Προς το περιεχόμενο

προβλημα υποτιτλων που φαινοντε στο workshop αλλα οχι στο media player

axilleas_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια! οπως φαινεται και απο τον τιτλο του θεματος εχω ενα μικρο προβληματακι και ο λογος που πηρα την αποφαση να κανω ποστ για βοηθεια ειναι οτι ειναι λιγο κουφο ως και παραλογο θα ελεγα!

εχω μια συγκεκριμενη ταινια που ενω την συγχρονιζω κανονικα στο workshop οταν παω να την παιξω στον media player δεν μου παιζει καθολου τους υποτιτλους! μπορειτε να καταλαβετε καθολου τι φταιει?

σημειωση: με τις υπολοιπες ταινιες δεν εχω κανενα προβλημα και μαλιστα ειναι ολες σε μορφη avi και ο υποτιτλος ειτε τον κανω srt ειτε subrip ειναι το ιδιο πράγμα!

και μην νομιζετε οτι σας πριζω αδικα αλλα δεν υπαρχουν αλλοι υποτιτλοι για αυτην την ταινια να κατεβασω!!

Δημοσ.

παιδια το ονομα του υποτιτλου εχει μπει απο copy paste του ονοματος του βιντεο οπως καθε φορα! εξ αλου σας λεω οτι την ταινια την παιζει κανονικα με υποτιτλους στο workshop!

να παει να χεστει δεν θα σκασω!!!!

και κατι αλλο τωρα! οταν παιζω την σειρα heroes πριν απο τον πρωτο υποτιτλο μου βγαινει ενας

"color font:jbdudbakjdshdkjadkjhladladlkjhdljhakjdkabdkjahfa"

και μετα ολα κανονικα!

αυτο δεν φαινεται να υπαρχει πουθενα στους υποτιτλους οταν ανοιγεις το αρχειο! ξερει κανεις να μου εξηγησει που οφειλεται αυτο?

Δημοσ.

Για το πρώτο σου θέμα: Πριν παίξεις την ταινία με οποιονδήποτε player (και κυρίως μ' αυτόν των Windows), χρησιμοποίησε το ConvertXtoDVD. Θα σου την κάνει να παίζει οπουδήποτε. Αν δε, δεν θέλεις, μην τη γράψεις σε δισκάκι. Απλά, δές την σε όποιον player θέλεις.

Για το δεύτερο: Άνοιξε τους υπότιτλους με το Σημειωματάριο των Windows (Notepad). Σβήσε την πρώτη-πρώτη εγγραφή, σώσε το αρχείο με την εντολή "Αποθήκευση" -όχι με την "Αποθήκευση ως"-και μετά φόρτωσέ την στο Subtitle Workshop. Αν το έχεις ήδη κάνει και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να υπάρχει η περίεργη εγγραφή, συγχρόνισε τους υπότιτλους ώστε να ξεκινούν με την πρώτη ομιλία και σώσε ξανά την εργασία σου με νέο όνομα. Αν πάλι αποτύχει η προσπάθεια, κατέβασε μια άλλη version της σειράς. Προφανώς, η εγγραφή που δεν σβήνεται ανήκει στην ταινία και όχι στους υπότιτλους που συνοδεύουν την ταινία. Κάτι σαν watermark δηλαδή, που δεν εξαλείφεται.

Βασίλειος

Δημοσ.
καλησπέρα παιδια! οπως φαινεται και απο τον τιτλο του θεματος εχω ενα μικρο προβληματακι και ο λογος που πηρα την αποφαση να κανω ποστ για βοηθεια ειναι οτι ειναι λιγο κουφο ως και παραλογο θα ελεγα!

εχω μια συγκεκριμενη ταινια που ενω την συγχρονιζω κανονικα στο workshop οταν παω να την παιξω στον media player δεν μου παιζει καθολου τους υποτιτλους! μπορειτε να καταλαβετε καθολου τι φταιει?

σημειωση: με τις υπολοιπες ταινιες δεν εχω κανενα προβλημα και μαλιστα ειναι ολες σε μορφη avi και ο υποτιτλος ειτε τον κανω srt ειτε subrip ειναι το ιδιο πράγμα!

και μην νομιζετε οτι σας πριζω αδικα αλλα δεν υπαρχουν αλλοι υποτιτλοι για αυτην την ταινια να κατεβασω!!

Λοιπόν φίλε μου έχω λύση για το πρόβλημά σου!

1.Θα εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου το K-Lite Mega Codec Pack ,το οποίο περιέχει ένα αρχείο-πρόγραμμα που λέγεται ffdshow (είναι ένας decoder δηλαδή...).

2.Φρόντισε το αρχείο *.avi και το αρχείο *.srt, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ.

3.Αφού εκκινήσεις το αρχείο *.avi, στην μπάρα κάτω δεξιά θα δεις ότι εμφανίζονται δύο ενδείξεις του ffdshow - ένα πρασινωπό (audio decoder)με την ένδειξη-FFa και ένα κόκκινο (video decoder)με την ένδειξη- FFv.

4.Κάνεις δεξί κλικ στο κόκκινο FFv και στην επιλογή Subtitles βάζεις ένα τικ.

5.Έτσι με τον WMP θα βλέπεις ταινίες με υπότιτλους με αρχεία avi και srt ξεχωριστά αλλά με το ίδιο όνομα το τονίζω!!

;););)

Δημοσ.

@george69: Ο axilles είπε ότι τα ονόματα είναι ακριβώς τα ίδια και έχουν μπει με copy-paste και από την στιγμή που βλέπει τις ταινίες στο windows media player, μάλλον έχει και codecs (σωστά;;; )

Εγώ πάντως θα σου έλεγα axilleas να βάλεις κάποιο καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής, θα πρότεινα το KMPlayer. Είναι απλά κορυφαίο (άποψή μου).

Υπάρχει επίσης και το BSPlayer.

Δημοσ.

Axilleas να επανέλθω με το θέμα του colorfont που σου εμφανίστηκε.

Το είδα πρόσφατα και θυμήθηκα το μήνυμα αυτό.

Άνοιξε το αρχείο srt και πήγαινε στο τέλος των υπότιτλων.

Εκεί θα βρεις μια καταχώρηση με το νούμερο 9999 και με χρόνο εμφάνισης κοντά στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Αυτό κάνει τις μαγκιές αυτές.

629

00:41:49,389 --> 00:41:52,444

μπλα μπλα μπλα

630

00:41:54,719 --> 00:41:57,727

κι άλλο μπλα μπλα μπλα

9999

00:00:0,500 --> 00:00:2,00

<font color=jbdudbakjdshdkjadkjhladladlkjhdljhakjdkabdkjahfa></font>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...