Προς το περιεχόμενο

Τι είδους ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας ενδιέφερε?

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είδους ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας ενδιέφερε?

Γενικότερα τι θα είχε απήχηση στην Ελλάδα?

Απλώς σκέφτομαι να δημιουργήσω ενα σε στύλ e-shop με εξαρτήματα-πλακέτες για LCD τηλεοράσεις κλπ, και θα ρίξω αρκετά χρήματα....

Αξίζει? Πείτε καμιά ιδέα:-)

Δημοσ.

κοιτα θα σου μιλησω σαν απλος καταναλωτης το να κανεις κατι τετοιο δεν θα σου αποφερει σιγουρο κερδος διοτι ο ''πελατης'' δεν θα ερθει σε εσενα να φτιαξει να αναβθμισει την lcd τηλεοραση του κτλ... θα παει στην αντιπροσωπια καλυτερα να απευθυνθεις στον απλο λαο και να στοχευεις αρχικα στα μικρομπιχλιμπιδια και μετα πηγαινε σε ακριβο εμπορευμα...

Δημοσ.

βασικά θα απευθύνομαι αρχικά στις εταιρίες που ψάχνουν τέτοιες πλακέτες για την επισκευή προιόντων πελατών τους...

Τι αλλό θα μπορούσα να κανω?

Δημοσ.

Απλό εμπόριο. Το eshop σε αυτή την περίπτωση είναι περιττό.

Τζάμπα χρόνο - χρήμα θα σπαταλήσεις. Εκτός αν θέλεις να το κάνεις μόνος σου κ έτσι να μάθεις κιόλας.

Δημοσ.

οντος ξεκινα πρωτα απο καταστημα δεν νομιζω ανοιγοντας καποιο eshop να εχεις μεγαλη αποιχηση αφου δεν θα εισαι γνωστος και δεν θα υπαρχει αξιοπιστια...

Δημοσ.

εχω ηλεκτρονικο κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών ειδών (tv, dvd, video, lcd, εγκαταστάσεις κεραιών, nova, πλακέτες, θυροτηλεοράσεις κλπ) Απλως η δουλεια οχι μονο σε μενα αλλα γενικοτερα δεν παει καλα, θελω καπως να επεκταθω και να αυξησω τον τζιρο μου...

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Οτιδήποτε θα είχε απήχηση αν στοχεύει σε κοινό που παίρνει το αμάξι/μηχανάκι να πάει 2 τετράγωνα παραπέρα στο ψιλικατζίδικο να ψωνίσει.

"Που να τρέχω τώρα, κάτσε να παραγγείλω ένα king size και τα ρέστα δικά του."

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω ενα manga e-shop θα ηθελα...

ε και anime ρε...μαζί με miniatures, posters κτλπ κτλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...