Lomar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 [offtopic] Το ωραιο ειναι οτι θα μπουν στην Βουλη για τα καλα και λετε στο μελλον να εχουμε αναλογο κομμα και εδω στην χωρα μας? αφού δεν θα διαβάσεις τις απαντήσεις και κατ'επέκταση δεν είναι μέρος της πολιτικής σου να ποστάρεις στην ίδια είδηση 2η φορά, γιατί ρωτάς; [/offtopic] Πολύ καλή κίνηση, απο τη στιγμή που η διάδοση της πληροφορίας συμβάλει στη ψυχαγωγία, ενημέρωση, μόρφωση όλων των ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στο internet, και μάλιστα δωρεάν. αφού πολλοί πολίτες έχουν πρόβλημα με πολιτικές που δυσχεραίνουν τη ροή αυτή. εν ολίγης... our wonderland their metapocalyptic wasteland
million_voices Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) εγω λεω να κατεβασουμε κομμα καπνιστων αφου τα κομματα χωρις περιεχομενο εχουν ζητηση Υγ δεν λεω οτι τα υπαρχοντα εχουν και τπτ περιεχομενο αλλα βρε αδερφε δεν ειναι και οτι ναναι Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2009 από dimitris2006
nickolas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Aν γίνει τέτοιο κόμμα στην Ελλάδα θα έχει αρκετά μεγάλη απήχηση. Άλλωστε όποιος το ψηφίσει δε θα το κάνει για να το δει κυβέρνηση, απλά για να μπει στη βουλή και να ακουστεί με αυτόν τον τρόπο και αυτή η άποψη. Αν μάλιστα το κόμμα αυτό συνοδευόταν και από επιχειρηματολογία κοινής λογικής σε άλλα θέματα (πχ. εφαρμογής μηχανοργάνωσης στο δημόσιο, επιτήρηση από δορυφορικές φωτογραφίες για καταπατημένες εκτάσεις και κατεδάφιση αυθαιρέτων συνοπτικά και αυτεπάγγελτα, απαγόρευση "οικολογικών" δεντοφυτεύσεων μακριά από αστικές περιοχες αλλά και ανάδειξη μεγάλου τμήματος της χώρας ως εθνικού δρυμού όπου θα απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα (ίσως και το κυνήγι ακόμα) αύξηση και διάθεση των διοδίων της Αττικής Οδού για νέα έργα μετρό και ανάπλαση στο Ελληνικό, αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας όσων οχημάτων κινούνται στην Αθήνα (ή και στη Θεσσαλονίκη) και επιχορήγηση με αυτά τα χρήματα δωρεάν μέσων μαζικής μεταφοράς για όλους. Είναι πολλά πράγματα που, τελικά, κινούνται γύρω από την έννοια του περιορισμού της σπατάλης που ένα τέτοιο κόμμα από νέους θα μπορούσε να προωθήσει. Για παράδειγμα, όσοι είναι στο insomnia δε νομίζω να θεωρούν τη μηχανοργάνωση τόσο δύσκολο επίτευγμα... και όμως οι "δεινόσαυροι" που κυβερνούν και βρίσκονται στη βουλή αδυνατούν να την ολοκληρώσουν χρόνια τώρα. Ένα τέτοιο κόμμα στη βουλή θα μπορούσε να προτείνει λύσεις και, το κυριότερο, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.
Art20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Πρέπει να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι είναι άνθρωπος και όχι bot... [offtopic] αφού δεν θα διαβάσεις τις απαντήσεις και κατ'επέκταση δεν είναι μέρος της πολιτικής σου να ποστάρεις στην ίδια είδηση 2η φορά, γιατί ρωτάς; [/offtopic] Πολύ καλή κίνηση, απο τη στιγμή που η διάδοση της πληροφορίας συμβάλει στη ψυχαγωγία, ενημέρωση, μόρφωση όλων των ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στο internet, και μάλιστα δωρεάν. αφού πολλοί πολίτες έχουν πρόβλημα με πολιτικές που δυσχεραίνουν τη ροή αυτή. εν ολίγης... our wonderland their metapocalyptic wasteland
kurkosdr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 να γινει και στην Ελλαδα τετοια κινηση..δηλαδη τι,πιο μαγκες ειναι οι Σουηδοι?? Γινε υποψηφιος για να μπορεσουμε να σε ψηφισουμε παιδακι μου (δεν υπαρχει η παραμικρη διαθεση ειρωνιας, εγω τουλαχιστον το εννοώ)
Nord_Chaos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Γινε υποψηφιος για να μπορεσουμε να σε ψηφισουμε παιδακι μου (δεν υπαρχει η παραμικρη διαθεση ειρωνιας, εγω τουλαχιστον το εννοώ) Εγω θα προτεινα να ηγηθεί του ψηφοδελτιου ο aXXo... Φαντάζομαι το συγκεκριμενο όνομα,όλο και κατι θα λεει σε οσους επισκεπτονται torrentάδικα για να κατεβασουν ταινιες.. περα απο την πλακα,απο την στιγμη που σε συγκεκριμενη ευρωπαικη χωρα ειχε γινει ακομα και κόμμα..παιδεραστών(!!!),το κομμα των "πειρατών" θα σας χαλαγε ρε παιδια??.. Άσε που θα ημασταν η μοναδικη πολιτικη παραταξη που θα συλλέγαμε ψηφους απο ολους τους πολιτικους χωρους..."πειρατικά" κατεβαζει και ο φιλελευθερος(τι σόι οπαδος της "ελευθεριας" ειναι τοτε?) και ο σοσιαλδημοκρατης και ο κομμουνιστης(κοινοκτημοσυνη των αγαθων) και ο φασιστας(για να κατεβαζει τζαμπέ χιτλερικες ταινιες) και ο αντιεξουσιαστης και ο οποιοσδηλοτε αλλος...όλοι ειναι πειρατες σου λεω....... άσε που στις ευρωεκλογές ειναι έτσι κι'αλλιώς χαλαρη η ψηφος...ας το τολμησουμε ρε μαγκες.. edit..να και καποια συνθηματα που μου ερχονται στο μυαλο: "Κάτω το κατεστημενο των δισκογραφικων...Λευτερια στα torrentάδικα".. "Καταναλωτη μην σκυβεις το κεφαλι,ο μονος δρομος ειναι torrentάδικο και παλι"... και το επίσημο τραγουδι μας: http://www.youtube.com/watch?v=GVXCr6upWUo .. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2009 από Nord_Chaos
elven Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ξέχασες και τα "Έξω απο mininova και Torrentspy" αντιστοίχηση ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αγρότη πολέμα σου πίνουνε το bandwidth
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εγω θα προτεινα να ηγηθεί του ψηφοδελτιου ο aXXo... count me!!!:-)
kurkosdr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 "Πληρωσες την συμβατικη ευκρινεια τους, μην πληρωσεις και το High Definition τους" "Εξω οι δισκογραφικες απο το youtube"
Blondeamon Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Παιδια ψηφιζουμε κανονικα εμεις αυτο το κομμα αν θελουμε στις ευρωεκλογες ετσι? Την δικη μου ψηφο την εχει παντως μια φορα.
FarCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εγω λεω να κατεβασουμε κομμα καπνιστων αφου τα κομματα χωρις περιεχομενο εχουν ζητηση Υγ δεν λεω οτι τα υπαρχοντα εχουν και τπτ περιεχομενο αλλα βρε αδερφε δεν ειναι και οτι ναναι http://politisathinaios.blogspot.com/2009/07/blog-post_04.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα