Προς το περιεχόμενο

τη γνωμη σας παιδες!! sapphire HD4870 1GB DDR5 ή ASSUS 4870 DK 1GB DDR5?

Alen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε ολους!! μολις παρέλαβα ενα pc απο το plaisio αλλά ενω ειχα ζητήσει την assus dark night 4870 1gb ddr5 αυτοι μου βάλανε την sapphire hd4870 1gb ddr5!!! πηρα αμεσως τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αυτη που ζητησα θα ειναι διαθεσιμη σε 1 μήνα κοντα.... Να κρατησω τη sapphire ή οχι???

Οι χρονοι και ολα ειναι ιδια....ο κατασκευσατης όμως....????

Δημοσ.

Mια χαρά είναι και η sapphire...

τα ίδια είναι όλα, απλός μπορεί κάποια εταιρία να έχει περισσότερα μπιχλιμπίδια στο πακέτο...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά η Dark Knight είναι και factory overclocked...

imho, καλύτερα που δεν πλήρωσες τα extra της DK, το λίγο overclock που έχει πέσει το κάνεις και μόνος σου πανεύκολα...

Δημοσ.

λες δηλαδη να μην κανω καμια μανουρα,ε? περα απο τη χρηματικη διαφορα δηλαδη...

Δημοσ.

Κρατα την πιο φτηνη,εμενα η δικιά μου ηταν connect 3d και την φλασαρισα με το top bios τις Azus.Και τωρα πια έγινε μια υπερχρονισμένη Azus που θα στην πουλούσαν ακριβότερα...

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ ρε παιδες!! μου εφυγε ενα βαρος...θα ακολουθησω τις συμβουλες σας...καλη μερα σε ολους!!

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις η συσκευασια της Sapphire τι μπιχλιμπιδια εχει μεσα?Εννοω converters, bridges για crossfire, κτλ...

Δημοσ.

Drivers,Powerdvd software,1xCrossfire bridge,2x4pin->6pin converter,dvi->HDMI converter.

Δέν είμαι σίγουρος αν είχε dvi->dsub converter και τον κλασικό αντάπτορα με τα κοκκινο/κίτρινο/μαύρο καλώδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...