Προς το περιεχόμενο

αντικατάσταση πληκτρολογίου σε λαπτοπ

hippeia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντικατάσταση πληκτρολογίου σε λαπτοπ γίνεται; Πείτε μου αν ξέρει κάποιος. Ευχαριστώ προκαταβολικά...:-)

Δημοσ.

Γενικά οποιαδήποτε ζημιά σε laptop ισοδυναμή η επισκευή του με τα 2/3 της τιμής του. Οπότε ξανασκέψουτο ή πάρε ένα bluetooth keyboard επιπλέον.

Δημοσ.
Γενικά οποιαδήποτε ζημιά σε laptop ισοδυναμή η επισκευή του με τα 2/3 της τιμής του. Οπότε ξανασκέψουτο ή πάρε ένα bluetooth keyboard επιπλέον.

και για ποιο λογο bluetooth;;;

απλα παρε ενα usb δε νομιζω να απομακρυνεσαι απο το λαπτοπ σε σημειο να μην φτανει το καλωδιο:P:p

Δημοσ.

Γιατί τέτοιες υπερβολές? Πρόσφατα αντικατέστησα πληκτρολόγιο πελάτη (με καινούριο) σε laptop αξίας 800Ευρώ και του κόστησε 50Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Δηλαδή έπρεπε να χρεώσω 10 φορές πάνω???? Δεν υπάρχουν μόνο οι αντιπροσωπίες....

Δημοσ.
Γιατί τέτοιες υπερβολές? Πρόσφατα αντικατέστησα πληκτρολόγιο πελάτη (με καινούριο) σε laptop αξίας 800Ευρώ και του κόστησε 50Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Δηλαδή έπρεπε να χρεώσω 10 φορές πάνω???? Δεν υπάρχουν μόνο οι αντιπροσωπίες....

Εκτος απο αντιπροσωπειες που αλλου ???? Υπαρχει ενδιαφερον φυσικα...Τι μαρκα ηταν αυτο ????

Δημοσ.
Κανένα μεταχειρισμένο από το ebay θα εννοεί.

Αν ενοούσα "κάνένα μεταχειρισμένο", δεν θα έγραφα ότι το αντικατέστησα με καινούριο, έτσι δεν είναι?

Το laptop ήταν μάρκας acer. Όσο για το που αλλού εκτός από την αντιπροσωπεία, δεν νομίζω ότι έχω το μοναδικό εργαστήριο την Ελλάδα που επισκευάζει φορητούς υπολογιστές.....

Δημοσ.
Όσο για το που αλλού εκτός από την αντιπροσωπεία, δεν νομίζω ότι έχω το μοναδικό εργαστήριο την Ελλάδα που επισκευάζει φορητούς υπολογιστές.....

Αυτο ειναι λογικο που λες αλλα το ανταλακτικο το πηρες απο acer ???? Κοστισε μονο 50 ευρω ???

Αν υπαρχουν imitation ανταλακτικα για φορητους καλο θα ηταν να μας πεις την πηγη γιατι θα ηταν πολυ χρησιμη.

Δημοσ.

Ακομα και απο ebay καινουριο μπορει να βρεθει. Εμενα στο laptop χαλασε το DC Power Jack, βρηκα ενα απο το ebay me $4.95 και το αλαξα. Στην αντιπροσοπεια ισως θα μου ελεγαν πως θελω αλλαγη μητρικης!

Δημοσ.
Ακομα και απο ebay καινουριο μπορει να βρεθει. Εμενα στο laptop χαλασε το DC Power Jack, βρηκα ενα απο το ebay me $4.95 και το αλαξα. Στην αντιπροσοπεια ισως θα μου ελεγαν πως θελω αλλαγη μητρικης!

αν ειναι αυτο που καταλαβα κ με ενα κολλιτηρι την εκανες την δουλεια σου φιλε μου

Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ, πραγματικά όμως θα ήταν πολύ χρήσιμο να ξέρουμε πως και που μπορούμε να προμηθευτούμε ανταλλακτικά. Σήμερα πάντως ανακάλυψα site με οδηγίες- 5 βήματα για να αλλάξεις το πληκτρολόγιο στους ΗΡ, όπως και κάρτα μνήμης...(ίσως σε λίγο να το δημοσιεύσω), το θέμα είναι τα ανταλλκτικά να βρεθούν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...