Προς το περιεχόμενο

Java vs VB.NET??

fs_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους !!

Έχω ως εργασία την υλοποίηση ενός προγράμματος με θέμα έσοδα και έξοδα . Ο καθηγητής δεν μας έχει πει τι γλώσσα προγραμματισμού να διαλέξουμε ..

Τι είναι καλύτερο για μια τέτοια desktop application; Η java ή η Vb.net και γιατί;

Δημοσ.

να ρωτουσες Java ή C# να το καταλαβω, μοιαζουν στην συνταξη. Αλλα η VB ειναι αρκετα διαφορετικη. Εσυ τι γλωσσες γνωριζεις ήδη;

παντως μεταξυ Java και .NET θα επελεγα .NET

Δημοσ.

απλά αρχικά ξεκίνησα την εργασία μου σε java desktop application του Netbeans, αλλά μου φάνηκε αρκετά περίπλοκη και γι'αυτό ζητώ την γνώμη σας ..θα είναι αρκετό αν το κάνω σε VB.net ή θεωρείται πιο προχωρημένη η Java ??

Δημοσ.

σου φανηκε περιπλοκη; υποτιθεται πως ειναι φτιαγμενη με γνωμονα την απλοτητα και την ευκολια...... υποθετω ειναι θεμα συνηθειας.

Να υποθεσω δε ξερεις καμια αλλη γλωσσα;

Για της εφαρμογη που θες να κανεις, ειτε Java ειτε .NET διαλλεξεις, εισαι υπερκαλυμενος...

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να το κάνεις σε VB 6 αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία.

η vb 6 ειναι πιο απλη απο την vb .net?

νομιζω πως η 6 ειναι μια πεπαλαιωμενη γλωσσα χωρις μελλον, δεν υπαρχει λογος να την μαθει καποιος εκτος και αν πρεπει να ασχοληθει με ηδη υπαρχοντα προτζεκτς (legacy stuff)

Δημοσ.

VB???? απαπαπαπαπαπαπα! μακριά και αγαπημένοι, δεν την μπορώ καθόλου ούτε αυτή ούτε το Visual Studio για VB. Πολύ μπέρδεμα για το τίποτα. Ίσως επειδή έχω σηνυθίσει την java.

Δημοσ.
Γεια σε όλους !!

Έχω ως εργασία την υλοποίηση ενός προγράμματος με θέμα έσοδα και έξοδα . Ο καθηγητής δεν μας έχει πει τι γλώσσα προγραμματισμού να διαλέξουμε ..

Τι είναι καλύτερο για μια τέτοια desktop application; Η java ή η Vb.net και γιατί;

Δεν πρόκειται να πάρεις αντικειμενική απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Και με τις δύο τεχνολογίες μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. Το τι είναι πιο απλό είναι πάλι υποκειμενικό.

Οπότε παίξε λίγο και με τις δύο γλώσσες και δες τι σου ταιριάζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...