωρες μπροστα της και να σου 'βγαζει' τα ματια? Θα μπορουσανε καλυτερα να παρουνε μια Α ποσοτητα επωνυμης εταιριας και να τις πουλησουνε σε τιμη κοστους. Νομιζω θα ειχε καλυτερο αντικτυπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Λογικά είναι Iiyama ή Viewsonic rebranded... αν ήταν στην Αθήνα το κατάστημα θα την αγόραζα. Χρυσούπολη πέφτει λίγο μακριά!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 επειδή για μένα είναι κοντά ... δεν ξέρω... είμαι σε δίλημμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Καποιος που να εχει την συγκεκριμενη οθονη? Εντυπωσεις, εκτιμησεις, συγκρισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 κοίτα εγώ πιστεύω πως είναι μια χαρά οθονούλα από τα specs της, ευκρίνεια μια χαρά κλπ απλά να μην περιμένεις πολύ μεγάλη φωτεινότητα, δλδ μάλλον θα είναι λίγο "θαμπή" όχι απαραίτητα κακό για χρήση σε υπολογιστή όμως. με hdmi σύνδεση μια χαρά θα τα βλέπεις τα .mkv και θα έχεις και άνετο surfing . μάλλον αυτή εδώ είναι.. http://www.iiyama.com/ms_GL/Product/category/2/product/152#showtab3 ίδια specs η μόνη με 2ms response και η πλαϊνή φωτογραφία είναι ολόιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Αν δεν σας πειράζει το όνομα για τα λεφτά της ΠΑΡΑείναι καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.