Προς το περιεχόμενο

Καινουργιος σε Linux - απορίες

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Οι radeonhd δουλευουν "κανονικα" με 4xxx, εχεις δηλαδη 2d υποστηριξη και ελαχιστο 3d acceleration (~20% των επιδοσεων του fglrx). Για compiz αρκει λογικα.

Μαλιστα..Μπορω να βαλω αυτους που εχει o synaptic η υπαρχει καποιο αλλο howto;;:rolleyes:

(eSATA sorry για το hijacking αλλα φανταζομαι θα σε ενδιαφερει κι εσενα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ειμαι σαφης, πρεπει να τους βαλεις ΜΟΝΟ απο το synaptic, εκτος αν εισαι αρκετα τολμηρος και εμπειρος να τον χτισεις απο svn ή git.

Τωρα να θεσεις στο xorg.conf σαν driver τον radeonhd το θεωρω παρατραβηγμενο για αρχη, αλλα αν δεις οτι δεν τον "βλεπει" μονο του, αναγκαστικα...

Στράτα στρατούλα. Κατά την εγκατάσταση στο λέει μόνο του , πόσο χώρο θέλετε να δώσετε στο ubuntu? Τόσα θα του πεις και θα τα κάνει όλα μόνο του μετά. Αφού εγκατασταθεί, όταν ανοίξεις το pc θα δεις και τα δύο OS στην οθόνη εκκίνησης και θα επιλέξεις εσύ ποιό θέλεις.

Και όταν εξοικιωθείς με το λίνουξ γενικώς, άν ξαναμπείς σε win (εκτός ειδικών περιστάσεων) γράψε μου.:devil:

+1000 ετσι ακριβως

λιωσε λιγο στην αρχη για να μαθεις οσα βασικα γινεται και μετα θα εισαι πρωτος

βεβαια εγω θα σου προτεινα μια διανομη που ειναι ubuntu και λεγεται crunchbang και τα εχει ολα ετοιμα απο codecs και ακομα και με το συστημα σου θα καταλαβεις διαφορες για το τι ειναι superfast και ελαφρυ!

Για να ειμαι σαφης, πρεπει να τους βαλεις ΜΟΝΟ απο το synaptic, εκτος αν εισαι αρκετα τολμηρος και εμπειρος να τον χτισεις απο svn ή git.

Τωρα να θεσεις στο xorg.conf σαν driver τον radeonhd το θεωρω παρατραβηγμενο για αρχη, αλλα αν δεις οτι δεν τον "βλεπει" μονο του, αναγκαστικα...

OK ευχαριστω. Θα δοκιμασω απο synaptic γιατι κατι παλιοτερες αποπειρες manual εγκαταστασης drivers ειχαν οδηγησει σε μαυρες οθονες:P

καταφερα τελικα το εγκατεστησα...μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο xp χ32 το εβαλα σε ολο το σκληρο:P:p...κλαα εκανα;;;

ωχ ωχ δε μου βγαζει στην αρχη την επιλογη για windows ή ubuntu :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

δηλαδη πανε οι ταινιουλες μου μου μαζι με τα windows;;;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

καταφερα τελικα το εγκατεστησα...μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο xp χ32 το εβαλα σε ολο το σκληρο:P:p...κλαα εκανα;;;

ωχ ωχ δε μου βγαζει στην αρχη την επιλογη για windows ή ubuntu :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

δηλαδη πανε οι ταινιουλες μου μου μαζι με τα windows;;;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

4) Απλα πες του εσυ ποσο χωρο θες για το linux, και ο installer θα αναλαβει τα υπολοιπα. Εχω δωσει στο linux 15GB, με το /home στο ιδιο partition με το / και εχω πιασει τα 6 ΜΟΝΟ! Και αυτα με εγγραφα και λοιπα αρχεια.

Mα στο ειπανε :-) τελος παντων με γεια η καινουργια σου διανομη !

Μονος σου την εκανες τη ζημια παντως...

Υπαρχει βεβαια η περιπτωση να μην εσβησες τα Windows και οτι ειχε το partition τους, αλλα απλα να μην μπηκαν στο bootloader. Δες αν μπορεις να βρεις τον δισκο απο το Ubuntu. Αν εχει μονο ενα partition (το /) μαλλον εσβησες τα Windows αντι να μοιρασεις τον δικο μεταξυ των δυο OS

καλα δε πειραζει ...καινουργια αρχη..χτυπιομουν τοση ωρα αλλα εκανα μπανιο και μου περασε λιγο...:rolleyes:

χαμενα ομως 600gb....σειρες...ραγουδια..φουφουδια..παιχνιδια......:cry: παει και το ctrl του πληκτρολογιου σε μια μπουνια καπου πεταχτηκε...ε οκ εμεις να ειμαστε καλα να κανουμε μαλακιες:-)

Ο γεννημενος λινουξας φαινεται και πως γραφει.

Δες τίτλο :

Καινουργιος σε Linux {αποριες}

Παει κατευθειαν για terminal

κουραγιο e-sata και στο τελος θα ανταμιφθεις :)

Ο γεννημενος λινουξας φαινεται και πως γραφει.

Δες τίτλο :

Παει κατευθειαν για terminal

κουραγιο e-sata και στο τελος θα ανταμιφθεις :)

ευχαριστω....:-):-)

αλλη απορια..αυτο το wine βοηθαει στο να τρεξω οποιαδηποτε εφαρμογη που επαιζε στα windows;

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...