eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 packages medibuntu org?πρεπει να ειναι 2 νομιζω το ενα θα γραφει πηγαιος κωδικαςκαι για τα gadget δες εδω για screenlet http://screenlets.org/index.php/Category:UserScreenlets και εδω γενικα http://www.gnome-look.org/ ευχαριστω φιλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ευχαριστω φιλε μου!! να εισαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 κατεβασα απο το synpatic ενα προγραμμα για να κατεβαζω βιντεο απο το youtube αλλα δε μπορω να βρω που ειναι για να το χρησιμοποιησω.....τι πρεπει να κανω; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πως ονομαζεται το προγραμμα; Αν ειναι αυτο που νομιζω (δεν θυμαμαι ακριβως ονομα) ειναι προγραμμα που τρεχει απο το τερματικο. Αν εχεις Firefox βαλε το plugin VideoDownloadHelper για να κατεβαζεις απο ολα τα video sites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ή μπορείς μέσω του catchvideo.net,είναι πιο εύχρηστο ειδικά αν θες μόνο την μουσική που παίζει στο backround του βίντεο σαν mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πως ονομαζεται το προγραμμα; Αν ειναι αυτο που νομιζω (δεν θυμαμαι ακριβως ονομα) ειναι προγραμμα που τρεχει απο το τερματικο. Αν εχεις Firefox βαλε το plugin VideoDownloadHelper για να κατεβαζεις απο ολα τα video sites ok ευχαριστω βολευτικα με το add on! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 btw το VideoDownloadHelper ειναι ο μονος λογος που δεν εχω σβησει ακομη τον Firefox απο τα pc μου. Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις το λεω, Opera Browser for ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 btw το VideoDownloadHelper ειναι ο μονος λογος που δεν εχω σβησει ακομη τον Firefox απο τα pc μου. Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις το λεω, Opera Browser for ever Τι?Επειδη το performance του στο linux ειναι αθλιο??LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Γενικα ειναι αθλιος, σε ολες τις πλατφορμες, αλλα ας οψονται τα sites χωρις standard url για τα video files τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μια και το έφερε η κουβέντα,υπάρχει ένας καλός sniffer o tcpick. Με αυτόν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Μιά χρήση είναι να τον τρέξεις ας πούμε :"tcpick -C -bSP" και να δείς την TCP κίνηση στο PC σου. Εφτειαξα και ένα φιλτράκι για να βλέπω μόνο ότι με ενδιαφέρει. #/bin/sh sudo tcpick -C -bSP -yP | grep -vE "X-Real-Source:|ETag:|Transfer-Encoding|Expires:|jpg|<|>|pics|stat|CSeq:|Session:|SupportsMaximumASMBandwidth:|GUID:|ClientID:|RegionData:|Language:|Bandwidth:|Icy-MetaData:|TE:|Referer:|User-Agent:|Pragma:|Range:|Accept|keep|Connection:|Cache-Control|Content-Length:|Content-Type:|*humb*|Date:" | awk '! a[$0]++' | egrep -w -i "/file|pls|asf|Host:|asx|rtsp|MMS|mpg|mp3|ogg|video_id|videodownload?|flv|mp4|wmv|content_video|GET / HTTP/1.1" -A1 Τρέχω λοιπόν το σκριπτάκι μου πρίν κάνω κλίκ σε ένα media link και παίρνω το url απο οποιοδήποτε video η μουσικό stream. Για τον αγαπημένο μου Μελωδία είναι : Host: s4.onweb.gr:8050 Βάζεις http://s4.onweb.gr:8050 στον player σου και τον ακούς Απο το egrep και μετά βάζεις τις καταλήξεις που θέλεις να εμφανίσεις Απο το grep και μετά βάζεις τις καταλήξεις που θέλεις να αποκρίψεις Το tcpick υπάρχει στον synaptic Ελπίζω να σας άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Χωρις προκαταληψεις κλπ... 1) Δοκιμασε και κατι αλλο ωστε να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη. Το ubuntu (και οτι μπορει να κανει) δεν ειναι η αρχη και το τελος του linux. Για να ειμαι σαφης, δεν ειναι ουτε το 1% απο αυτα που μπορει να κανει το linux. Σταματήστε επιτέλους την ίδια πιπίλα. Τι σημαίνει αρχή και τέλος; Έχεις δίκιο δεν είναι μόνο το 1%, είναι το 100%. Το ubuntu είναι και αυτό linux σαν όλα τα υπόλοιπα, δεν είναι κανένας εξωγήινος. Ό,τι μπορείς να κάνεις με debian ή με άλλη διανομή, το κάνεις μια χαρά και πολύ εύκολα με το ubuntu. Ακόμα και το ubuntu στον πυρήνα linux βασίζεται, αλλά φυσικά σαν πρώτο linux που είναι σε αριθμό χρηστών, φυσικό είναι να δέχεται και τη μεγαλύτερη κριτική. Ό,τι δεν κατάφερε το debian και άλλα τόσα λειτουργικά τόσα χρόνια, το κατάφερε o 5 χρονος αφρικανός με τεράστια επιτυχία! Έλεος πια! Μια δύσκολη διανομή δε σε κάνει αυτομάτως και πιο γαμ.@! Πες μου έστω και ένα πράγμα που δε μπορεί να κάνει το ubuntu σε σχέση με το debian σου ή με τις υπόλοιπες διανομές! Το ότι είναι πιο αυτοματοποιημένο δε σημαίνει ότι δε μπορείς να επέμβεις στα ενδότερά του ή να το φέρεις στα μέτρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ό,τι δεν κατάφερε το debian και άλλα τόσα λειτουργικά τόσα χρόνια, το κατάφερε o 5 χρονος αφρικανός με τεράστια επιτυχία! Έλεος πια! τι ακριβως δεν καταφερε το debian...?Το ubuntu σου ειναι debian unstable...με μια προσπαθεια καλυψης των παντων με gui...για να το βαζει ο καθενας και να βγαινει μετα να λεει οτι ειναι linuxas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 l33t hax0rz alert ελληνικα ειναι απαντησα Νειχε επιλογεσς Ν/ο Πάτα y για να μην μπερδέυεσαι, ας είναι ελληνικά, πιάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 τι ακριβως δεν καταφερε το debian...? Ξέρεις πολύ καλά! Να μιλήσω για community, υποστήριξη, δημοφιλία, αριθμό users; Πόσες φορές μπήκες στα ubuntu forums να σου βγάλουν ετοιματζίδικη λύση στα προβλήματά σου; Το ubuntu σου ειναι debian unstable....με μια προσπαθεια καλυψης των παντων με gui...για να το βαζει ο καθενας και να βγαινει μετα να λεει οτι ειναι linuxas. Άμα κοιτούσες το avatar ή το λογότυπο της υπογραφής μου, θα έβλεπες ότι χρησιμοποιώ Arch Linux. Επίσης πουθενά δεν αναφέρεται ότι το λινουξ πρέπει να είναι μόνο terminal. Φυσικά και είναι λινουξάς γιατί χρησιμοποιεί διανομή βασισμένη στο λινουξ. Απλά πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κριμα να κλειδωθει το αξιολογο αυτο θεμα καντε ολοι ενα βημα πισω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.