Προς το περιεχόμενο

Σταθερό, handsfree

Leite33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν hands-free αποκλειστικά για ασυρματα σταθερά τηλέφωνα όπως το siemens??

Υπάρχει περίπτωση το handsfree ενός κίνητού π.χ. nokia hc-40 αφου τερειάζει το βίσμα να δουλεύει;;;

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλημέρα

Ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν hands-free αποκλειστικά για ασυρματα σταθερά τηλέφωνα όπως το siemens??

Υπάρχει περίπτωση το handsfree ενός κίνητού π.χ. nokia hc-40 αφου τερειάζει το βίσμα να δουλεύει;;;

Ευχαριστώ

Παίζει ανάλογα με το τι βύσμα έχει το τηλέφωνο.Εγώ έχω ένα motorola κ εχει το πολύ μικρό jack(σαν αυτό που είχαν παλιά τα κινητά sony ericsson),έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω handsfree της motorola.Πάντως αν ταιριάζει το βύσμα δε βρίσκω τον λόγο να μην δουλεύει.

Δημοσ.
Καλημέρα

Ευχαριστώ

Εχω ακριβως τον ιδιο συνδιασμο και δουλευει αλλα μονο το ενα ακουστικο και αρκετα βαθια

Δημοσ.

εγώ έχω αυτό το σταθερό.

panasonic kx tga110ex

35195275.JPG

θέλω όμως έναν τρόπο να μιλάω με ακουστικά ή handsfree ή με κάποιο άλλο τρόπο που να μην χρειάζεται να χρησιμοποιώ τα χέρια μου...γίνεται κάτι τέτοιο ή θα πρέπει να πάρω άλλο σταθερό?? και να πρέπει να αγοράσω άλλο...υπάρχουν τηλέφωνα που από τη μάνα τους έχουν τετοια δυνατότητα???

υπάρχει η λύση της ανοιχτής ακρόασης...αλλά θα προτιμούσα καλύτερη ποιότητα ήχου,...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...