Προς το περιεχόμενο

TP-LINK TL-WR340G 54M Wireless Router

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maλλον οχι γιαττι σε καποια φαση επιανε και τα δυο(και το ρουτερ και το dlink).Εσχατως μου εβγαζε μονο το dlink.Το network stumbler ειναι κατι που μπορω να δω στο μενου του dlink?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:03 ----------

Καμια προταση μηπως και τελικα καταφερω να συνδεθω???????

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.

Το link δε φαινεται να δουλευει δυστυχως.

Πως απο το dlink μπορω να δω το αλλο ρουτερ?συνδεω το dlink στην ethernet του υπολογιστη η του ρουτερ?

Δημοσ.

στην ethernet του υπολογιστη και μεσα απο το μενου του dlink το βαζεις να ψαξει ασυρματα και βρισκει το αλλο ρουτερ και συνδεεται σε αυτο

Δημοσ.

Και παλι ευχαριστω για την απαντηση.

Μηπως θυμασαι σε ποια επιλογη του dlink γινεται αυτο(δεν το εχω μπροστα μου)?

Και κατι ακομα.οι προαναφερθεισες ΙΡ(υπολογιστη ασυρματου ρουτερ, dlink) ειναι ενταξει????

Δημοσ.

Λοιπον τα νεοτερα ειναι τα εξης.Συνδεσα το dlink στην ethernet toy pc.Καταρχας βαζω την ΙΡ του dlink και δεν μπορει να συνδεθει(1-2 φορες συνδεθηκε και δεν ξερω πως).Δοκιμασα 2 διαφορετικα καλωδια και το ιδιο.Το ρουτερ με τα ιδια καλωδια συνδεεται κανονικα.

Οταν τελος παντων μπηκα στο μενου του dlink(τις 2 αυτες φορες)πηγα στο wireless.Οντως εχει μια επιλογη ασυρματων δικτυων εμενα ομως βρηκε 2 και δεν μπορεσα να καταλαβω ποιο ειναι το ρουτερ.Τελος παντων δοκιμασα και τα 2.Οταν ο φορητος ειναι κοντα βγαζει και τα δυο(και το ρουτερ και το D link) kai syndeetai sto net.Λιγο ποιο μακρια ομως βγαζει μονο το dlink φαινεται κανονικα αλλα δε συνδεεται στο ιντερνετ.Μηπως εχει προβλημα?Ο φορητος δεν πρεπει να εχει προβλημα γιατι οταν ειναι κοντα συνδεεται κανονικα αλλα γιατι πιανει και τα δυο( και το ρουτερ και το dlink?)Kanω κατι λαθος?Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω γινει και ρεζιλι που για μια τοσο απλη εργασια δεν εεχω καταφερει ακομη τιποτα.....

Δημοσ.

το d-link εχει μια συγκεκριμενη ip που μπενεις μεσα.απο εκει και περα πας στο wireless και ψαχνεις το δικο σου ασυρματο.εμφανιζει ονοματα οποτε ξερεις ποιο ειναι το δικο σου.και μετα κανεις connect Πανω σε αυτο

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω αυτό εδώ απο τον Άυγουστο και μέχρι τώρα με το 1Mbit του ΟΤΕ δουλέυει άψογα, ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα και το έχω ταράξει στα restart (μέσω web interface) για χάρη του rapidshare και άλλων παρομοίων.

Εν κατακλείδι κάμποσους μήνες μετά, τα TP-LINK δέν μου έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
το d-link εχει μια συγκεκριμενη ip που μπενεις μεσα.απο εκει και περα πας στο wireless και ψαχνεις το δικο σου ασυρματο.εμφανιζει ονοματα οποτε ξερεις ποιο ειναι το δικο σου.και μετα κανεις connect Πανω σε αυτο

ναι το γνωριζω ειναι 192.168.1.30 αλλα δυστυχως και παλι δεν μπαινει.Οσο για το wireless δε βγαζει ονοματα αλλα καποια στοιχεια και αριθμο καναλιου(πχ channel 6/channel 11).Teλος παντων εγω δοκιμασα και τα δυο και παλι τιποτα.ΚΑι κατι ακομη .Οποτε συνδεω το dlink στον υπολογιστη αλλαζει η IP του με αποτελεσμα να μην μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.Οποτε πρεπει να πηγαινω και να ξαναβαζω στον υπολογιστη τη ρυθμιση να παιρνει αυτοματη ΙΡ.Το περιεργο ειναι οτι οταν ξανασυνδεω το dlink τα ιδια.Καμια ιδεα?Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα ο αναμεταδοτης?Και κατι τελευταιο.Στο manual υπαρχει ενα τηλεφωνο της dlink ελλας.Υπαρχει περιπτωση να με βοηθησουν τηλεφωνικως ή οχι?????

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα βοηθιησουν.τωρα και εγω δεν θυμαμε κατι παραπανω.ειχα δωσει καρφωτα ip για να ρυθμισω το dlink και μετα αφου τελειωσα το ξαναβαλα στο αυτοματα και πηρα ip απο τον κανονικο ρουτερ διοτι το d link δεν ειχε dhcp οσο θυμαμε για αυτο και δινεις καρφωτη ip στο pc για να μπει.δεν ξερω αν το cd σου δινει κανα προγραμμα για ποιο ευκολα.οτι και να σου πω τωρα...εγω παντως ειχα κανει ουτε 3 λεπτα.

Δημοσ.

εγω μαλλον ειμαι αρκετα πιο ασχετος.Οταν λες καρφωτα ip εννοεις οτι του βαζεις δικια σου ΙΡ και απενεργοποιεις την επιλογη να παιρνει αυτοματα ιΡ?Οσο για το οτι το συνδεω του βαζω την ΙΡ αλλα δε συνδεεται πως εξηγειται?????

Δημοσ.

αν στο manual Λεει οτι το dlink εχει ip 192.168.1.30 tote εγω δινω στο pc 192.168.1.31 το σεταρω κανονικα και αφου τελειωσω τα παντα το ξαναβαζω αυτοματα.δεν πειθραζεις κατι αλλο περα απο το να ψαξεις για ασυρματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...