Προς το περιεχόμενο

Οθονη 26"

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξερω πολλά για οθόνες

αλλά μου έχουν πει καλή οθόνη κατω απο 300 ευρώ μην πάρεις (καθομαι αρκετα στο πσ και χροιαζομαι φιλτρα κτλ) άρα όχι ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

GERICOM ???? Τι μάρκα είναι αυτή ;

αν ζουσες Γερμανια θα την ηξερες καλυτερα την μαρκα...

θεωρω πολυ καλη την προσφορα.εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα και μια πολυ καλη τιμη και εχω θετικη εμπειρια απο gericom λαπτοπ.αυτα...

• Super Moderators
αν ζουσες Γερμανια θα την ηξερες καλυτερα την μαρκα...

αν ήταν καλή μάρκα θα την γνωρίζαμε...

τώρα αν είναι κατασκευή κάποιας άλλης γνωστής εταιρίας με το brand της συγκεκριμένης δεν μπορούμε να το ξέρουμε αν δεν μας το πει κάποιος...

Δε θελω να την απαξιωσω σωνει και καλα αλλα απο καποια σχολια που ειδα και σε αλλα φορουμς δεν θα την ελεγε κανεις και 'ποιοτικη' οθονη. Η τιμη ειναι σουπερ αλλα τι να το κανεις αν σκοπευεις να καθησεις μερικες ωρες μπροστα της και να σου 'βγαζει' τα ματια? Θα μπορουσανε καλυτερα να παρουνε μια Α ποσοτητα επωνυμης εταιριας και να τις πουλησουνε σε τιμη κοστους. Νομιζω θα ειχε καλυτερο αντικτυπο.

κοίτα εγώ πιστεύω πως είναι μια χαρά οθονούλα από τα specs της, ευκρίνεια μια χαρά κλπ απλά να μην περιμένεις πολύ μεγάλη φωτεινότητα, δλδ μάλλον θα είναι λίγο "θαμπή" όχι απαραίτητα κακό για χρήση σε υπολογιστή όμως. με hdmi σύνδεση μια χαρά θα τα βλέπεις τα .mkv και θα έχεις και άνετο surfing .

μάλλον αυτή εδώ είναι.. http://www.iiyama.com/ms_GL/Product/category/2/product/152#showtab3

ίδια specs η μόνη με 2ms response και η πλαϊνή φωτογραφία είναι ολόιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...