telnet05 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Προσπαθω να βαλω driver για την καρτα γραφικων στον παραπανω φορητο αλλα δεν γινεται τιποτα. Η καρτα που εχει ειναι η 8400gs και ενω κατεβαζω απο Nvidia του συγκεκριμενους drivers, μου λεει κατα την εγκατασταση οτι δεν ειναι οι σωστοι. Καμμια ιδεα;;;
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω τι παίζει με τους notebook drivers της Nvidia. Στο HP dv9093 προσπάθησα να βάλω τους τελευταίους official που έβγαλε, τους προηγούμενους beta, αλλά και διάφορους από το http://www.laptopvideo2go.com, αλλά δυστυχώς όλο προβλήματα. Είτε δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση είτε γινόταν αλλά με μέγιστη ανάλυση 640Χ480. Έχω μείνει με τους 8.6.3.8. Πάντως σε μια ανακοίνωσή τους λίγο παλιότερα πρότειναν να χρησιμοποιούμε αυτούς που εγκρίνει ο κάθε κατασκευαστής. Κοινώς κάτι παμπάλαιους. Αν γνωρίζει κανείς, ας βοηθήσει.
ermaros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μήπως δεν κατεβάζεις τους mobile αλλά κάποιους άλλους;
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Τους mobile κατεβάζω. Και μάλιστα δεν έχει πολύ καιρό που τους έβαλε σε ξεχωριστή καρτέλα "notebook drivers" στο site της η NVidia. Δεν ξέρω τι να πω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει...
carib Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Γιατί θέλετε να αλλάξετε τους παλιούς? Οι τελευταιοι που δίνει η ΗΡ τί πρόβλημα παρουσιάζουν?
telnet05 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Εγω θελω να τους βαλω γιατι εγκατεστησα τα WinXp και τους χρειαζομαι για την σωστη λειτουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.