xampos20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 καλημέρα υποσχέθηκα σε ένα φιλαράκι μου να του φτιάξω μία εφαρμογή η οπία να κάνει τι??? το Φιλαράκι μου έχει ένα ξυλουργείο και όποτε θελει να παραγγείλει ξύλα τα παραγγέλνει απο έναν προμηθευτή ο οπόιος του εχει δωσει το βιβλίο με τους κωδικούς και την τιμή των ξύλων πχ 01020 είναι κερασια...... και μέσω τηλεφώνου ολοκληρώνεται η παραγγελία .... ο προμηθευτής δεν έχει site ούτε θέλει να φτιάξω site.... τι θα μπορούσα να κάνω πως να ξεκινήσω?? εγώ αυτό που έχω κάνει ειναι οτι έχω φτιάξει μία βάση δεδομένων με τιους κωδικούς και την περιγραφή των ξύλων σε sql querry ....... γνωρίζω λίγο html ..... αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Υ.Γ Ο ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ
the_eye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πρέπει να κάνεις 1 εφαρμογή η οποία θα διαχειρίζετε την βάση και να έχει φόρμες για παραγγελία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε HTML αλλά σε PHP. Αν αυτή η σελίδα βρίσκετε σε έναν web server μπορουν να επικοινωνήσουν οι 2 τους αρκεί να έχουν internet. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου pm.
nik1992 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 θα φτιαξεις μια σελιδα που θα κανουν login και θα επιλεγει τα προιοντα οπσοτητα κτλ και θα τα στελνει με email στον προμηθευτη. Σαν αυτο που λεει ο συμφορουμιτης. ή Μια περιοχη προσβασιμη μονο στους 2 χρηστες οπου θα φαινονται οι παραγγελιες στον προμηθευτη και θα μπορει να προσθετει ο φιλος σου. Παντως χρειαζεσαι php mysql...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.