natski Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο laptop; Το έχει κάποιος για να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του; Το laptop θα χρησιμοποιείται κυρίως για δουλειά (eclipse, matlab κλπ), αλλά και για καμια ταινία, μουσική κλπ. Ευχαριστώ
panos2000gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Κορυφαίο το μηχάνημα αλλά ακριβό. Δεν ξέρω αν αξίζει σε τέτοιες εποχές να δίνεις πάνω από 800-900 ευρώ για ένα laptop.
basilis5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 συμφωνω. αυτα που θες να δουλεψεις τα δουλευεις ανετα και με μικροτερο μπατζετ. ποσο ζητουμενο ειναι το μεγεθος;
natski Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό ακριβώς με προβληματίζει κι έμενα, η τιμή του... Για το μέγεθος, αυτό είναι το ιδανικό για μένα. 13α οθόνη. Δεν με ενδιαφέρει ούτε μεγαλύτερο, ούτε μικρότερο. Γενικά τη sony την εμπιστεύομαι πολύ (είχα 2 μέχρι τώρα και μου βγήκαν πολύ αξιόπιστα) Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο laptop με αντίστοιχα χαρακτηριστικά;
panos2000gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αυτό ακριβώς με προβληματίζει κι έμενα, η τιμή του... Για το μέγεθος, αυτό είναι το ιδανικό για μένα. 13α οθόνη. Δεν με ενδιαφέρει ούτε μεγαλύτερο, ούτε μικρότερο. Γενικά τη sony την εμπιστεύομαι πολύ (είχα 2 μέχρι τώρα και μου βγήκαν πολύ αξιόπιστα) Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο laptop με αντίστοιχα χαρακτηριστικά; http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=411 Σημειωτέον ότι έχει δίσκο 7200rpm/16mb cache!
Draculina Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Στα λεφτά αυτά, με 3 χρόνια εγγύηση, αλλά χειρότερη κάρτα γραφικών...(αν θες βέβαια καλύτερη αυτονομία η ιντελ σε βολεύει) http://www.skroutz.gr/s/54759/Toshiba-Portege-M800-107.html Αλλιώς το vaio sr είναι πολύ καλή πρόταση! ΥΓ. Συμφωνώ για τα 13αρια, όντως η καλύτερη διάσταση για λαπτοπ...Αλλά λίγες και ακριβές επιλογές αγοράς....
haHa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Sony sr στα 950 ευρω.. Παιζει σχεδον μονο του σε αυτην την κατηγορια με τετοια τιμη.
natski Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Έχετε δίκαιο, το sony sr φαίνεται πολύ καλό και σε πολύ λογικότερη τιμη! Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις
basilis5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 +1 και απο εμενα για την σειρα sr ποιοτικα αν την δεις απο κοντα θα χασεις μπαλα.. και ασε την απλ κλπ να ονειρευονται
Draculina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν είναι τόσο σπουδαίο ποιοτικά, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...(καλό είναι, μην με παρεξηγήσεις, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο...) Δεν θα το σύγκρινα με άλλες επαγγελματικές σειρές (thinkpad, elitebook, latitude), είναι πλαστικό και φαίνεται αυτό...Και το συγκρίνω με επαγγελματικά γιατί ως επαγγελματικό το λανσάρει η sony. Ωστόσο σε σχέση με ένα mainstream λαπτοπ αυτής της τιμής είναι καταπληκτική αγορά! Τη σειρά z δεν τη έχω δει από κοντά. Πάντως 13αρι, σε αυτά τα λεφτά και με τέτοια χαρακτηριστικά παίζει όντως σχεδόν μόνο του... Πριν κανένα εξάμηνο που έψαχνα εγώ 13αρι είχε 1500 ευρώ!!
panos2000gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν είναι τόσο σπουδαίο ποιοτικά, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...(καλό είναι, μην με παρεξηγήσεις, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο...)Τη σειρά z δεν τη έχω δει από κοντά. Πάντως 13αρι, σε αυτά τα λεφτά και με τέτοια χαρακτηριστικά παίζει όντως σχεδόν μόνο του... Πριν κανένα εξάμηνο που έψαχνα εγώ 13αρι είχε 1500 ευρώ!! Προσωπικά το θεωρώ απο τα ομορφότερα laptop που κυκλοφορουν. Η οθόνη του είναι φανταστική και η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται πολύ ψήλα.
