LovingCrazy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Καλημέρα παίδες! Προχθές το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά (και ενώ το πρωί δούλευε κανονικά), ο υπολογιστής μου με το που μπαίνει στα windows (XP με SP2) κάνει επανεκκίνηση Δηλαδή μετά από 4-5 secs "χαράς" κάνει και πάλι επανεκκίνηση Ενώ μπορώ να πατήσω del για να μπω στο bios, όταν πάω να πατήσω F8 για safe mode, δεν το δέχεται Όταν βάζω το cd των windows για να κάνω boot από εκεί και ζητάει να πατήσω ένα πλήκτρο για να εκτελεστεί, πάλι είναι σα να μην το δέχετε Το keyboard είναι usb.. σκέφτομαι πως δεν προλαβαίνει να τροφοδοτηθεί, αλλά και πάλι γιατί στην αρχική οθόνη όταν πατάω del για το bios το δέχεται; Έχει κανένας ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και τρόπο για να αντιμετωπίσω την "κρίση";
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μου το εκανε και εμενα χθες μετα απο αρκετες διακοπες ρευματος, μαλλον καποιος driver η αρχειο συστηματος εγινε corrupted εγω μπηκα με safe mode σκετο και εκανα ενα απλο checkdisk οχι τπτ αλλο αλλα με ελουσε κρυος ιδρωτας στην ιδεα του format, το παλευω μηπως και κρατησω τα Vista ζωντανα μεχρι τα 7
LovingCrazy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Έλα μου ομως που εγώ δε μπορώ να μπω σε safe mode γιατί το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται :/
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Έλα μου ομως που εγώ δε μπορώ να μπω σε safe mode γιατί το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται :/ δοκιμασες αλλο πληκτρολογιο?
LovingCrazy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 αύριο αυτό θα κάνω.. θα δοκιμάσω πληκτρολόγιο που δεν είναι usb.. είναι η τελευταία μου ελπίδα και μετά μάλλον θα τον "εγχειρήσω"
disqualified Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ετσι συμβαινει με τα usb πληκτρολογια, μπορεις να πατησεις del αλλα μετα δε μπορεις να πατησεις τπτ (κοβεται η παροχη στις usb ή δεν ξερω τι αλλο), βαλε ενα κανονικο για αυτες τις δουλειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.