Woof Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Φυσικα και netbook εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο σε θεμα δυνατοτήτων?
darksoho33 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 τελειως ασυγκριτα, τι σε ενδιαφερει να κανεις να σου πω αν θα σε βολεψει το καθενα.
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Είναι λάθος το σκεπτικό σου. Άλλο smartphone, άλλο netbook και άλλο laptop... Εκτός και αν ψάχνεις δικαιολογία για αγορά... μου συμβαίνει και μένα συχνά και ανακαλύπτω λόγους
Lemuria Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Το netbook είναι ένα αδύναμο laptop σε πολύ μικρό μέγεθος...το htc είναι ένας επίσης αδύναμος υπολογιστής με κάποιες απο τις δυνατότητες του netbook και με κάποιες άλλες που δεν θα συναντούσες στο netbook όπως τηλεφωνο...πχ. Προφανώς θες να αγοράσεις μια μικρή συσκευη ..εγω θα σου συνιστουσα το htc...γιατί θα το χαρεις περισσοτερο...είναι πιο πολυ gaget και αγοράζεις καινουρια τεχνολογια σε αντιθεση με ενα netbook που χρησιμοποιει παλιά αδύναμα chipsets ...και ουσιαστικα εκεί πληρώνεις μονο το μεγεθος... Επειδη είμαι απο τους ανθρώπους που αισθάνονται οτι η αγορα ενός netbook είναι κοροιδία....με τις μικρές οθονες και τα windows xp... θα σου συστησω να παρεις το htc...
eliasbbl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Το netbook είναι ένα αδύναμο laptop σε πολύ μικρό μέγεθος...το htc είναι ένας επίσης αδύναμος υπολογιστής με κάποιες απο τις δυνατότητες του netbook και με κάποιες άλλες που δεν θα συναντούσες στο netbook όπως τηλεφωνο...πχ. Προφανώς θες να αγοράσεις μια μικρή συσκευη ..εγω θα σου συνιστουσα το htc...γιατί θα το χαρεις περισσοτερο...είναι πιο πολυ gaget και αγοράζεις καινουρια τεχνολογια σε αντιθεση με ενα netbook που χρησιμοποιει παλιά αδύναμα chipsets ...και ουσιαστικα εκεί πληρώνεις μονο το μεγεθος... Επειδη είμαι απο τους ανθρώπους που αισθάνονται οτι η αγορα ενός netbook είναι κοροιδία....με τις μικρές οθονες και τα windows xp... θα σου συστησω να παρεις το htc... Σας ευχαριστω ολους,αλλα πιστευω οτι η απαντηση και το σκεπτικο του Lemuria με καλυψε,επειδη το θελω για λιγο surfing οταν δεν εχω πολυ δουλεια,αλλα και οι υπολοιπες δυνατοτητες του ειναι χρησιμες,plus οτι ειναι και πολυ gadgetato!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.