natski Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν είναι τόσο σπουδαίο ποιοτικά, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...(καλό είναι, μην με παρεξηγήσεις, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο...) Δεν θα το σύγκρινα με άλλες επαγγελματικές σειρές (thinkpad, elitebook, latitude), είναι πλαστικό και φαίνεται αυτό...Και το συγκρίνω με επαγγελματικά γιατί ως επαγγελματικό το λανσάρει η sony. Ωστόσο σε σχέση με ένα mainstream λαπτοπ αυτής της τιμής είναι καταπληκτική αγορά! Η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω ιδία εμπειρία απο IBM και DELL, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Βρίσκω πάντως την ποιότητα της sony πάρα πολύ καλή, τουλάχιστον με την μέχρι τώρα εμπειρία μου Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάποιο αντίστοιχο μοντέλο από τις σειρές που ανέφερες για να συγκρίνω; (πάντα για 13αρα οθόνη ενδιαφέρομαι) Ευχαριστώ και πάλι
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω ιδία εμπειρία απο IBM και DELL, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.Βρίσκω πάντως την ποιότητα της sony πάρα πολύ καλή, τουλάχιστον με την μέχρι τώρα εμπειρία μου Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάποιο αντίστοιχο μοντέλο από τις σειρές που ανέφερες για να συγκρίνω; (πάντα για 13αρα οθόνη ενδιαφέρομαι) Ευχαριστώ και πάλι Στην τιμη αυτη , το sony sr παιζει μονο του μπαλα... (παντα λαμβανοντας υποψην κ τα χαρακτηριστικα του/οθονη κλπ)
Draculina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μετά από λίγο ψάξιμο... Το μόνο thinkpad που παίζει σε αυτά τα λεφτά είναι http://www.skroutz.gr/s/55271/Lenovo-ThinkPad-SL300-NS652xx.html χειρότερα χαρακτηριστικά, 1 χρόνο εγγύηση, δεν αξίζει τον κόπο.. Η dell έχει το latitude E4300 σε 13αρι. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx?c=gr&id=laptop_latitude_e4300&l=el&s=bsd το οποίο πλέον ούτε μέσω του site δεν δίνουν...Αυτό το έχω, πολύ ευχαριστημένη, αλλά 1500+ ευρώ (όταν το πήρα έβγαινε περίπου ίδια τιμή με το sony, με 2 χρόνια επέκταση εγγύησης ο υπολογισμός, το προτίμησα τότε, αλλά τότε το sony είχε 1500 ευρώπουλα...) Δεν ξέρω ούτε πώς μπορείς να το αγοράσεις αν είσαι ιδιωτης (τι κακό και αυτό με τη dell....), πρεπει να πάρεις με τη σειρά τους μεταπωλητές.... Συμπερασματικά, το sony είναι η μόνη επιλογή για καλό 13αρι χωρίς να ξηλωθείς, όπως είπαν και τα παιδιά.... Αν ανοιχτείς σε 14αρι ανοίγουν και οι επιλογές.... Προσωπικά το θεωρώ απο τα ομορφότερα laptop που κυκλοφορουν. Η οθόνη του είναι φανταστική και η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται πολύ ψήλα. Όλα τα sony είναι όμορφα!!! Η οθόνη είναι επίσης πολύ καλή αλλά γυαλιστερή...
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μετά από λίγο ψάξιμο... Το μόνο thinkpad που παίζει σε αυτά τα λεφτά είναι http://www.skroutz.gr/s/55271/Lenovo-ThinkPad-SL300-NS652xx.html SL300 ain't a thinkpad .. (Ειναι μονο στο ονομα thinkpad,οχι στην ποιοτητα κατασκευης: γυαλιστερη πλαστικουρα, μετρια glossy οθονη, μετρια διαρκεια μπαταριας κλπ. Εξ ου κ ο ενας χρονος εγγυησης) Γενικοτερα σοβαρα thinkpad ειναι μονο οτι αρχιζει απο R,T,X,W. Υπαρχει κ αυτη η λυση: http://www.notebook.de/lenovo-thinkpad-x300-mit-core-2-duo-sl7100-lv-12-ghz-3-zellen-p-11412/?section=shop&productid=11412/&lang=en 13.3" matte LED οθονη με ωραια αναλυση 1440x900, 3 χρονια εγγυηση, μονο 1.4kg, ssd σκληρο κ μονο 1049 ευρω. Το μαγαζι στελνει ελλαδα με μονο 30 ευρω μεταφορικα(με πιστωτικη ή τραπεζικη μεταφορα χρηματων ή ακομα με πληρωμη(αντικαταβολη) οταν σου ερθει το μηχανημα στην πορτα σου), ειναι αξιοπιστο κ φυσικα η εγγυηση ισχυει κ εδω. Εχει πιο αργο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων, αλλα ειναι κορυφη απο πλευρας φορητοτητας, ενω ο ssd θα του δινει αλλο αερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.