Προς το περιεχόμενο

Accelero S1 Rev. 2 σε 4870

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί μόνο του το Accelero S1 Rev. 2 να ψύξει επαρκώς μια 4870;

Όταν λέω μόνο εννοώ χωρίς το module με τους 2 μικρούς ανεμιστήρες που παρέχονται/πωλούνται ξεχωριστά.

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μεχρι 50-60W καρτες τις ψυχει μια χαρα σκετο (Passive).

Αλλα τη 4870, οχι, σε καμια περιπτωση.

Δεν ειναι αναγκη να παρεις το extra module, και εναν απλο 12ρη να παρεις, με μια παρα πολυ απλη και διακριτικη πατεντα απλα στον στερεωνεις πανω και κανεις τη δουλεια σου.

Δημοσ.

Δεν θέλω να μπλέκω με μόντες ρε συ. Δεν έχω και το χρόνο άλλωστε.

Θέλω μια λύση έτοιμη παθητικής ψύξης που να μπορεί να δεχθεί aftermarket silent ανεμιστήρα.

Δηλ να ξεχάσω την εξολοκλήρου παθητική ψύξη στην εν λόγω κάρτα;

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι δυσκολο, μη διακριτικο κατι τετοιο και σου παρει πανω απο 3 λεπτα... οκ... τι να πω.

HPIM1378.jpg

Δημοσ.

haha :) Respect ρε συ!

Αν κανω αυτή την πατεντιά γνωρίζουμε πόσα CFM επαρκούν για να την ψύχουν σωστά;

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως δε μπορω να γνωριζω, καθως εγω το Accelero το προσαρμοσα σε μια 6600GT (~50W καταναλωση) και επαιζε περιφημα passive.

Ομως η 4870 καταναλωνει ~140W. Παντως, τα δυο 8ρια fans που δινουν μη νομιζεις οτι εχουν παραπανω CFM απο εναν καλουλη 12ρη ;)

(Μη σου πω οτι ειναι πιο καλαισθητο ετσι παρα με τα 2 fans 8cm με σκετα τα πτερυγια).

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως έχω μπει στο τριπάκι να την κάνω να "σωπάσει" εφόσον δεν πωληθεί.

Όχι ό,τι κάνει θόρυβο, αλλά την θέλω passive την άτιμη.

Είδα τις ψύκτρες τις thermalright, ειδικά η T-rad² φαίνεται κορυφαία αλλά... ...πολλά τα λεφτά πατρι ώ τη!!!

Δημοσ.

Σε 8800gt δεν εχω κανενα προβλημα με την accelero s1 Rev.2 σε passive.

Ιdle εχω 45-50 βαθμους , ενω σε full load μετα απο 2 ωρες stress εχω γυρω στους 70 βαθμους..

Καλο ομως ειναι το κουτι σου να εχει ανοιγμα με τρυπες στο πλαι εκει που ειναι η καρτα γραφικων. Στο προηγουμενο κουτι που δεν αεριζοταν απο πλαγια ειχα 10 βαθμους πανω σε idle κ καμμια 15αρια σε full load.

Δεν χρειαζεται να εχει πλαινο ανεμιστηρα, απλα να εχει τρυπες..

Η ιδια η arctic cooling λεει οτι η accelero s1κανει μια χαρα για passive κ για την 4870:

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=105

• Moderators
Δημοσ.

Μονο που φιλε Ηaha η 8800GT καταναλωνει 81βατ και οχι 140... Και ηδη εισαι οριακος με 80ρια..!

Γενικα nikoskon ξεχνας το Passive. Και T rad να παρεις, παλι μια μηδαμινη ροη αερα θα τη θελει.

• Moderators
Δημοσ.

Μιλαω για τη καταναλωση της καρτας σε stock συχνοτητες και full load, οχι ολοκληρου του συστηματος.

Η 8800GTX ναι, καπου 140-150 βατ καταναλωνε (μονη της). Η GT σε καμια περιπτωση.

Δημοσ.
Ποια ήταν τα προηγούμενα stock temps σου;

Με την στοκ ψυκτρα ειχα υψηλοτερες θερμοκρασιες .. (5-10 σε idle κ 15 σε full load)

Μονο που φιλε Ηaha η 8800GT καταναλωνει 81βατ και οχι 140... Και ηδη εισαι οριακος με 80ρια..!

.

Δεν ειμαι ιδιαιτερα οριακος με 80αρια..

Η gpu δουλευουν σε υψηλες γενικα θερμοκρασιες κ πριν την accelero ειχα με την μαμισια υψηλοτερες..

Σημειωτεον οτι η 8800gt που εχω ειναι overclocked απο τη μανα τους, οποτε ζεσταινεται κ λιγο παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...